Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Tak sie wcisnę w dyskusje. Dzisiaj własnie rozmawiałem z Konsultantką w czasie przedłużania umowy właśnie na temat internetu. Jest tak jak napisał zygikuleczka. Po przekroczeniu 500 mb automatycznie przechodzi na 1gb i to kosztuje 10 złotych. Tak tylko w danym miesiącu rozliczeniowym.vaha pisze:zygikuleczka, a no widzisz, tego nie wiedziałem. Do tej pory miałem wykupione 100MB i w przypadku przekroczenia limitu net zwalniał. Czyli to rozszerzenie do 1GB działa automatycznie, ale jednorazowo w danym miesiącu? Czyli jak w kolejnym miesiącu nie przekroczę 0,5GB to nie płacę nic?
P.S. zygikuleczka, jak mogę postawić Tobie piwko za pomoc?
W mojej opinii jest to dobra oferta. U mnie w iBoa podobna oferta (multimed/24mc) jest chyba za 39,90. Konsultantka Boa przez telefon powiedziała mi, że pakiety internetowe są wyłącznie w taryfach multimedialnych wraz z telefonem (proponowała 25zł / 200 min / 250mb / 24 mce)vaha pisze: Oferta Specjalna Rodzina 40 - 24,99zł na 18 m-cy bez telefonu
300 minut do wszystkich sieci krajowych, wymienne na SMSy, MMSy i połączenia międzynarodowe na numery stacjonarne w Unii Europejskiej w stosunku 1:1
Internet w telefonie do 500 MB za 0 zł, do 1 GB za 10 zł
taryfa minutowa(strona tmobile do pooglądania) uzupełniona o 50 min. extrasokkol pisze:(proponowała 25zł / 200 min / 250mb / 24 mce)
No właśnie niech się ktoś pochwalizygikuleczka pisze:Jeśli ktoś przedłużał w ofercie z tabletem i smartfonem niechaj się pochwali jakie warunki otrzymał:) Z góry dzięki za info. (...)
Dzisiaj w ofercie bez telefonu miałem taką propozycję:zygikuleczka pisze:taryfa minutowa(strona tmobile do pooglądania) uzupełniona o 50 min. extrasokkol pisze:(proponowała 25zł / 200 min / 250mb / 24 mce)
To co zacytował nam vaha to chyba jest błąd w iboa. Do tej pory zawsze w pakietach bez tel. było 100 mega. No ale można się ewentualnie tym błędem podeprzeć i coś tam podymić-bo napisaliście to ja "chcem" to:P
Pojawił się może również nowy cennik na firme?matman83 pisze:nowy cennik:
CENNIK_2013-06-12
Co to znaczy do "maksa"? Mi też się pojawiła dokładnie taka oferta na stronie iBOA. Ponieważ jest to oferta bez telefonu i to z najniższym abonamentem domyślałem się, że można mało wskórać. Skąd te 50min?zygikuleczka pisze:vaha, do maksa brakuje 50 min do wszystkich sieci, które może Ci dać konsultant z SUK.vaha pisze:Dziś na stronie iBOA znalazłem taką ofertę dla mnie:
Oferta Specjalna Rodzina 40 - 24,99zł na 18 m-cy bez telefonu
300 minut do wszystkich sieci krajowych, wymienne na SMSy, MMSy i połączenia międzynarodowe na numery stacjonarne w Unii Europejskiej w stosunku 1:1
Internet w telefonie do 500 MB za 0 zł, do 1 GB za 10 zł
Promocyjny pakiet 100 000 SMSów/MMSów w T-Mobile w Polsce za 1,99 zł
Promocyjny pakiet 1 000 SMSów/MMSów w kraju za 4,99 zł
Sieć Rodzinna grupa 2 osobowa za 1,99 zł
Nielimitowane rozmowy w T-Mobile Polska za 4,99 zł
Umowa kończy mi się 2 lipca. Czy warto czekać jeszcze na jakieś urodzinowe oferty, czy warto brać to co jest?
Jak ci się udało otrzymać taką 'niestandardową' ofertę? Siła przekonywania?turystasj pisze:Witam. Ja dzisiaj przedłużyłem umowę bez telefonu.
18 miesięcy
150+50 min 19,90 zł
500MB za 0 zł po przekroczeniu 10,oo zł do 2GB
no limit Tm 4,99 zł
[/b]oferta niestandartowa