O to coś dla mnie. Też jestem na wypowiedzeniu, długo czekałeś na tę ofertę ?anita8503 pisze:Dopiero dzisiaj zauważyłem, że w odpowiedzi na moje zgłoszenie przedłużenia umowy po wypowiedzeniu otrzymałem taką informację:
"Uprzejmie informuje, że specjalna oferta promocyjna wygląda następująco:
- Formuła 4.0 Unlimited z rabatem na telefon GU
- koszt abonamentu 54,99 zł
- abonament na 24 miesiące
- w ramach abonamentu nielimitowane połaczenia do wszystkich sieci
- nielimitowane połączenia do Play
- 750 MB internetu w telefonie
- pakiet nielimitowanych sms/mms do wszystkich sieci w cenie 10 zł
Modele telefonów w tym abonamencie:
LG E460 Swift L5 II za 1 zł
LG P760 Swift L9 za 1 zł
LG D605 Swift L9 II 1 zł
LG E975 Swift G 169 zł
LG D821 Nexus 5 379 zł
Sony Xperia L za 1 zł
Samsung i9305 Galaxy S III 199 zł
Samsung S7275 Galaxy Ace III 89 zł
Samsung G3500 Galaxy Core Plus w cenie 1 zł
Samsung S7580 Galaxy Trend Plus za 1 zł
HTC Desire 500 1 zł
Nokia Lumia 925 459 zł
Nokia Lumia 520 1 zł
Nokia Lumia 625 1 zł"
Co o niej myślicie?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Zgłoszenie było utworzone 28.04.2014 a ta oferta pojawiła się 09.05.2014.
Mimo, że oferta wydaje się być ciekawa to jednak jestem trochę rozczarowany gdyż w zgłoszeniu pisałem im, że interesuje mnie oferta do 50 zł BEZ INTERNETU, gdyż mam telefon z dualem i używam Aero2, a telefon chcę jakiś niespecjalnie drogi dla mojej dziewczyny (na którą jestem notabene zalogowany
) a tymczasem oni na siłę wciskają mi 750 neta i za smsy jeszcze każą płacić 10 zł
Mimo, że oferta wydaje się być ciekawa to jednak jestem trochę rozczarowany gdyż w zgłoszeniu pisałem im, że interesuje mnie oferta do 50 zł BEZ INTERNETU, gdyż mam telefon z dualem i używam Aero2, a telefon chcę jakiś niespecjalnie drogi dla mojej dziewczyny (na którą jestem notabene zalogowany

za 8 złotych więcej z kodem u pomarańczowych masz 2 gb internetu, no limit sms i 400 min na roaming (przychodzące i wychodzące). Z tego co widzę to w tej ofercie co dałeś tylko LG G jest tańszy.Dopiero dzisiaj zauważyłem, że w odpowiedzi na moje zgłoszenie przedłużenia umowy po wypowiedzeniu otrzymałem taką informację:
LG P760 Swift L9 za 1 zł
LG D605 Swift L9 II 1 zł
LG E975 Swift G 169 zł
LG D821 Nexus 5 379 zł
Sony Xperia L za 1 zł
HTC Desire 500 1 zł
Nokia Lumia 925 459 zł
Nokia Lumia 520 1 zł
Nokia Lumia 625 1 zł"
Co o niej myślicie? Który telefon najbardziej "opłaca się" wziąć?
Sorry za OT ale aż się prosi...
Udało się
. Przed chwilą telefon z DUK i umowa przedłużona na podobnych warunkach co kolega @bodalski, czyli:
- no limit połączenia do wszystkich sieci komórkowych
- no limit smsy
Abonament 45 zł / miesiąc
Do tego Sony Xperia M za 1 zł, mam nadzieję że wybranka mojego serca będzie z tego telefonu zadowolona.
Dziękuję Wam wszystkim za porady i do zobaczenia za 2 lata

- no limit połączenia do wszystkich sieci komórkowych
- no limit smsy
Abonament 45 zł / miesiąc
Do tego Sony Xperia M za 1 zł, mam nadzieję że wybranka mojego serca będzie z tego telefonu zadowolona.
Dziękuję Wam wszystkim za porady i do zobaczenia za 2 lata

Ostatnio zmieniony 15 maja 2014, 09:10 przez anita8503, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć,
jak myślicie - na co mogę liczyć aktualnie przedłużając umowę w Play? Aktualnie im płacę ponad 220 zł/mc przy 4 abonamentach.
Umowa której dotyczy przedłużanie jest do 15 lipca, Long Play 69 z telefonem (59zł/mc + 7zł 100 mb). Mam przy okazji 3 inne umowy. Jedna do połowy października Formuła M z telefonem (49zł/mc), druga do połowy stycznia 2015 LongPlay II 99 (79 zł/mc + 25zł internet), trzecia za 1 zł/mc tylko od odbierania połączeń.
Chciałem iść w Formułę Rodzina (4 karty sim, nielimitowane połączenia na wszystkie komórki, nielimitowane smsy, 2gb internetu do podziału - de facto na 2 osoby) za 179 zł/mc + 2 telefony (SGS3 za ok. 420 zł lub G2 mini) ale musiałbym spłacać część abonamentu za telefon przy 2 abonamentach jeszcze kilka miesięcy
Tylko stacjonarne płatne poza abonamentem lub pakiet
Mam jeszcze możliwość przejścia do Orange z -30% rabatem na abonament. Dawało by mi to:
61,50 zł/mc
nielimitowane połączenia i smsy do wszystkich
2 gb internetów
400 min roaming przych/wych
Plus aktualnie są przeceny na smartfony więc:
SGS3 - 19 zł
LG G2 mini - 119 zł
Xperia SP - 119 zł
Xperia Z - 199 zł
S4 mini - 439 zł
Co mi możecie doradzić? Na co mam szanse w ofercie utrzymaniowej?
jak myślicie - na co mogę liczyć aktualnie przedłużając umowę w Play? Aktualnie im płacę ponad 220 zł/mc przy 4 abonamentach.
Umowa której dotyczy przedłużanie jest do 15 lipca, Long Play 69 z telefonem (59zł/mc + 7zł 100 mb). Mam przy okazji 3 inne umowy. Jedna do połowy października Formuła M z telefonem (49zł/mc), druga do połowy stycznia 2015 LongPlay II 99 (79 zł/mc + 25zł internet), trzecia za 1 zł/mc tylko od odbierania połączeń.
Chciałem iść w Formułę Rodzina (4 karty sim, nielimitowane połączenia na wszystkie komórki, nielimitowane smsy, 2gb internetu do podziału - de facto na 2 osoby) za 179 zł/mc + 2 telefony (SGS3 za ok. 420 zł lub G2 mini) ale musiałbym spłacać część abonamentu za telefon przy 2 abonamentach jeszcze kilka miesięcy

Mam jeszcze możliwość przejścia do Orange z -30% rabatem na abonament. Dawało by mi to:
61,50 zł/mc
2 gb internetów
SGS3 - 19 zł

LG G2 mini - 119 zł
Xperia SP - 119 zł
Xperia Z - 199 zł
S4 mini - 439 zł
Co mi możecie doradzić? Na co mam szanse w ofercie utrzymaniowej?
Johny11 pisze:za 8 złotych więcej z kodem u pomarańczowych masz 2 gb internetu, no limit sms i 400 min na roaming (przychodzące i wychodzące). Z tego co widzę to w tej ofercie co dałeś tylko LG G jest tańszy.
W jaki sposób uzyskać taką ofertę?googlebot pisze:Mam jeszcze możliwość przejścia do Orange z -30% rabatem na abonament. Dawało by mi to:
61,50 zł/mc
2 gb internetów
SGS3 - 19 zł![]()
LG G2 mini - 119 zł
Xperia SP - 119 zł
Xperia Z - 199 zł
S4 mini - 439 zł
-30% jest czasami dostępne na Grouponach (kupon za 19/29 zł upoważnia Ciebie do zniżki -30% na abonament), ja mam te -30% jako pracownik. W tej chwili "dla wszystkich" dostępne jest -20% na abonament (tj. możesz to wszystko mieć za 71 zł/mc). Ceny telefonów wynikają z obecnej promocji "szalone dni do 20 maja" i są dostępne dla wszystkich.anita8503 pisze: W jaki sposób uzyskać taką ofertę?
A oferta to Smart Plan Multi II, zrabatowany o -30% z włączoną e-fakturą (rabat 5 zł). Cena "normalna" to 95 zł bez e-faktury, 90 zł z e-fakturą.
Dodatkowo przedłużając umowę teraz można zyskać 50 PLN na akcesoria Orange lub chyba nawet 200 zł na Merlin.pl
Ostatnio zmieniony 14 maja 2014, 17:56 przez googlebot, łącznie zmieniany 1 raz.
Możesz kolego dać linka do tego abonamentu ??? szukając na stronie Orange go nie znalazłem.googlebot pisze:A oferta to Smart Plan Multi II, zrabatowany o -30% z włączoną e-fakturą (rabat 5 zł). Cena "normalna" to 95 zł bez e-faktury, 90 zł z e-fakturą.
Do tego oferta z groupona wygasła także chyba nici z tego -30%

Tak, przepraszam - sprecyzowałem, że czasami jest dostępny na Grouponach
@Kurskey Linku nie mam ale wejdź w abonament -> przenoszę/przedłużam -> Smart Plan Multi -> 89,98 zł abonament miesięczny z e-fakturą / 94,99 abonament miesięczny bez e-faktury
W wątku http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=59888 jest więcej o tym rabacie -20% na abonament
Sorry za OT
A przy okazji ktoś mógłby mi poradzić co z moim postem w sprawie Play? To może będę miał 2 kupony -30% do oddania w Orange 

@Kurskey Linku nie mam ale wejdź w abonament -> przenoszę/przedłużam -> Smart Plan Multi -> 89,98 zł abonament miesięczny z e-fakturą / 94,99 abonament miesięczny bez e-faktury
W wątku http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=59888 jest więcej o tym rabacie -20% na abonament
Sorry za OT

Wydaje mi się, że dla Ciebie dobrą ofertą by była ta którą ja otrzymałem od GU:
LG P760 Swift L9 za 1 zł
LG D605 Swift L9 II 1 zł
LG E975 Swift G 169 zł
LG D821 Nexus 5 379 zł
Sony Xperia L za 1 zł
HTC Desire 500 1 zł
Nokia Lumia 925 459 zł
Nokia Lumia 520 1 zł
Nokia Lumia 625 1 zł
Ale jednak podstawą otrzymania dobrej oferty jest wypowiedzenie obecnego abonamentu
LG P760 Swift L9 za 1 zł
LG D605 Swift L9 II 1 zł
LG E975 Swift G 169 zł
LG D821 Nexus 5 379 zł
Sony Xperia L za 1 zł
HTC Desire 500 1 zł
Nokia Lumia 925 459 zł
Nokia Lumia 520 1 zł
Nokia Lumia 625 1 zł
Ale jednak podstawą otrzymania dobrej oferty jest wypowiedzenie obecnego abonamentu

A widzisz, a ja mam dokładnie na odwrót - chcę internet, no limit mnie nie interesi, niestety oni nie dopasowują ofert do klientów w żaden sposób, mają po prostu poziomy negocjacyjne i tyle. Najbardziej irytujące jest to, że żeby mieć ofertę na 6 miesięcy z internetem, to muszę najpierw przenieść numer do kogoś i na następny dzień przenieść do play. Jakby nie mogli po prostu umożliwić przedłużenie na tych warunkach. Po raz tysięczny nowi klienci mają lepiej niż stali.anita8503 pisze:Zgłoszenie było utworzone 28.04.2014 a ta oferta pojawiła się 09.05.2014.
Mimo, że oferta wydaje się być ciekawa to jednak jestem trochę rozczarowany gdyż w zgłoszeniu pisałem im, że interesuje mnie oferta do 50 zł BEZ INTERNETU, gdyż mam telefon z dualem i używam Aero2, a telefon chcę jakiś niespecjalnie drogi dla mojej dziewczyny (na którą jestem notabene zalogowany) a tymczasem oni na siłę wciskają mi 750 neta i za smsy jeszcze każą płacić 10 zł
Aero2 używałem, ale to jest coraz gorsze... i jeszcze te kody...
[ Dodano: 2014-05-14, 21:04 ]
A o telefonie LG D605 Swift L9 II 1 zł zapomnijcie. Nie mają go w magazynach.
może ktoś pamięta ile minut miałą formula l tylko sim w poprzednim roku w kwietniu i jakie było abo ?
Mysłałem że sie przedłuży na starych warunkach a tutaj na fakturze mam tak
- formula l 39zł
- pakiet 300 minut 0zł
- pakiet 300 sms 0zł
- promocyjny pakiet złotówek - 0zł ??? ile to minut
- pakiet 100 minut do wszystkich sieci - 7zł. Poprzednio było 0zł
Na koncie widzę że jest do wykorzystania 800 minut
Mysłałem że sie przedłuży na starych warunkach a tutaj na fakturze mam tak
- formula l 39zł
- pakiet 300 minut 0zł
- pakiet 300 sms 0zł
- promocyjny pakiet złotówek - 0zł ??? ile to minut
- pakiet 100 minut do wszystkich sieci - 7zł. Poprzednio było 0zł
Na koncie widzę że jest do wykorzystania 800 minut
Jako nowy klient będziesz musiał zapłacić opłatę aktywacyjną. Przy przedłużeniu tej opłaty nie ma i nie mogą zrobić na tobie interesu.Najbardziej irytujące jest to, że żeby mieć ofertę na 6 miesięcy z internetem, to muszę najpierw przenieść numer do kogoś i na następny dzień przenieść do play. Jakby nie mogli po prostu umożliwić przedłużenie na tych warunkach. Po raz tysięczny nowi klienci mają lepiej niż stali.
"Najbardziej irytujące jest to, że żeby mieć ofertę na 6 miesięcy z internetem, to muszę najpierw przenieść numer do kogoś i na następny dzień przenieść do play. Jakby nie mogli po prostu umożliwić przedłużenie na tych warunkach. Po raz tysięczny nowi klienci mają lepiej niż stali."
Czytasz w ogóle posty w tym wątku?
Ja bez trudu w zeszły piątek przedłużyłem umowę zamieniając dotychczasową Firmę 55 na Formułę Play Unlimited (umowa 6 miesięcy, darmowy LTE, 2 GB internetu miesięcznie).
Czytasz w ogóle posty w tym wątku?
Ja bez trudu w zeszły piątek przedłużyłem umowę zamieniając dotychczasową Firmę 55 na Formułę Play Unlimited (umowa 6 miesięcy, darmowy LTE, 2 GB internetu miesięcznie).