SzoluUu pisze:Wczoraj przedłużałem kolejną umowę z Erą. Konsultant się zapierał że nie może mi dać dodatkowych darmowych minut . Było obniżenie abonamentu z 40 zł do 25 zł. 70 minut w abonamencie i nokia 3110 classic za 49 zł. Ale postanowiłem potargować się z konsultantem, ponieważ oferta wypadała skromniutko. To konsultant się przełamał i powiedział że może dać minuty ale tego jeszcze nigdy nie robił. Na początku było 20 min do ery przez jeden miesiąc, potem przez dwa,jeszcze później przez 3, a na końcu wynegocjowałem że do wszystkich sieci. Oraz pakiet 1500 sms do ery na 3 miesiące. Konsultant już nie chciał ze mną rozmawiać i powiedział że to ostateczna oferta, to ja że rezygnuje, to dorzucił jeszcze kartę pamięci 2 GB z jakimiś tam piosenkami wgranymi. Noom i to na tyle.
Do jakiego telefonu wynegocjowałeś kartę 2GB z wgranymi piosenkami?
Jakie rachunki były na ten telefon i w jakim abonamencie? W jaki sposób argumentowałeś swoje racje przy tak dosyć niskim abonamencie?
Jeżeli ktoś z czytających ma jakieś ciekawe propozycje argumentacji w podobnych przypadkach proszę o info.