Nie moglem sie doczekac telefonu w sprawie przedluzenia umowy (konczy sie na poczatku wrzesnia), wiec sam zadzwonilem BOA. Powiedzialem, ze chce zakonczyc umowe we wrzesniu i przeniesc numer do innego operatora i co w zwiazku z tym powinienem zrobic. Pani powiedziala, ze przekieruje mnie do odpowiedniej osoby.
Tam Pan zapytal sie czemu chce zmienic operatora, wiec wytlumaczylem mu co i jak, ze proponowana oferta przedluzeniowa zupelnie mi nie odpowiada, poniewaz nie mam zamiaru placic wiecej niz do tej pory (nie musialem wspominac ze proponowana oferta jest rowniez gorsza od oferty dla nowych klientow). Pan od razu powiedzial, ze ma dla mnie nastepujaca propozycje: 50% znizki na pierwsze 12 miesiecy + 15% znizki na kolejne 12 miesiecy

Nie musialem go nawet przekonywac, sam sie zdziwilem, ze poszlo tak latwo
I w ten oto sposob dostalem abonament NE100 za 50zl przez pierwsze 12 miesiecy + 85zl przez nastepne 12 miesiecy + Nokia E51 za 1zl i musze przyznac, ze jestem bardzo zadowolony
Dzieki Wam dowiedzialem sie, ze mozna takie warunki wywalczyc i w 100% mi sie to udalo, za to wielkie dzieki!