Gdzie wysłać wypowiedzenie i jaki musi być wzór tego pisma?
A czemu sądzisz, że miałoby nie być takiej możliwość?Czy jest taka możliwość?
bykson89 pisze:Zadzwoniłem, powiedziałem, że chcę rozwiązać 2 umowy i gdzie złożyć wypowiedzenie.
Dołożyłem zdanie, chyba że będzie inna oferta niż ta na stronie www.
Pan powiedział, że mnie przełączy.
Zaproponowali mi AIM 65 na AIM 45.
Moje pytanie, czy mogę uzyskać jeszcze jakąś zniżkę na telefon?
Interesuje mnie:
-Xperia S- 759zł
-Lg L9 -339zł
Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, bo będą dzwonić koło godziny 11.
Dostajesz abo za 65 w cenie 45, w salonie najwyzej dostaniesz abo 65 ze zniżką 50% przez 3 miechy ; ) w salonie mają jedną fajną oferte tzn. play świąteczna ; )bardak pisze:Możecie przypomnieć ile czego się dostaje w AIM65 w cenie 45 od GU?? Babka w punkcie twierdzi, że to samo u niej bym dostał.
to się jej zapytaj czy da ci telefon w cenie jak z taryfy za 65 zł i czy da zniżkę 20 zł na cały okres umowy i napisz tu co powiedziała.bardak pisze:Możecie przypomnieć ile czego się dostaje w AIM65 w cenie 45 od GU?? Babka w punkcie twierdzi, że to samo u niej bym dostał.
Oferta pracownicza jest udostępniona tylko i wyłącznie dla ofert indywidualnych, natomiast posiadając firmę możesz podpisać umowę dla klientów indywidualnychVICTORious pisze:Interesuje mnie Lg L9 w taryfie Firma 55 (Firma 55 czy Firma 50??).
Czy ta oferta tzw. "pracownicza" obowiązuje też w taryfach biznes?
Czyli Firma 55>Firma 25? Albo po prostu rabat na abonament przez cały okres trwania umowy.
Z tego co wiem z własnego doświadczenia to przy przenoszeniu numery nie można nic wynegocjować ; ) "negocjacje" zaczynają się przy przedłużaniu umowydimedia pisze:chciałem się przenieść do play na firmowy abonament ten najmniejszy za 35,5. samsung galaxy ace 2 kosztuje 530zł bodaj. czy nie da się jakoś tej ceny zbić? jakie rozwiązanie proponujecie abym nie płacił więcej jak 50zł brutto miesiecznie i do tego dostał jakis telefon w atrakcyjnej cenie?
[ Dodano: 2012-11-21, 16:19 ]
mała zmiana: wybieram ofertę bez telefonu na rok, abonament 24,5zł netto.
czy coś w tej taryfie wynegocjuje? 250 minut jest dla kazdego, do tego 1gb i stan darmowy w firmie.
podpowiecie coś?
http://www.blogplay.pl/2012/11/zakupy-p ... on-w-play/dimedia pisze:chciałem się przenieść do play na firmowy abonament ten najmniejszy za 35,5. samsung galaxy ace 2 kosztuje 530zł bodaj. czy nie da się jakoś tej ceny zbić? jakie rozwiązanie proponujecie abym nie płacił więcej jak 50zł brutto miesiecznie i do tego dostał jakis telefon w atrakcyjnej cenie?
[ Dodano: 2012-11-21, 16:19 ]
mała zmiana: wybieram ofertę bez telefonu na rok, abonament 24,5zł netto.
czy coś w tej taryfie wynegocjuje? 250 minut jest dla kazdego, do tego 1gb i stan darmowy w firmie.
podpowiecie coś?