- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
dziwicz, wystarczy zgłosić i na miejscu przygotują, wydrukują i dadzą do podpisu tylko tam z miesięcznym wypowiedzeniem to działa, więc trzeba tego jedynie pilnować.
Ponawiam przy okazji pytanie, czy ktoś próbował mimo niskiego stanu magazynowego ściągać telefon z jakiegoś ich salonu, czy nie ma co się nastawiać na taką opcję?
Ponawiam przy okazji pytanie, czy ktoś próbował mimo niskiego stanu magazynowego ściągać telefon z jakiegoś ich salonu, czy nie ma co się nastawiać na taką opcję?
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2014, 21:21 przez Maciekx, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć wam 
Planuję przedłużyć umowę z Play (kończy się 30 maja). Oferta formuła specjana na 45zł ma no limit do play, zaledwie 500MB internetu, 200 min do czwórki i na stacjonarne lub 300 smsów (nie jest dla mnie jasne czy minuty są wymienne na smsy, czy może trzeba się zdecydować na pakiet minut, albo pakiet smsów).
Oferta na kartę 4w1 to 1GB+no limit do play+ 0,09zł za min do innych sieci, widać więc, że oferta abonamentowa jest rażąco niekorzystna.
Chciałbym wynegocjować 1GB internetu w tej taryfie i jakąś,choćby symboliczną zniżkę na telefon. Ktoś próbował, ktoś coś poradzi?

Planuję przedłużyć umowę z Play (kończy się 30 maja). Oferta formuła specjana na 45zł ma no limit do play, zaledwie 500MB internetu, 200 min do czwórki i na stacjonarne lub 300 smsów (nie jest dla mnie jasne czy minuty są wymienne na smsy, czy może trzeba się zdecydować na pakiet minut, albo pakiet smsów).
Oferta na kartę 4w1 to 1GB+no limit do play+ 0,09zł za min do innych sieci, widać więc, że oferta abonamentowa jest rażąco niekorzystna.
Chciałbym wynegocjować 1GB internetu w tej taryfie i jakąś,choćby symboliczną zniżkę na telefon. Ktoś próbował, ktoś coś poradzi?

Sławek, to zainteresuj się zakupem telefonu w ratach 0% w sklepie z elektroniką - no i do niego wybierz taryfę Formuła Play na Kartę z 3 do wyboru opcjami.

A czy gdybym do tego abonamentu 45 zł dobrała od razu pakiet rozmów unlimited na stacjonarne to wpłynęło by to na obniżenie kwoty za ten telefon?andrzejgolota pisze:@anita8503
W abo 45 zł, S3 599. Jak komuś zależy na S3 to najkorzystniej w opcji abonamentowej - 59/69 zł.
@Anita
Nie sądzę, przynajmniej nic na to nie wskazuje.
Nie sądzę, przynajmniej nic na to nie wskazuje.
Napisałam do nich przez play24 (poprzez zgłoszenie) i ku mojemu zdziwieniu po zmianie statusu na rozpatrywanie, zgłoszenie zniknęło... Chyba jednak tam zadzwonie, bo zaczyna mi zależeć na czasieRuben pisze:Napisz przez Play24 jakiej oferty oczekujesz, bo rozumiem, że po lekturze forum (z wyłączeniem ostatnich stron śmietnika) masz już upatrzoną ofertę i jest ona dostępna.Dohotka pisze:Czy w związku z tym sama powinnam zadzwonić pod numer *500?

To ta oferta za 34.99 to jest dla klientów indywidualnych czy biznesowych?
W kwestii info...może komuś się przyda. Dziś przedłużyłem umowę bez telefonu na 12 mieś. Miałem formułę M i na takiej zostałem a warunki to: umowa 12 mieś. 400min. do wszystkich,143sms za darmo,do play za darmo, stacjonarne za darmo i 500mega internetu z lejkiem ...wszystko za całe 24zł. umowa przedłużona w salonie bez wypowiedzenia.