Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Ja przedłużyłem z warunkami jakie miałem a jako bonus do wyboru jest gratis 0,5GB lub pakiet 250SMS.paawlo pisze:Obecnie mam 250 minut wymiennych na sms i 1GB pakietu internetowego. Chciałbym przedłużyć umowę na podobnych warunkach, nie potrzebuje żadnych no-limitów. Niestety konsultanci twierdzą, że nie ma takiej opcji.
Nie wiedziałem, że tak można... ale ja mam abo za 19zł i w nim 180 min do wszystkich sieci wymienne na smsy. Gdybym dostał propozycję za powiedzmy 25zł z tym samym + 2GB internetu, też bym się skusił, ale tam mam wrażenie, że te oferty są dość sztywne.Ruben pisze:Ja przedłużyłem z warunkami jakie miałem a jako bonus do wyboru jest gratis 0,5GB lub pakiet 250SMS.
Ja przedłużyłem abonament za 12,30 pln z 350min lub 700SMS, no limit do play i stacjonarne a teraz dołożyli 0,5GB.Sławek pisze:ale ja mam abo za 19zł i w nim 180 min do wszystkich sieci wymienne na smsy. Gdybym dostał propozycję za powiedzmy 25zł z tym samym + 2GB internetu, też bym się skusił, ale tam mam wrażenie, że te oferty są dość sztywne.
12,30 i 350 min? To ja się trochę frajerzę ze swoimi 19zł i 180 minRuben pisze:Ja przedłużyłem abonament za 12,30 pln z 350min lub 700SMS, no limit do play i stacjonarne a teraz dołożyli 0,5GB.Sławek pisze:ale ja mam abo za 19zł i w nim 180 min do wszystkich sieci wymienne na smsy. Gdybym dostał propozycję za powiedzmy 25zł z tym samym + 2GB internetu, też bym się skusił, ale tam mam wrażenie, że te oferty są dość sztywne.
Z tych bonusów (500MB lub 250SMS- tylko te dwa są do wyboru) można skorzystać, jeżeli przedłużasz na starych warunkach.
A do tego przedłużenia przysługuje telefon? Czy to jest oferta bez telefonu? I na jaki okres? Mój aktualny telefon się kończy i zastanawiam się nad przedłużeniem z telefonem bądź kupnem telefonu w sklepie bądź allegro. W obecnej chwili mam już umowę na czas nieokreślony.Ruben pisze:Ja przedłużyłem z warunkami jakie miałem a jako bonus do wyboru jest gratis 0,5GB lub pakiet 250SMS.paawlo pisze:Obecnie mam 250 minut wymiennych na sms i 1GB pakietu internetowego. Chciałbym przedłużyć umowę na podobnych warunkach, nie potrzebuje żadnych no-limitów. Niestety konsultanci twierdzą, że nie ma takiej opcji.
Jeżeli to co masz jest dla Ciebie wystarczające, to nie rób nic a umowa przejdzie na czas nieokreślony z dotychczasowymi warunkami.
Oferty bez telefonu sa ciekawsze zwykle. Jesli chcialbys z telefonem, to pewnie cie oszwabia.Sławek pisze:Oferta na kartę 4w1: 1GB + no limit do play + no limit sms/mms + min do innych sieci za 0,09zł, co daje mi 100 min przy doładowaniu za 30zł.
Wobec powyższego, złożone mi do tej pory propozycje, wydają się po prostu niepoważne.
Zależy dla kogo. Nie potrzebuję żadnych no-limitów. Ta oferta za 55zł z LG D650 L9 byłaby nawet do przemyślenia, ale zaproponowali telefon, którego nie mają - ot, profesjonalizm. Pozostałe nie są już tak atrakcyjne.przemyslawgrzywuski pisze:Oferty bez telefonu sa ciekawsze zwykle. Jesli chcialbys z telefonem, to pewnie cie oszwabia.Sławek pisze:Oferta na kartę 4w1: 1GB + no limit do play + no limit sms/mms + min do innych sieci za 0,09zł, co daje mi 100 min przy doładowaniu za 30zł.
Wobec powyższego, złożone mi do tej pory propozycje, wydają się po prostu niepoważne.
Zwykle oplaca sie brac bez telefonu a telefon na allegro sobie kupic. Jesli masz samozaparcie to oferta na karte wyjdzie cie pewnie jeszcze taniej, ale komu by sie chcialo tego pilnowac i doladowywac.
Jak myślicie, jeżeli zadzwonię do DUK to da radę wyrwać taką ofertę?bodalski pisze:Dla zainteresowanych.
Złożyłem wypowiedzenie i po dosłownie 4 godzinach zadzwonili do mnie z GU czy jak to się tam zwie.
Wziąłem abonament 44,99zł a w tym:
- komórkowe no limit
- smsy no limit
Motorola G za 159zł.