skorek pisze:piter410 pisze:sunxem pisze:
wg mnie oferta b.dobra. ja bym brał od razu. Nie wiem ale to wyglada na kampanie bo cena sluchawki i warunki abonamentowe niestandardowe...

kolego rozwiń dalej co to z tą kampanią
sam jestem żdziwiony ceną tego aparatu taka cena słuchawki według cennika to przy abonam za 199 zł
Gdzieś nastąpiło przekłamanie dotyczące internetu. piter napisał 1 GB a przy cytowaniu zrobiło się 2GB. To ile w końcu?
Ja dziś zadzwoniłem na IBOA. Zaproponowali mi to samo bez żadnej napinki (powiedziałem że kolega dostał i wymieniłem te warunki). Z tym że internet to 1GB. Rozmowy bez limitu oraz sony z 2 za 469 zł, abonament 104 brutto z bezpiecznym telefonem ale bez nortona (2zł).
I teraz chyba żałuję, że nie cisnałem dalej. SUK może dałby 2 GB? albo chociaż 1,5?
Zamówiłem dziś wiec jeszcze mogę wstrzymać zanim naszykują wysyłkę.
CO myślicie? 1 GB to bardzo mało jednak.
Podbijam temat. Ktoś może podzielić się swoimi doświadczeniami? Wstrzymałem wysyłkę czyli zrezygnowałem. Za mało tutaj neta (1GB).
Porównując jednak do opcji bez telefonu za 49 zl i z 2 GB neta wydaje mi sie ze to wcale nie taka atrakcja.
Moje wyliczenie
Oferta z sony x2, 1 GB neta, no limit rozmowy - abonament 104 zeta / 104 x 24 m = prawie 2500 zeta plus 469 zł telefon to ok. 2969 zł
Oferta bez telefonu, no limit, 2 GB neta - abonament 49 zeta / licze 50 zeta x 24 m - 1200 zeta plus telefon x2 na allegro 1800 zl (cena spada) = 3000 zł
Moim zdaniem to bardzo zblizone oferty - nie widze tutaj nic extra;/
Czy ktoś wie, czy da się negocjowac z SUK np. 1,5 GB czy 2 GB? z sony x2.
Ta oferta była z IBOA. Bez napinki.