Tu raczej ktoś obeznany w firmowych numerach musiałby się wypowiedzieć.klientTM pisze:Czy rzeczywiście czas pojawienia się oferty się wydłużył?
Wg mnie najlepiej jest w tej sprawie podesłać zapytanie przez iboa, w ind. ofercie są rozbieżności trochę ale jest to około 2-3 miesięcy przed końcem umowy jeśli chcesz ofertę z telefonem (bez telefonu dużo wcześniej).klientTM pisze:Kiedy najwcześniej będę mógł przedłużyć umowę (z powyższego wynika, że nawet SUK nie może przesunąć tego terminu?)?
Wątpię, żeby miało to jakiś wpływ. Zresztą na 1 stronie tematu jest wiele informacji, które mogą Ci się przydać (chociażby w tym i powyższym zakresie).klientTM pisze:Czy T-Mobile bierze przy tym pod uwagę staż (to będzie mój 4 lub 5 aneks), wszystkie faktury opłacane terminowo itp.?
Jeśli dobrze pamiętam mi się takie info pojawiło jakiś miesiąc przed tym zanim pojawiła się oferta na przedłużenie umowy bez telefonu (co by się nawet zgadzało z terminami - niby 7 miesięcy wcześniej można przedłużyć umowę bez telefonu). Więc ta z telefonem to wg mnie będzie dopiero za jakiś czas.klientTM pisze:W iBOA mam tylko dymek "Niebawem znajdziesz tu specjalną ofertę dla Twojego numeru". Widzą go wszyscy, którzy jeszcze nie mogą przedłużyć umowy, czy tylko Ci, którzy rzeczywiście niedługo zobaczą ofertę przedłużeniową?