Witam serdecznie,
Złożyłem wypowiedzenie w play na 3 numery i warunki jakie otrzymałem to:
- abo 69,99 za no limit komorki + no limit sms/mms + 750mb czyli standard do tego sgs III LTE za 89 zł, galaxy note II lte za 379 zł z informacją, że stan już jest na 0 i go nie będzie. Pytanko mam takie, czy ktoś próbował intensywnie wpłynąć, aby z któregoś salonu go ściągneli czy już nie ma co na to liczyć? Jednak note troszkę parametrami wygrywa i coś w ten deseń było by dla mnie fajną opcją.
- abo 44,90 czy tam 44,99 za no limit komórki + no limit sms/mms i tutaj ceny telefonów jakoś nie specjalne dostałem np xcover 2 za 229 czyli tyle co na stronie, ale o sgsIII nie pytałem może ten model wyjątkowo w dobrej cenie. Czy coś tu na telefonie by jeszcze ugrał?
Drugą opcją za 45 zł dostałem no limit play + 200 min zamienne na 300 sms do wszystkich + 500mb internetu i tutaj juz xcover był za 130 zł bodajże( akurat tego sobie nie zapisałem )
- 3 numer to był plan na absolutne minimum i tutaj propozycja za 24,99 za no limit play + no limit sms/mms zamienne za stacjonarne i tutaj był plan na nokie ashe 302 lub 210 ( pełne qwerty ) więc z ceny tel nie ma co schodzić bo i tak jest za 1 zł, pytanie czy warunki da się lepsze dostać?
Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi, serdecznie pozdrawiam