Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
kryl4 pisze:Niedawno podpisałem nową umowę - blueconnect za 39,90 zł, 7GB, bez urządzenia na 12 miesięcy. Po pewnym czasie doszedłem do wniosku, że fajnie byłoby wziąć ipada i zmienić ów umowę. Niestety konsultanci T-Mobile, kategorycznie stwierdzali, że takiej możliwości nie ma. Chciałem zmienić umowę i z 12 miesięcznej przejść na 36 miesięczną, co oczywiście wiązałoby się ze znaczącym zwiększeniem miesięcznej opłaty. Szkoda, że tak wygląda polityka T-Mobile, chciałem płacić więcej i dłużej, ale wolą mniej i krócej.
W związku z powyższym chciałem się zapytać czy rzeczywiście nie ma możliwości zmiany takiej umowy? Czy ktoś kiedyś próbował osiągnąć podobny cel?
vespero pisze:Inne sieci dają możliwość zmiany taryfy w czasie trwania umowy z T-Mobile nie jest tak różowo
Mam pytanie co do oferty T-Mobile Frii czy rabat 10zł na cały okres umowy to jedyny rabat dla przedłużających umowę i nic a nic więcej nie da się zrobić
Które konkretnie?Inne sieci dają możliwość zmiany taryfy w czasie trwania umowy z T-Mobile nie jest tak różowo
Drogi @kapral44:Konczy mi sie umowa w czerwcu i niedlugo bede mogl przedluzyc umowe... Jak myslicie: Przedluzyc teraz czy moze w czerwcu wymysla cos na urodziny dobrego dla osob ktore chca przedluzyc umowe?
l1zakziz pisze:Doznałem szoku!
Miesiąc temu przedłużyłem umowę, pan zapewniał ,że telefon Xperia Neo V kosztuje 49zł, przy kurierze wszystko zapłacone a dziś patrzę w swoj rachunek a tam 13rat spłaty po 55zł za ten telefon?
Ktoś się spotkał z taką sytuacja ?
Przejrzyj sobie jeszcze raz swoją fakturę.l1zakziz pisze:Nie no opłata za abonament miała wynosić 59zł i to się zgadza