Powiem, że jestem nieco zdziwiony.Telefony o których Pan wspomniał obecnie są w promocji na stronie internetowej. Te ceny są ostateczną i nie podlegają negocjacją.
Zachęcam do skorzystania z ofert przedstawionych na stronie internetowej
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Taka informacja od konsultanta ds. utrzymania klienta dzisiaj wpadła mi na mail gdy pytałem się o ofertę w granicach 50 zł z tel. xperia m lub m2, s3 lte, g2 mini.
Lepiej bierz to szybko bo i ta kampania jest już niestety wygaszana. Jeżeli ktoś nie ma takiej oferty to już się raczej nie doczeka.piter410 pisze:Witam wszystkich forumowiczów
Dzwonili do mnie wczoraj z SUK i proponuje mi taki oto zestaw
JUMP L za 108
wszystkie rozmowy no limit 1g internetu , bezpieczne urządzenie w tej cenie i Sony xperia Z2 za 440 co mam myśleć o tej ofercie
Sama oferta to 89,99 zł brutto. Bezpieczne urządzenie jest jako dodatkowa usługa za 15 zł. Za pozostałe 4 zł nie wiem co konsultant Ci jeszcze dodał....może sieć rodzinną i Nortona?

[ Dodano: 2014-06-27, 22:39 ]
Nie będziesz miał 1,25 GB tylko 1 GB. Jak masz 250 MB to za dyszkę dokupujesz nie 1 GB tylko do 1 GB, czyli dokładnie 750 MB.krymol016 pisze:Przedłużając umowę z taryfą Jump S na 24 miesiące z telefonem będę płacił miesięcznie 50zł. Do tego dokupię +1GB internetu za 10zł. Telefon sprzedam za 500zł. Opłata miesięczna wyjdzie 40zł. Będę miał w tym nielimitowane połączenia do wszystkich (łącznie ze stacjonarnymi), nielimitowane sms i mms do wszystkich i 1,25GB internetu. Zastanawiam się, czy wybrać taką ofertę, czy skusić się na ofertę Play na 6 miesięcy bez telefonu, gdzie połączenia są bez limitu do sieci komórkowych (w T-mobile mówią, że to nie obejmuje wszystkich sieci) i nie ma w tym połączeń na numery stacjonarne, limit internetu 2GB, +10zł za nielimitowane sms i mms to wszystkich sieci. Łączny koszt miesięczny abonamentu wynosi 40zł. Teraz zastanawiam się którą ofertę wybrać? Ten Play jest jakiś gorszy pod względem zasięgu, jakichś haczyków itp? Kusi mnie głównie 4x krótsza umowa.
Witam. Moja znajoma ma abonament 35zl, czesto placi ponad 50 gdzie ma nieco ponad 130minut do wszystkich. tak wiem, stara oferta, ale niestety tak jakos wyszlo. Znajoma glownie dzwoni, smsow malo co. jezeli chodzi o telefon mysli o klasycznym wiec raczej by wchodzila w gre opcja bez telefonu. jak w tej chwili by wygladala najlepsze tj. najnizsza z jak najwieksza liczba minut oferta bt? czy jest mozliwa np na 12mscy a nie jak na stronie 24msce? pozdrawiam
Przedwczoraj zadzwonił do mnie miły pan z salonu, że ma dla mnie ofertę. Obecna umowa kończy mi się dopiero w marcu 2015. Przejechałem się do salonu i za 89,90 dostałem wszystko no limit, 1gb net, 60 min i 100mb netu w uni eur. oraz galaxy S5 za 699 PLN. umowa 24 m-ce.
jesteś dokładnie tym klientem który może skorzystać z kampanii o której pisaliśmy wcześniej. Mały procent klientów łapie się na takie warunki - a te są chyba korzystnerengi pisze:Przedwczoraj zadzwonił do mnie miły pan z salonu, że ma dla mnie ofertę. Obecna umowa kończy mi się dopiero w marcu 2015. Przejechałem się do salonu i za 89,90 dostałem wszystko no limit, 1gb net, 60 min i 100mb netu w uni eur. oraz galaxy S5 za 699 PLN. umowa 24 m-ce.

Niestety tak jak pisał st.konsultant ta kampania zostaje powoli wygaszana (nie wiadomo kiedy i na jakich warunkach powróci i czy w ogóle powróci) więc jak ktoś dostaje telefon z taką ofertą (najczęściej z salonów - bo to one dostały w większości te bazy) to niech się szybko decyduje (czyt. do końca miesiąca) i podpisuje.
Kurcze, to nieźle... Abonament do marca o oferta już teraz... Ja mam abonament do końca stycznia (chyba do 29.01.2015???) i nadal nie mam nic, tylko wiecznie na iboa jest napisane - że wkrótce się pojawi oferta. Jakbym dostał takie warunki, to bym od razu brał, bo też poluje na Z2 i abo w wysokości 100-120 zł (średnia z faktur wynosi ok 100 zł)
Gdzieś nastąpiło przekłamanie dotyczące internetu. piter napisał 1 GB a przy cytowaniu zrobiło się 2GB. To ile w końcu?piter410 pisze:sunxem pisze:wg mnie oferta b.dobra. ja bym brał od razu. Nie wiem ale to wyglada na kampanie bo cena sluchawki i warunki abonamentowe niestandardowe...piter410 pisze:Witam wszystkich forumowiczów
Dzwonili do mnie wczoraj z SUK i proponuje mi taki oto zestaw
JUMP L za 108
wszystkie rozmowy no limit 2g internetu , ubezpieczenie telefonu w tej cenie i Sony xperia Z2 za 440 co mam myśleć o tej ofercie
kolego rozwiń dalej co to z tą kampanią
sam jestem żdziwiony ceną tego aparatu taka cena słuchawki według cennika to przy abonam za 199 zł
Ja dziś zadzwoniłem na IBOA. Zaproponowali mi to samo bez żadnej napinki (powiedziałem że kolega dostał i wymieniłem te warunki). Z tym że internet to 1GB. Rozmowy bez limitu oraz sony z 2 za 469 zł, abonament 104 brutto z bezpiecznym telefonem ale bez nortona (2zł).
I teraz chyba żałuję, że nie cisnałem dalej. SUK może dałby 2 GB? albo chociaż 1,5?
Zamówiłem dziś wiec jeszcze mogę wstrzymać zanim naszykują wysyłkę.
CO myślicie? 1 GB to bardzo mało jednak.
witam,, a gdzie trzebaby zadzwonic aby ta kampania aoferowała taka dobrą ofertę??
bo póki co zastanawiam sie nad przedluzeniem przez neta w sklepie interentowym abo 69,99zł no limit 500mb interent i HTC Desire 816 za 199zł lub Samsung S3 LTE za 99zł
tylko ze to podstawowa oferta dla wszystkich,,,,
a jakbym chcia jakas lepsza oferte specjalne warunki? co zrobic??
P.S tak z tych dwóch co wyzej wymieniłem którego byśce polecili i dlaczego??
Telefonu używam do neta, rozmowy sms czasem gry muzyka...
bo póki co zastanawiam sie nad przedluzeniem przez neta w sklepie interentowym abo 69,99zł no limit 500mb interent i HTC Desire 816 za 199zł lub Samsung S3 LTE za 99zł
tylko ze to podstawowa oferta dla wszystkich,,,,
a jakbym chcia jakas lepsza oferte specjalne warunki? co zrobic??
P.S tak z tych dwóch co wyzej wymieniłem którego byśce polecili i dlaczego??
Telefonu używam do neta, rozmowy sms czasem gry muzyka...
Wydaje mi się, ze w tygodniu pracują do 17 czy 19 a w weekendy nie pracują. Ale szczerze nie jestem pewny. Dziś tez mnie olali. A proponowaną ofertę znalazłem tutaj na forum.
Zrezygnowałem z niej na razie. Mało internetu. Pani kasująca zamówienie tylko mnie [xxx], że więcej taka ofeta mi się nie trafi. Nawet nie zaproponowała w normalnej cenie dodatkowego pakietu internetu. Jakoś słabo w tym tmobile, zwłaszcza jak na kobiety trafiam.
A Pan z IBOA - zadał mi pytanie jak się dodzwoniłem (de facto zamówiłem) czy jak mi da dobrą ofertę to się jestem w stanie zdecydować czy tylko pytam. Jakiś taki rozmemłany był. Dopiero jak zaczęlismy rozmawiać o tym, że chcę X2 i żeby szukał do tego oferty to nieco ożył:)
W końcu mamy weekend:)
---
trochę kultury - tho
Zrezygnowałem z niej na razie. Mało internetu. Pani kasująca zamówienie tylko mnie [xxx], że więcej taka ofeta mi się nie trafi. Nawet nie zaproponowała w normalnej cenie dodatkowego pakietu internetu. Jakoś słabo w tym tmobile, zwłaszcza jak na kobiety trafiam.
A Pan z IBOA - zadał mi pytanie jak się dodzwoniłem (de facto zamówiłem) czy jak mi da dobrą ofertę to się jestem w stanie zdecydować czy tylko pytam. Jakiś taki rozmemłany był. Dopiero jak zaczęlismy rozmawiać o tym, że chcę X2 i żeby szukał do tego oferty to nieco ożył:)
W końcu mamy weekend:)
---
trochę kultury - tho
Ostatnio zmieniony 28 cze 2014, 18:17 przez skorek, łącznie zmieniany 1 raz.
soltek, twój staż w sieci nie ma dla nich żadnego znaczenia.
Albo jesteś klientem nowym, albo przedłużającym/dotychczasowym. Ten który ma umowę 2 lata ma w 95% takie same warunki przedłużenia jak ten po 9 latach.
To już większe znaczenie mają twoje rachunki niż staż.
Albo jesteś klientem nowym, albo przedłużającym/dotychczasowym. Ten który ma umowę 2 lata ma w 95% takie same warunki przedłużenia jak ten po 9 latach.
To już większe znaczenie mają twoje rachunki niż staż.
Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet