PalonyLolku, być może będziesz wiedział coś więcej.
Otóż umowa skończyła mi się we wrześniu, nie przedłużałam czekając na pojawienie się Galaxy Note 2. Mignął mi w eshopie, w taryfie która by mnie interesowała czyli Formuła 4.0 159zł był za 619zł po czym zniknął. W międzyczasie natrafiłam na ofertę Orange dla przenoszących nr - SGN2 za 99zł w taryfie za 159zł, jeśli zakup poprzez telesales to 6 miesięcy byłoby za darmo.
W porównaniu do tego, co znajduję w ofercie RePlay podanej na stronie, są to bardzo dobre warunki. Napisałam w piątek zgłoszenie poprzez play24, opisałam ofertę orange i spytałam, czy będą mogli mi coś porównywalnego zaproponować. Na razie cisza, poczekam jeszcze kilka dni.
Przekopałam się tu przez kilkadziesiąt stron, nie znalazłam info o ofercie GU dla klientów zainteresowanych F4.0, a SGN2 to, zdaje się, efemeryczny telefon
Czy ktoś z Was może wie, kiedy SGN2 w końcu się pojawi & czy może Play szykuje jakieś obniżki cen telefonów po świętach? zżera mnie niecierpliwość, żeby mieć już ten telefon, ale Bogiem a prawdą wolałabym zostać w Play, jestem jak do tej pory bardzo zadowolona, mam dobre doświadczenia z obsługą klienta, a w orange to jest dramat. Z tym, że w orange za wszystko zapłacę łącznie 2961zł, a w Play 4435, ratunku!
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie

, bardzo serdecznie dziękuję za pomoc