- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
No tak bo w play lepiej dopłacić do telefonu 500zł i mieć 1 Gb neta i płatne 10 zł 200 min to faktycznie jest lepsza oferta w playsolidburn pisze:niem ma tu mowy o paczce danych ale nawet z nią nie jest to żaden mega hitsnaqq pisze:
Gdzie tutaj widzisz kare ja się pytam?
na tle konkurencji
Jak sie porownuje oferte firmowa bez tel do oferty z telefonem to moze wypasc slabo. Na szczescie takimi durnotami nie warto sobie zawracac glowy.
Jesli ta oferta za 39.90 to r40 multimedialna bedzie w niej pol giga internetu i jest to najkorzystniejsza propozycja u różowych.
Jesli ta oferta za 39.90 to r40 multimedialna bedzie w niej pol giga internetu i jest to najkorzystniejsza propozycja u różowych.
5XX XXX XXX: Plus
Orange
Play
T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile
Nju mobile
Play

6XX XXX XXX: T-mobile

no ja place 23.99zl z vat za 300min/600SMS/MMS + 1GB neta + no limit play i stacjonarne umowa 12 miesięcy a tel ace2 kupiony w lombardzie za niecałe 270zl a to nie jest żadna specjalna oferta ciekawsze ludzie mieli np w orange z rożnymi bonusami itdpiotrzet pisze:No tak bo w play lepiej dopłacić do telefonu 500zł i mieć 1 Gb neta i płatne 10 zł 200 min to faktycznie super oferta
Ale jak na tmobile to naprawdę krok milowy ostatnie oferty w porównaniu do tego jak uciekałem z niej rok temu teraz już bym pewnie został

To przeczytaj jeszcze raz i sprawdź ile w tej taryfie można dostać rabatu na telefon. Odejmij to sobie od ceny telefonu z cennika. Ludzie, dajcie że spokój już. Zobaczcie, ile jest stron przez takie głupie powielanie tych samych pytań. W innych wątkach jest po ok 50 stron (może ciut więcej), a nie prawie 200. Z tego tematu zrobił się teraz jedynie śmietnik...ktos78 pisze:Fajnie, tez czytalem, ale z tego co wiem 6. zmienil sie cennik dlatego pytam i ponawiam pytania czy ktos w ostatnich dniach przedluzal w abonamencie R 140.
Ten post to wlasnie przyklad zasmiecania forumUndiscloseD pisze: To przeczytaj jeszcze raz i sprawdź ile w tej taryfie można dostać rabatu na telefon. Odejmij to sobie od ceny telefonu z cennika. Ludzie, dajcie że spokój już. Zobaczcie, ile jest stron przez takie głupie powielanie tych samych pytań. W innych wątkach jest po ok 50 stron (może ciut więcej), a nie prawie 200. Z tego tematu zrobił się teraz jedynie śmietnik...

Ostatnio zmieniony 11 cze 2013, 00:08 przez ktos78, łącznie zmieniany 1 raz.
jak rok temu po x latach z era chciałem dostać 500min za 39zl to mnie wyśmialipiotrzet pisze:Z Suk już przedłużałem 2 lata temu i też mieli ciekawe oferty tylko trzeba umieć negocjować
play miał taka ofertę w standardzie bez proszenia wiec negocjowałem nogami bo inaczej jako klient nie wyobrażam sobie mając wybór ale dziś za 29zl można mieć no limit i nawet tmobile daje 750min za 30zl wiec da się

skoro w R40 za 39,9 jest już:
- 250min,
- 500MB,
- -200zika na telefon,
- no limit w T,
to teraz można iść krok dalej i poprosić o paczkę SMS/MMS w kraju do tego zestawu i dla "normalnie" korzystających z telefonu będzie już full opcja. Myślę że po roku umowy na czas nieokreślony mój abonament wkońcu doczeka się odświeżenia.
- 250min,
- 500MB,
- -200zika na telefon,
- no limit w T,
to teraz można iść krok dalej i poprosić o paczkę SMS/MMS w kraju do tego zestawu i dla "normalnie" korzystających z telefonu będzie już full opcja. Myślę że po roku umowy na czas nieokreślony mój abonament wkońcu doczeka się odświeżenia.

Tak jak napisał matman83, przed chwilą przedłużone, tylko nie mają obecnie HTC Desire X na stanie, podobno do piątku ma przyjechać kurier. Niestety paczki smsów nie chcieli dać. Ale reakcja zwykłego konsultanta (przed przełączeniem) na ofertę z SUK - bezcenna 

Przedłużyłem umowe na 18 miesiecy w ofercie "Oferta Specjalna Rodzina 40" z abonamentem 24,90 zł. Jednak w I-BOA mam wpisaną kwotę abonamentu 29,90 zł. O co tu chodzi? Którą kwotę będę miał na fakturze???
Witam, chce się skontaktować z SUK w celu realizacji aneksu - po prostu dzwonię do BOA i proszę o przełączenie? Lub zostawiam wiadomość na IBOA że chcę przedłużyć abo??
Mam 2 numery do przedłużenia.
Czy idzie coś takiego osiągnąć
1. Interesuje mnie Rodz80 w cenie Rodz60 czyli 64.90zł do tego No-limit Tmobile oraz SMS i zniżka na tel 300 zł? Rozumiem że jak tel wymaga MicroSim To wymiana jest bezpłatna i to przychodzi razem z telefonem kurierem? Resztę za tel płacę kurierowi czy doliczone jest do 1szej faktury?
2. Rodz40 (49,90) - Jaka tu maksymalna zniżka? 39,90 tak? Czy ty też ktoś dostał darmowe T-mobile? + jaka zniżka MAX na telefon? Ewentualnie oferta bez internetu? Rodz20/40 (29,90/39,90) na ile mogę zrabatować? Czy do pakietów minutowych też są zniżka na tel? W jakiej kwocie?
Czy coś jeszcze powinienem wiedzieć? Apropo... Jaki jest czas oczekiwania na przesyłkę i kto wozi?
Słyszałem także że teraz jakoś dziwnie faktura za usługi jest rozbita na cenę tel i abo? O co dokładnie chodzi?
Pozdrawiam
TarinQ
Mam 2 numery do przedłużenia.
Czy idzie coś takiego osiągnąć
1. Interesuje mnie Rodz80 w cenie Rodz60 czyli 64.90zł do tego No-limit Tmobile oraz SMS i zniżka na tel 300 zł? Rozumiem że jak tel wymaga MicroSim To wymiana jest bezpłatna i to przychodzi razem z telefonem kurierem? Resztę za tel płacę kurierowi czy doliczone jest do 1szej faktury?
2. Rodz40 (49,90) - Jaka tu maksymalna zniżka? 39,90 tak? Czy ty też ktoś dostał darmowe T-mobile? + jaka zniżka MAX na telefon? Ewentualnie oferta bez internetu? Rodz20/40 (29,90/39,90) na ile mogę zrabatować? Czy do pakietów minutowych też są zniżka na tel? W jakiej kwocie?
Czy coś jeszcze powinienem wiedzieć? Apropo... Jaki jest czas oczekiwania na przesyłkę i kto wozi?
Słyszałem także że teraz jakoś dziwnie faktura za usługi jest rozbita na cenę tel i abo? O co dokładnie chodzi?
Pozdrawiam
TarinQ
R80 za 64,90; no limit T; sms do wszystkich za 1,99 (nie chcieli dac za 0zł); 50min. wiecej do abo... 2Gb neta, tyle ugrałem. micro sim za free jest, tel płatny kurierowi... oczywiście -300 czyli xperia sp za 399, tak na marginesie to z tel jestem zadowolony... bateria dobrze trzyma... powodzeniatarinQ pisze:Czy idzie coś takiego osiągnąć
Dzięki za info, spróbuje jeszcze ugrać smsy za free. Jak nic nie da to chce te 50min więcej
Czy minuty dalej przechodzą z mc na nowy mc? Tak jak to było niecałe 2 lata temu?
Jak wygląda aktywacja nowej sim? Czy za przesyłkę coś dodatkowo się płaci?
Ja się zastanawiam nad tym sonym ewentualnie HTC ONE SV?
Jeszcze muszę drugi numer ugrać z tańszym abo...

Czy minuty dalej przechodzą z mc na nowy mc? Tak jak to było niecałe 2 lata temu?
Jak wygląda aktywacja nowej sim? Czy za przesyłkę coś dodatkowo się płaci?
Ja się zastanawiam nad tym sonym ewentualnie HTC ONE SV?
Jeszcze muszę drugi numer ugrać z tańszym abo...