Dzwoniłem dzisiaj a właściwie to przed chwilą do działu propozycja, sprawdzić za ile dni siorka będzie mogła skorzystać z oferty, konsultantka powiedziała, że za 2 tygodnie mam zadzwonić, bo numer nie jest jeszcze uprawniony, lecz po chwili dodała, proszę chwileczkę zaczekać, postaram się uprawnić pana numer już teraz do oferty propozycja.
---------
No i siostra dostała taką ofertę, pozostaje przy jedna idea 50, motorolka w376 czy jakoś ta, z klapką za złotówkę, i co miesiąc gratis 100 smsów, badź 25 min połączeń przez 6 miesięcy.
---------
Nie wydaje mi się , żeby ta oferta była zbyt interesująca.
Że siostra korzysta głównie z tela do smsów, sprawdziłem n astronie orange jej propozycję , na numerze, i w zasadzie bardziej by jej się opłacało darmowe przejście na plan na rozmowy 55, gdzie ma sporo smsów, bądź minut, a znajomych w zasadzie ma tylko z orange

No i ta ciekawa nokia 5200 za złotówkę, .
Że telefon nie jest zarejestrowany na mnie tylko na starszego , będę z nim musiał i z siorką iść dzisiaj do salonu orange, i podpisze tą umowę na 2 lata w planie na rozmowy ew., mam nadzieję że uda mi się wynegocjować jakiś dodatkowy pakiet w tym planie taryfowym .
--------
Moja siorka po prostu uwzięła się na tego Oranga, mówiłem i przekonywałem ją , że w Playu było by lepiej, ale powiedziała nie i koniec, więc cuż .......
A wy jak sądzicie , raczej dobrej oferty to nie zaproponowali na ten numer telefonu ze strony orange no nie ?
I tak jesczze jedno pytanie, ktoś wie od jakiego pakietu kwotowego w propozycji polecają zestaw blutooch ?
Bo na orange w zakładce propozycja, mam tylko usługi , bądź telefony ale żadnej słuchaweczki blutooch nie widziałem