• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 159 z 350
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 350

#640319  autor: munreiker
 18 cze 2013, 12:02
Koczkodan pisze:Takie pytanie bo kilka dni nikt nie pisał o ofertach więc czy mogę dostać:
-R80 za 64,90
-2GB net za 0zł
-Sony Xperia L za 1zł?

Bo podobno już nie chcą tak dawać to jak dostanę czy nie?
Zanjomy w piatek przedłużał na takich warunkach. Jeszcze minuty 750 +50. Także nie powinno być problemu. Tylko jakiegoś Samsunga brał.

#640320  autor: Koczkodan
 18 cze 2013, 12:05
Hmmm a ja mam dylemat Sony Xperia P czy L

#640326  autor: qba84
 18 cze 2013, 12:20
w piątek napisałem do iBOA kiedy mogę spodziewać się telefonu... w sobotę zadzwonił Pan i przeprosił, że tak długo to trwa i że w poniedziałek telefon wyjdzie. Powiedział, że dostanę sms z listem przewozowym i że status się zmieni na iBOA.

Mamy wtorek - status "w przygotowaniu" i sms nie dostałem.

Co się stało z tym T-Mobile??? Zostałem u nich między innymi dlatego, że zawsze byłem zadowolony z obsługi a teraz już drugi konsultant kłamie.

Napiszę chyba do nich, że wycofuje się z tej umowy (w końcu jeszcze nic nie podpisałem) - nie chodzi o to, że nie mogę na telefon poczekać - chodzi o podejście - po co kłamią. Jak nie mają telefonu na magazynie to niech nie mówią, że wyślą!!!

#640330  autor: broda4
 18 cze 2013, 12:27
dzis rozmawiajac z boa - doiedzialem sie ze moja siec rodzinna 3 osob z poprzedniego aneksu ( 2 lata) - jest bezterminowa i jezeli podpisze obecnie nowy aneks - bede ją takze mial.

czy ma ktos cos takiego/?

#640331  autor: Koczkodan
 18 cze 2013, 12:29
Umowa przedłużona
800minut do wszystkich
sony xperia L za 1zł
2gb netu za darmo

#640336  autor: munreiker
 18 cze 2013, 12:36
broda4 pisze:dzis rozmawiajac z boa - doiedzialem sie ze moja siec rodzinna 3 osob z poprzedniego aneksu ( 2 lata) - jest bezterminowa i jezeli podpisze obecnie nowy aneks - bede ją takze mial.

Jasne że sieć rodzinną będziesz miał tylko trzeba było się zapytać ile będziesz za nią płacił. Bo jeżeli mialeś jakąś promocję/rabat/zniżkę to wielce prawdopodobne że nie będzie już obowiązywać. Ja tak miałem i po podpisaniu aneksu wyszło mi 7 złotych drożej.

[ Dodano: 2013-06-18, 12:37 ]
Koczkodan pisze:Umowa przedłużona
800minut do wszystkich
sony xperia L za 1zł
2gb netu za darmo
No to miłego korzystania z usług. A nielimitowanych rozmów do T za 0 złotych nie dostałeś?

#640338  autor: vaha
 18 cze 2013, 12:38
Koczkodan pisze:Umowa przedłużona
800minut do wszystkich
sony xperia L za 1zł
2gb netu za darmo
napisz jeszcze w jakiej cenie i czy załatwiałeś przez BOA czy SUK.

#640344  autor: mnd017
 18 cze 2013, 12:58
pisal wczesniej:
Koczkodan pisze:Takie pytanie bo kilka dni nikt nie pisał o ofertach więc czy mogę dostać:
-R80 za 64,90
-2GB net za 0zł
-Sony Xperia L za 1zł?

Bo podobno już nie chcą tak dawać to jak dostanę czy nie?

#640359  autor: Koczkodan
 18 cze 2013, 13:48
Nie nie chciałem tych rozmów do T-mobile.
Zadzwoniłem do BOA i poprosiłem o przełączenie do SUK i nie było żadnego problemu.Rozmawiałem z bardzo miłym Panem który chciał przedstawić mi ofertę z telefonem i bez ja go grzecznie poprosiłem czy mogę swoją ofertę przedstawić i ją przedstawiłem i powiedział że nie ma żadnego problemu R80-64,90 2GB internetu i Sony Xpiera L za 1zł

Tylko zapomniałem powiedzieć że na 2 lata chyba się domyśli :D

#640367  autor: peepe
 18 cze 2013, 14:11
Interesuje mnie podobny zestaw.
Ciekaw też jestem co mogę usłyszeć chcąc R60 i Sony Xperia L lub LG L9.

#640369  autor: iamlw
 18 cze 2013, 14:15
Słuchajcie znajomy chce przenieść się z Plusa, wie ktoś może czy to wszystko o czym tutaj rozmawiamy ma szansę ugrać w drodze negocjacji o przeniesienie numeru?

#640394  autor: Koczkodan
 18 cze 2013, 15:25
Nie nie może to są oferty dla stałych klientów

#640470  autor: matman83
 18 cze 2013, 19:07
peepe pisze:Interesuje mnie podobny zestaw.
Ciekaw też jestem co mogę usłyszeć chcąc R60 i Sony Xperia L lub LG L9.
R60 za 54,90zł, w tym:
- 500min
- 1GB internetu
- zniżka 200zł na słuchawkę
- noLimit w TM za 0zł

#640481  autor: She
 18 cze 2013, 19:59
A u mnie bez zmian. Przy R110 200zl znizki, przy R80 150. Cos chyba im nie zależy na przedłużeniu umowy.

#640485  autor: jarod12
 18 cze 2013, 20:13
W R40 za 39,9 wynegocjowałem T-Mobile no limits za 0 zł, a w iBOA pojawiły mi się
Nielimitowane SMS/MMS T-Mobile, natomiast o nielimitowanych rozmowach ani widu ani słychu. Faktycznie coś kombinują ci konsultanci. Czytałem parę stron wcześniej, że ktoś tez miał taki przypadek. Tylko nerwy u człowieka wywołują tymi błędami. Ciekawe jak u mnie się skończy. :evil:

#640486  autor: bachus69
 18 cze 2013, 20:15
czy ktoś mógłby potwierdzić, że nie ma i już nie będzie HTC One SV ???

#640504  autor: Koczkodan
 18 cze 2013, 21:16
Mam takie pytanie co to jest HotSpot T-mobile i czy za to się płaci?

Miałem mieć 2GB za 0zł a na iBOA pisze że mam płacić za to 39zł. o co w tym chodzi

#640533  autor: munreiker
 18 cze 2013, 22:24
Koczkodan pisze:Mam takie pytanie co to jest HotSpot T-mobile i czy za to się płaci?

Miałem mieć 2GB za 0zł a na iBOA pisze że mam płacić za to 39zł. o co w tym chodzi
Tu masz informacje na temat usługi Hotspot: http://www.t-mobile.pl/pl/biznes/uslugi/hotspot

Z tymi 39 pln wszystko jest ok, rabaty naliczają się po pewnym czasie myślę że jutro powinno się "wyzerować".

[ Dodano: 2013-06-18, 22:30 ]
jarod12 pisze:W R40 za 39,9 wynegocjowałem T-Mobile no limits za 0 zł, a w iBOA pojawiły mi się
Nielimitowane SMS/MMS T-Mobile, natomiast o nielimitowanych rozmowach ani widu ani słychu. Faktycznie coś kombinują ci konsultanci. Czytałem parę stron wcześniej, że ktoś tez miał taki przypadek. Tylko nerwy u człowieka wywołują tymi błędami. Ciekawe jak u mnie się skończy. :evil:
No niestety są abonenci którzy po przedłużeniu umowy mają pewne problemy. Musisz przypilnować sobie wszystkie opłaty sprawdzaj na iBOA czy coś się zmienia. Jeżeli nic się nie zmienia w przeciągu 48 godzin to dzwoń do nich ewentualnie pisz reklamację przez iBOA. Dodam że każde pytanie zadane BOA odnośnie np: no limit w T-mobile kończy się odpowiedzią że nia ma takiej opcji za 0 złotych przynajmniej ja tak miałem, także proponuję odrazu żeby przełączyli Ciebie do SUK. Mam nadzieję że wszystko wyjąsnisz.

#640540  autor: Koczkodan
 18 cze 2013, 23:10
Jutro zadzwonię z powrotem do SUK i się zapytam czy będzie ten internet za darmo czy mam płacić te 39zł i na ile w końcu ta umowa czy na 24 czy 36 miesięcy .Czemu na iBOA pisze że ten internet będzie na 6 miesięcy tylko, a nie na cały okres umowy?

#640546  autor: st.konsultant
 18 cze 2013, 23:25
matman83 pisze:
deem pisze:
munreiker pisze:DO WSZYSTKICH KTÓRZY PRZEDŁUŻALI UMOWĘ.

Uważajcie na usługę nielimitowane rozmowy w T-Mobile za 0 złotych. Jak już wcześniej pisałem mam 4 numery w T i na każdy niedawno przedłużałem umowę o ile z dwoma numerami nie było problemu i mam jasno napisane na umowie że usługa nielimitowane rozmowy jest za 0 złotych. To w dwóch kolejnych umowach niestety takiego zapisu nie mam mimo iż konsultantka z SUK obiecywała w/w usługę za 0 złotych.
Wiem że nie jestem jedynym który ma z tym problem.
Nie wiem natomiast z czego wynika to nieporozumienie. Nie jest tak że zanim włączą usługę to czekają na umowę od kuriera. Dopytujcie dokładnie podczas przedłużania umowy i sprawdzajcie aneksy przy kurierze. Mając przed soba dwie umowy na jednej mam wyszczególnione nielimitowane rozmowy za 0 złotych na drugiej mam tylko wpisaną informację o ratach!
u mnie jest rownie ciekawie...wynegocjowalem z SUK darmowe w T. Niestety w samej umowie nie ma o tym ani slowa. Rowniez w informacjach dodatkowych brak takiego zapisu - pisza tylko o obnizce abonamentu i rabacie na telefon. Zeby bylo smieszniej podczas logowania w iBOA z zakladce "moja taryfa" jak byk widnieje ze mam darmowe rozmowy w T za 0zl. Dzwonilem do BOA i na szczescie mila Pani wszystko wyjasnila - mam te darmowe w T za 0 i ona widzi to w systemie... Tak wiec glowa do gory. Wszystko sie powinno wyjasnic przy okazji wystawienia faktury za pelen okres rozliczeniowy z wszystkimi naliczonymi promocjami. :D
Przed podpisaniem umowy u kuriera w serwisie iBoa nie miałem żadnego zapisu odnośnie noLimit w T. Kurier przyjechał, aneks został podpisany i w iBoa pojawił się zapis o noLimit (w menu Moja Taryfa). Na umowie NIE MA żadnej informacji odnośnie tej usługi.

Najlepiej jakby st.konsultant rozwiał wszelkie wątpliwości :)
Informacji o nielimitowanych rozmowach do TM za darmo w regulaminie nie ma. To jest opcja dodatkowa, na którą rabat daje się ręcznie po włączeniu usługi.
Jeżeli ktoś miał obiecaną tą opcję i coś się nie zgadza, to powinien rozmawiać z konsultantem z którym podpisał aneks. Ostatecznie składać reklamację. Inny konsultant bez odsłuchanie rozmowy (a konsultant nie ma takiej możliwości) nie będzie w stanie włączyć rabatu.

[ Dodano: 2013-06-18, 23:27 ]
Koczkodan pisze:Jutro zadzwonię z powrotem do SUK i się zapytam czy będzie ten internet za darmo czy mam płacić te 39zł i na ile w końcu ta umowa czy na 24 czy 36 miesięcy .Czemu na iBOA pisze że ten internet będzie na 6 miesięcy tylko, a nie na cały okres umowy?
Tak jak pisał munreiker, upust na BC powinien jutro Ci się włączyć. Zawsze pierwszego dnia po zmianie taryfy, kwota w IBOA jest bez zniżki.
Opcja 6 miesięcy oznacza tylko tyle, że po tym czasie można usługę w IBOA wyłączyć. Opcja będzie za darmo przez całą umowę.

[ Dodano: 2013-06-18, 23:28 ]
broda4 pisze:dzis rozmawiajac z boa - doiedzialem sie ze moja siec rodzinna 3 osob z poprzedniego aneksu ( 2 lata) - jest bezterminowa i jezeli podpisze obecnie nowy aneks - bede ją takze mial.

Będziesz miał w cenie jaka obowiązuje przy obecnych taryfach. Także usługa zostanie ale zmieni się cennik.

[ Dodano: 2013-06-18, 23:29 ]
iamlw pisze:Pytanie dla świerzo upieczonych posiadaczy aneksu

Czy dostaliście kartę micro sim razem z telem?
Kilkanaście stron temu, ktoś podal info, że teraz każdemu wysyłają... a ja podobno nie dostałem - nie odbierałem sam paczki.

Dzięki za wieści!
Jeżeli wysyłany telefon obsługuję microsim to konsultant powinien kartę dołączyć do przesyłki. Dla pewności można mu o tym przypomnieć robiąc zamówienie :D

[ Dodano: 2013-06-18, 23:30 ]
munreiker pisze:
iamlw pisze:Pytanie dla świerzo upieczonych posiadaczy aneksu

Czy dostaliście kartę micro sim razem z telem?
Kilkanaście stron temu, ktoś podal info, że teraz każdemu wysyłają... a ja podobno nie dostałem - nie odbierałem sam paczki.

Dzięki za wieści!
Witaj.

Jak podpisywałem aneks z abonamentem za 64,90,- z Sony Xperia L to dostałem kartę micro sim, natomiast do abonamentu za 39,90,- i telefonu Huawei Ascend Y300 nie dostałem takiej karty. Obydwa telefony są na "zwykłe" karty sim. Pewnie zależy to zarówno od abonamentu jak i telefonu ewentualnie wrzucają do pudełek karty jak im sie podoba :D

Zapewne konsultantowi wydawało się, że Xperia L działa na microsim ;).

[ Dodano: 2013-06-18, 23:31 ]
Koczkodan pisze:Hmmm a ja mam dylemat Sony Xperia P czy L
Xperia P z tego co pamiętam już nie jest zamawiana, więc nie wiem czy uda Ci się ją zamówić.
  • Strona 159 z 350
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 350
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159