podobno była wczoraj w ilości 700szt. i od razu rozeszła sią . w przyszłym tygodniu około środy - czwartku ma być dostępna w większej ilości. Tak twierdzi konsultant - ale czy można mu wierzyć ?infernovip pisze:Wiadomo coś o lumii 820? czy będzie dostępna na centrali GU?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Nie, Ciebie okłamują wszyscyraffde pisze:Tak twierdzi konsultant - ale czy można mu wierzyć ?

Dziś wrzucę nowy stan magazynowy, a jak ogarnę trochę czasu to i FAQ przydałoby się do tego tematu wrzucić na pierwszą stronę.
PalonyLolek czy pisanie do nich na play24 lub dzwoniąc na BOK ze swoją ofertą ma sens? Czy raczej jedynym sposobem jest złożenie wymówienia?
karol198811, jak oni dzwonią do Ciebie, a nie masz wypowiedzenia to nie zaproponują Ci oferty z GU. Natomiast jeśli Ty dzownisz do nich to zawsze mogą Cię przełączyć do kogoś kto taką ofertą dysponuje, tam to już kwestia humoru konsultanta tak na prawdę.
Kilka razy było tak, że zniecierpliwione osoby z forum dzwoniły do BOK-u i uzyskiwały warunki, o których rozmawiamy w tym temacie.
Kilka razy było tak, że zniecierpliwione osoby z forum dzwoniły do BOK-u i uzyskiwały warunki, o których rozmawiamy w tym temacie.
Jestem niecierpliwy bo mój fon odmawia mi czasem posłuszeństwa i obawiam się, że niedługo całkiem padnie
dziękuję bardzo za pomoc pozdrawiam

PotwierdzamPalonyLolek pisze:karol198811, jak oni dzwonią do Ciebie, a nie masz wypowiedzenia to nie zaproponują Ci oferty z GU. Natomiast jeśli Ty dzownisz do nich to zawsze mogą Cię przełączyć do kogoś kto taką ofertą dysponuje, tam to już kwestia humoru konsultanta tak na prawdę.

Przed chwilą zadzwoniłem na infolinie i jestem po rozmowie z konsultantem

Powiedziałem mu, że żona dostała ofertę GU (to dzięki PalonyLolek) i też bym taką chciał

Trochę zostałem zaskoczony, że poszło tak gładko

Konsultant powiedział, że w takim razie on również może mi taką ofertę GU zaoferować.
Tak więc za 34,50 zł, 550 min + play za darmo.
to zależy jakie masz oczekiwania;p
pracowałem w CP gorzej być nie może;p
Jeśli będziesz miał umowę na czas nieokreślony możesz skorzystać z oferty GU.szyman12 pisze:Tak na szybko: cofając wypowiedzenie umowy i przechodząc na czas nieokreślony, mogę korzystać z oferty GU [nie chodzi mi o ponowne złożenie wypowiedzenia]?
A jak myślicie, jest jakaś szansa na to, że do nowego roku lub tuż po nim cena tel LG L9 trochę spadnie? Bo biorąc abonament za 65zł cena tel to 339 a to trochę dużo.
karol198811, jak masz nam myśli zwykłe przedłużenie to możesz wziąć ofertę świąteczną za 69zł, wtedy telefon masz za 219zł. Jeśli zaś GU to nic już niestety nie poradzę.
PalonyLolek pisze:karol198811, jak oni dzwonią do Ciebie, a nie masz wypowiedzenia to nie zaproponują Ci oferty z GU. Natomiast jeśli Ty dzownisz do nich to zawsze mogą Cię przełączyć do kogoś kto taką ofertą dysponuje, tam to już kwestia humoru konsultanta tak na prawdę.
Zależy od humoru konsultanta, od tego jak sie zachwouje klient i jaki jest dzien jesli chodzi o sprzedaż

Palony Lolku proszę podaj aktualną ofertę GU Play Online dla Firm bez modemu. Mianowicie po niekorzystnych zmianach w GU Play Online dostępna była tylko oferta dla klientów indywidualnych. Podejrzewam że to zmieniło się z czasem i dostępna jest także jej odmiana dla klientów biznesowych.
Oczywiście wiem że klienci biznesowi mogą przedłużyć umowę w taryfie dla klientów indywidualnych.
Oczywiście wiem że klienci biznesowi mogą przedłużyć umowę w taryfie dla klientów indywidualnych.
PAKIET KWOTA NETTO KWOTA BRUTTO SZYBKOŚĆ NOCNY TRANSFERsql pisze:Palony Lolku proszę podaj aktualną ofertę GU Play Online dla Firm bez modemu. Mianowicie po niekorzystnych zmianach w GU Play Online dostępna była tylko oferta dla klientów indywidualnych. Podejrzewam że to zmieniło się z czasem i dostępna jest także jej odmiana dla klientów biznesowych.
1gb 5zł 6,15zł 1MB Tak
14gb(12+2) 22,5zł 27,68zł 4MB TAK
20gb(17+3) 27,5ZŁ 33,83ZŁ 6MB TAK
34gb(30+4) 42,ZŁ 52,28ZŁ 6MB TAK
mam nadzieję ze czytelnie
PalonyLolku są jakieś taryfy GU BlackBerry?
Alcatel OT501->Siemens SL45i->Nokia 6210->Ericsson T28->Ericsson T39m->Nokia 6100->Samsung D500->Samsung Z400->Samsung F480->Nokia 6030->HTC Kaiser->LG GT540->BB 9000 Bold->Samsung F300->6070->BB8310->BB7290->i600->BB9700->BB9000->BB9900+BB Z3