Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Rodzina 40 kosztuje 49,90 normalnie, a przez SUK 45 zł. 59,90 to jest oferta multimedialna - nienegocjowalna, więc nie mogli ci obniżyć z 59, 90 na 45 zł, chyba że się coś zmieniło od marca, kiedy ja aneksowałem umowę, jeśli tak to mnie poprawcieprzemekzz pisze:Witam,
Mam możliwość przedłużenia umowy, z ofertą SUK Rodzina 40 i abonament 45 zł zamiast 59,90 zł.
Chyba nie, ja tylko chciałam potwierdzic oferte jaką miałam wydrukowaną na kartce w ramach ściągi, wiec doszłam do mb i pytam czy 250 zostaje na co pan nie 250 tylko 300 i na tym staneło.rafcyk pisze:klamerka, możesz coś więcej powiedzieć o tej paczce 300mb? Cieżko bylo go wynegocjować?
Przedłużałem umowę w marcu, dostałem z suk umowę z telefonem, 24 m-ce, R20 (120 minut + 100 MB) za 25 zł, do tego jeszcze gratis Poczta Głosowa Extra.przemekzz pisze:Czy taryfa Rodzina 20 także może być zrabatowana przez SUK? Jeśli tak, to do jakiej kwoty? Dzięki
W ofercie SUK nie ma 300 MB. Jest właśnie pakiet 100, który został Ci włączony. Paczkę 300 MB możesz mieć, ale w opłacie zgodnej z cennikiem.klamerka pisze:Mam pytanie czy Internet Non-Stop blueconnect 9 (100MB - umowa na 6 miesięcy, do 24-10-2012) to jest coś dodatkowego do mojego abonamentu czy to się już jest w paczce 300mb??
Dziś z ciekawości sprawdziłem stoki magazynowe i było ok 70 sztuk, aczkolwiek oficjalnie telefon nie jest już zamawiany.gaskabalbinka pisze:mini pro już nie ma
Hmmm... a w IBOA go nie ma... W sklepie internetowym dla nowych klientow też nie - czy jeśli jest na stocku to w SUK moglby być dostępny?st.konsultant pisze:Dziś z ciekawości sprawdziłem stoki magazynowe i było ok 70 sztuk, aczkolwiek oficjalnie telefon nie jest już zamawiany.gaskabalbinka pisze:mini pro już nie ma
Dzięki, ale to nie jest chyba cennik Sekcji Utrzymania Klienta (SUK), o który pytałem - tam pewne ceny są takie same, a pewne są niższe