• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 158 z 624
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 624
 #790112  autor: Micho
 12 mar 2015, 11:41
pawel.pietrasz pisze:Swoją drogą 250 sztuk to mało, naprawde w sieci która ma ponad 10 baniek klientów nie znajdzie się więcej chętnych ?
Też się czaję na ten telefon. Przedłużać będę mógł od soboty więc jeśli w końcu trafią do sprzedaży i cena będzie ok to wezmę, jak nie to bye bye Tmobile i kupię na wolnym rynku. Swoją drogą, Z3C to najlepszy telefon niepatelniowy a nie mają go w ofercie.

I jeżeli to prawda, że na zamówienie Tmobile Sony je produkuje, to jest szansa że poprawią to szkło które lubi samo pękać :)
 #790138  autor: pawel.pietrasz
 12 mar 2015, 12:46
Micho pisze:Swoją drogą, Z3C to najlepszy telefon niepatelniowy a nie mają go w ofercie.
Gość na infolini nie mógł zrozumieć, dlaczego ja chce taki relikt jak 4,7 cali, twierdził że teraz każdy chce 5 cali, że jest to najlepszy i najbardziej optymalny wymiar, że on również ma taki, że będę żałował 4,7 :-), zaproponował oczywiście s4 :mrgreen:
 #790151  autor: i.slepy
 12 mar 2015, 13:55
pawel.pietrasz pisze: Gość na infolini nie mógł zrozumieć, dlaczego ja chce taki relikt jak 4,7 cali, twierdził że teraz każdy chce 5 cali, że jest to najlepszy i najbardziej optymalny wymiar, że on również ma taki, że będę żałował 4,7 :-), zaproponował oczywiście s4 :mrgreen:
trzeba bylo go spytac, czemu w takim razie nie usuną z oferty wszystkich telefonów z ekranem poniżej 5 cali. :lol:
 #790161  autor: Anthrax
 12 mar 2015, 14:24
pawel.pietrasz pisze:Gość na infolini nie mógł zrozumieć, dlaczego ja chce taki relikt jak 4,7 cali, twierdził że teraz każdy chce 5 cali, że jest to najlepszy i najbardziej optymalny wymiar, że on również ma taki, że będę żałował 4,7 :-), zaproponował oczywiście s4
Bo niektórzy konsultanci to albo mają coś ze zwierząt (czyli uparci jak osły), albo są ideologiczną spuścizną skrajnego komunizmu - tzn. będą Ci z uporem maniaka wciskać, że kopanie w d..ę będzie dla Ciebie najlepsze, nawet jeśli wiedzą, że to głupota). Mówienie, ze "4,7" to relikt... powiem tylko delikatnie, żeby nie rozszerzać komentowania dna wypowiedzi tego konsultanta, że to bzdura i śmieszna teoria :) To, że każdy chce, to nie znaczy, że Ty też musisz :) Jeśli tak bardzo chce, to niech sobie sam kupi... Żenada :D
Zenon Mocarny pisze:Nie zadzwonią.
No to niech nie dzwonią, łaski nie robią :) To oni mają walczyć o klienta, proste jak konstrukcja cepa.
 #790168  autor: Zenon Mocarny
 12 mar 2015, 14:54
Anthrax pisze: No to niech nie dzwonią, łaski nie robią :) To oni mają walczyć o klienta, proste jak konstrukcja cepa.
Już to przerabiałem empirycznie 2 lata temu, gdy jeden numer przenosiłem do play do prepaida, a na drugi wysłałem rezygnację. Oddzwonili tylko w sprawie drugiego. Na moje pytanie, co proponują na pierwszy numer, padła odpowiedź, że takich numerów nie obdzwaniają, ponieważ z reguły w dniu podpisania dyspozycji przeniesienia numeru w sieci konkurencyjnej, jednocześnie klient podpisuje umowę. Dlatego nie ma sensu dzwonić do takich osób.

Dodałem, że ja umowy nie podpisałem, bo tylko przenoszę na kartę. A konsultant odpowiedział, że on nie jest w stanie tego zweryfikować. Sam fakt przeniesienia powoduje, że takie numery są spisywane na straty. Jeżeli komuś zależy, żeby zostać w sieci, musiałby wycofać dyspozycję przeniesienia, o ile nie podpisał u nowego opa umowy...proste jak konstrukcja cepa.
 #790170  autor: Micho
 12 mar 2015, 14:57
A ja napisałem do T mobile odnośnie dostępności Z3C i oto co mi odpisali:

"Witam
Uprzejmie informuję, że nie mamy już w ofercie wskazanego modelu. Stany magazynowe Sony Z3 są odnawiane na bieżąco.
Mam nadzieję, że informacje okażą się pomocne. "
 #790177  autor: Micho
 12 mar 2015, 15:41
Dopytałem czy to oznacza że już Z3C nie będzie w ogóle i oto odpowiedź:

"Witam

W odpowiedzi na pismo potwierdzam, że w dniu 16.01.2015 otrzymaliśmy komunikat o zakończeniu dystrybucji aparatu Z3 Compact. Zatem aparat może być dostępny w niektórych naszych sklepach . Wykaz placówek znajdzie Pan na stronie www.t-mobile.pl w zakładce „Sieć Sprzedaży”.

No to albo idę do Plusa albo NJU i telefon kupuję na własną rękę.
 #790186  autor: nevada92
 12 mar 2015, 16:32
Ktoś przedłużał przez iBOA? Umowa kończy mi się pod koniec maja tego roku i pojawiła mi się tam oferta. Interesuje mnie abonament w okolicach 60-80zł + telefon Samsung Galaxy S4 lub jakiś inny podobnego typu.

W iBOA jest oferta JUMP Relax (no limit + 3gb internetu) za 79,99zł (przez pierwsze trzy miesiące za 55,99zł) + Samsung Galaxy S4 za 9zł. Warto? Jest szansa na ugranie czegoś lepszego w SUK? Dzwoniłem dzisiaj, ale zaproponowali ten sam abonament w tej samej cenie, tylko bez promocyjnych trzech miesięcy i wyższa cena telefonu (S4 chyba w okolicach 500zł :o ).
 #790210  autor: SACZI
 12 mar 2015, 18:27
Widzę że niezłe zamieszanie jest wokół Sony Z3C.
Wczoraj dzwoniłem do BOA i potem do SUK.
Oczywiście o z3C pytałem i informację uzyskałem taką, że zostały zamówione i w kwietniu będą.
Dziwne to dla mnie, że operator jak TM nie ma zpewnionych ciagłych dostaw od producentów.
Nie chce mi się wierzyć, że "AŻ 250 szt" zamówili!

PS
Oferta wygląda tak, że w abonamentach ze strony od kwoty około 80PLN daja rabat 10PLN na abonament i 300PLN na telefon od cennika.
 #790213  autor: pity7
 12 mar 2015, 18:47
Oferta wygląda tak, że w abonamentach ze strony od kwoty około 80PLN daja rabat 10PLN na abonament i 300PLN na telefon od cennika.

za abonament relax zamiast 79,90 dostaje go za 69,90 ale telefon samsung A3 za 59 zł ??
z cennika zeszli mi tylko 250 zł , a więc dostał ktoś rabat na 300 zł czy to tylko mniemanie
 #790215  autor: balker
 12 mar 2015, 18:55
Rozmawiałem właśnie z konsultantką i z perspektywy osoby posiadającej ofertę dla firm:
- nie ma możliwości przejścia/przedłużenia umowy na warunkach ofert dla osób prywatnych,
- nie ma możliwości zaoferowania telefonów w takich cenach, jak są na stronie,
- najtańsza oferta z telefonem to 59,90 netto (73,68 brutto) (no limit tel/sms/mms + 0,5GB)
- najtańsza oferta bez telefony to 39,90 netto (49,08 brutto) (no limit tel/sms/mms + 0,5GB)

Nosz kur... ;)

PS. taka ciekawostka, A3 w tej taryfie kosztuje 550 zł ;) S4 599, a stary M2 99 zł ;)
 #790222  autor: mychah
 12 mar 2015, 19:51
balker pisze:Rozmawiałem właśnie z konsultantką i z perspektywy osoby posiadającej ofertę dla firm:
- nie ma możliwości przejścia/przedłużenia umowy na warunkach ofert dla osób prywatnych,
- nie ma możliwości zaoferowania telefonów w takich cenach, jak są na stronie,
- najtańsza oferta z telefonem to 59,90 netto (73,68 brutto) (no limit tel/sms/mms + 0,5GB)
- najtańsza oferta bez telefony to 39,90 netto (49,08 brutto) (no limit tel/sms/mms + 0,5GB)

Nosz kur... ;)

PS. taka ciekawostka, A3 w tej taryfie kosztuje 550 zł ;) S4 599, a stary M2 99 zł ;)
Moje przedłużenie na firmę z wczoraj:
- jump profirma L za 98 zl z groszami brutto
- nokia lumia 930 za 4 grosze
 #790264  autor: ads
 13 mar 2015, 08:50
SACZI pisze:Widzę że niezłe zamieszanie jest wokół Sony Z3C.
Wczoraj dzwoniłem do BOA i potem do SUK.
Oczywiście o z3C pytałem i informację uzyskałem taką, że zostały zamówione i w kwietniu będą.
Dziwne to dla mnie, że operator jak TM nie ma zpewnionych ciagłych dostaw od producentów.
Nie chce mi się wierzyć, że "AŻ 250 szt" zamówili!

PS
Tak, tylko mi zależy na tym żeby go wziąć w marcu. Do końca marca w promocji z tym telefonem dostanę smartbanda. Może T-Mobile wyrobi się z dostawą do końca miesiąca.
 #790268  autor: dakoolk
 13 mar 2015, 09:12
Widzę, że pojawiło się większe grono osób dla których wielkość ma znaczenie :P Kiedyś pisałem o tym gdzieś w innym miejscu, że Z3C to najlepszy telefon w ogóle :) Właśnie za dużą moc w małym pudełku :)
Choć po przesiadce z LG L9 na Lumię 925 (pudełko takie samo przy mniejszym ale lepszym ekranie), a potem na "cały rozmiar mniej" czyli S4 mini odczuwam wielką ulgę i nic większego niż Z3C bym nie zaakceptował :) Bo niby różnice milimetrowe, ale jak dla mnie wygoda używania mniejszego telefonu jest bez porównania wyższa, nawet kciuk mi odpoczął, bo czasem mnie już bolał, choć paluchy mam raczej długie :)
Sorry za OT, nie mogłem się powstrzymać :) Kibicuje czekającym na dostawy Z3C :)
 #790283  autor: Micho
 13 mar 2015, 10:30
I sie nie doczekamy :) Z3C od dawna nie ma już w T mobile i z tego co pisałem, już nie będzie (chyba że cud). Niestety, ale producenci na siłę chcą nas zmusić do noszenia mini telewizorów. Na chwilę obecną, nie widzę nic porównywalnego z Z3C (wydajność + rozmiar) z Androidem. Przeszedłbym do Plusa ale mam jeszcze pół roku umowy a do jej końca pewnie i u nich nie będzie compacta.
 #790325  autor: Lucky555
 13 mar 2015, 12:48
Witam, kończy mi się umowa w T - Mobile. Zadzwoniła do mnie babka i zaproponowała sumarycznie tak:
no limit
internet 10 gb
sony z3 - 89 zł
60 minut do UE
119,90 zł abonament
oferta MAX chyba, wyjsciowo 129,90 zł, ale dala obnizke 10 zł (nie wiem czy dzwonil SUK czy normalny konsultant)

Obecnie płacę ok 100 zł miesięcznie, więc nie wiem czy chce mi się zwiększać o 20 zł dla telefonu, chociaż cena telefonu wygląda przyjemnie.

Dobra oferta czy czekać dalej ? Umowa kończy się pod koniec lipca

Pozdrawiam :)
 #790329  autor: i.slepy
 13 mar 2015, 13:18
Lucky555 pisze:Witam, kończy mi się umowa w T - Mobile. Zadzwoniła do mnie babka i zaproponowała sumarycznie tak:
no limit
internet 10 gb
sony z3 - 89 zł
60 minut do UE
119,90 zł abonament
oferta MAX chyba, wyjsciowo 129,90 zł, ale dala obnizke 10 zł (nie wiem czy dzwonil SUK czy normalny konsultant)

Obecnie płacę ok 100 zł miesięcznie, więc nie wiem czy chce mi się zwiększać o 20 zł dla telefonu, chociaż cena telefonu wygląda przyjemnie.

Dobra oferta czy czekać dalej ? Umowa kończy się pod koniec lipca

Pozdrawiam :)
Wydaje mi sie, ze zalezy od Ciebie czego oczekujesz, czyli jaki pakiet internetowy Cie interesuje i czy potrzebujesz minut do UE, bo poza tym kazda taryfa jest przeciez no limit.
 #790333  autor: horas
 13 mar 2015, 13:26
Lucky555 pisze: no limit
internet 10 gb
sony z3 - 89 zł
60 minut do UE
119,90 zł abonament
powiem tak, dla mnie ta oferta jest idealna i brałbym ją w ciemno....niestety moja umowa kończy się dopiero za rok :/ teraz ma Jumpa "L" i płacę 60,00 PLN

a czy dali jeszcze 60 min w UE czy tylko do UE ?
 #790336  autor: Lucky555
 13 mar 2015, 13:34
Obecnie mam Sony Z2 i mi wystarcza w zupełności, dlatego nie wiem czy się bawić w takie drogie abonamenty i kupić telefon taniej, żeby go tylko sprzedać. Chociaż fakt, że jednorazowo można otrzymać za niego 1500-1700 zł jest miła :D

Druga kwestia: do tej pory miałem internet 250 mb, więc przeskok na 10 gb jest mega ogromny i pytanie czy ja go w ogóle wykorzystam, skoro do tej pory jakoś dawałem rady :) Co do minut do UE to tak nie za bardzo je potrzebuję

Co do minut nie wiem, zrozumiałem, że do UE, ale to mogę podpytać
  • Strona 158 z 624
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 624
  • 1
  • 156
  • 157