Witam, jutro kończymy się ms.okres wypowiedzenia umowy z Tm, z tego co sugerujecie lepiej ją zkończyć? I poszukać lepszej. Oferta suk niezaciekawa. Telefony w promocjach skończyły się 10 lutego! Nic mi wtedy nie zaproponowano, zlewa totalna.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Suk powiedziało źe taka oferta zakończyła się 10 lutego
Wiadomo coś nt nowych taryf oprócz tego co a TP?
Interesują mnie ceny telefonów i oferta roamingowa.
Interesują mnie ceny telefonów i oferta roamingowa.
Z tego co widać T-M zrezygnowało z pakietów roamingowych , inaczej byłaby o nich mowa w nowej ofercie.
Byłem dzisiaj ( sobota) w punkcie t-mobile i jako ofertę "utrzymaniową" otrzymałem :
bez słuchawki na 15 m-c za 39,99 no limit komórki, stacjonarne, mms ,sms , 250Mb , 30min do UE i w UE 30min.
z telefonem na 24 m-c 49,99 no limit j.w. słuchawki G S4 799zł htc D820 849zł pakietu danych już nie usłyszałem czy 250 czy 500Mb
Rozwalili mnie tą propozycją aby utrzymać długoletniego klienta.
mam czas do 5 maja więc poczekam co zaproponują po 2 gim marca.
bez słuchawki na 15 m-c za 39,99 no limit komórki, stacjonarne, mms ,sms , 250Mb , 30min do UE i w UE 30min.
z telefonem na 24 m-c 49,99 no limit j.w. słuchawki G S4 799zł htc D820 849zł pakietu danych już nie usłyszałem czy 250 czy 500Mb
Rozwalili mnie tą propozycją aby utrzymać długoletniego klienta.
mam czas do 5 maja więc poczekam co zaproponują po 2 gim marca.
Witam, od dnia dzisiejszego mam możliwość przedłużenia umowy przez internet w promocji 2x więcej internetu. Do końca umowy pozostało jeszcze 6 miesięcy. Czy w takim przypadku jest już możliwość uzyskania przez SUK oferty limitowanej z tańszymi telefonami? Interesuje mnie taryfa JUMP S i Samsung Galaxy S4 (i9506). Czy SUK jest w stanie zejść coś z ceny abonamentu 49,99 zł przy cenie za telefon 399 zł ???
Z góry serdeczne dzięki za info.
Z góry serdeczne dzięki za info.
Ja również podłączam się do pytania pkonrad'a.
Na chwilę obecną na stronie T-Mobile nie ma żadnych informacji o nowych taryfach, ale na koncie IBOA nie mam możliwości przedłużenia umowy w żadnej z taryf, a jedynie dokupienia kolejnych numerów. Wnioskuję więc, że coś tam "kombinują" i dodają te taryfy do strony. Trzeba na bieżąco śledzić zmiany 

Nowa oferta na przedłużenie umowy przez internet na 6 miesięcy przed zakończeniem umowy:
Z telefonem:

Bez telefonu:

Family:

Nie trzeba chyba nic dodawać. W porównaniu z dotychczasową ofertą ważną do wczoraj, ta nowa to jest jakiś żart

Jak się później okazało przez błędy na stronie operatora, ta oferta dotyczy nowych aktywacji (nowy numer lub numer przenoszony z innej sieci).
Z telefonem:

Bez telefonu:

Family:

Nie trzeba chyba nic dodawać. W porównaniu z dotychczasową ofertą ważną do wczoraj, ta nowa to jest jakiś żart

Jak się później okazało przez błędy na stronie operatora, ta oferta dotyczy nowych aktywacji (nowy numer lub numer przenoszony z innej sieci).
Ostatnio zmieniony 02 mar 2015, 12:28 przez pkonrad, łącznie zmieniany 1 raz.
Co ja widzę, abo za 69,99 bez minut w roamingu, dopłata do stacjonarek 6 zł
,

Po zalogowaniu się, nie mam tych tabelek, tylko jeden pasek z przyciskami... Czyżby im serwery się przeciążyły? :/
pkonrad pisze:Nowa oferta na przedłużenie umowy przez internet na 6 miesięcy przed zakończeniem umowy:
Nie trzeba chyba nic dodawać. W porównaniu z dotychczasową ofertą ważną do wczoraj, ta nowa to jest jakiś żart![]()
![]()
Czy to aby na pewno oferta przedłużeniowa ? U mnie jest to samo ale dla nowych lub dokupujących. Dla przedłużających jeszcze nie ma nic. 4 miesiące do końca umowy.
ja mam te tabele, oferta raczej średnia, wychodzi na to, że lepiej kupić jump relax od jump comfort +6 zł za stacjonarne.
Szkoda, bo chciałem obniżyć abonament a nie płacić 15 zł więcej.
Interesująca wydaje się być oferta familijna, ale chyba do tych dwóch kart sim można zakupić tylko jeden nowy telefon, więc to też raczej u mnie odpada.
Na dzień dzisiejszy chyba wezmę jumpa relax dla mnie i jump start + z nielimitowanymi stacjonarnymi dla mamy (drugi telefon)
Ja mam problem z innej beczki - mam telefony na firmę i przenosiłem je na moją firmę to mi powiedziano, że będę mógł korzystać z ofert zarówno firmowych jak i indywidualnych (co mi pasuje, bo nie jestem płatnikiem VAT i oferty firmowe, podane netto, są mniej atrakcyjne niż te dla klientów indywidualnych), teraz okazuje się, że nie mogę wybierać ofert dla klientów indywidualnych bo przekierowuje mnie do ofert firmowych i nie wiem co z tym fantem zrobić. Może ktoś miał podobny problem?
Szkoda, bo chciałem obniżyć abonament a nie płacić 15 zł więcej.
Interesująca wydaje się być oferta familijna, ale chyba do tych dwóch kart sim można zakupić tylko jeden nowy telefon, więc to też raczej u mnie odpada.
Na dzień dzisiejszy chyba wezmę jumpa relax dla mnie i jump start + z nielimitowanymi stacjonarnymi dla mamy (drugi telefon)
Ja mam problem z innej beczki - mam telefony na firmę i przenosiłem je na moją firmę to mi powiedziano, że będę mógł korzystać z ofert zarówno firmowych jak i indywidualnych (co mi pasuje, bo nie jestem płatnikiem VAT i oferty firmowe, podane netto, są mniej atrakcyjne niż te dla klientów indywidualnych), teraz okazuje się, że nie mogę wybierać ofert dla klientów indywidualnych bo przekierowuje mnie do ofert firmowych i nie wiem co z tym fantem zrobić. Może ktoś miał podobny problem?
Donau, w tej chwili nie mam jak sprawdzić, bo po zalogowaniu się na moje konto na stronie T-mobile, tabelki zniknęły
Jednak jestem na 90% pewien, że to była oferta na przedłużenie umowy na obecnie aktywnym numerze.

Mnie nie wiedzieć czemu pojawiają się tylko stare taryfy i w każdej opcji poza przedłużeniem umowy :/
defilx, mnie również 

Cały czas zmieniają, kombinują. Dajmy im czas, żeby wprowadzili nowe taryfy. Bez stresu.
O kur**
Komedia a nie oferta!
Dawniej Pani G.P.O opowiadała bajki o pomarańczy jako operatorze prestiżowym, jak widać teraz T-Mobile wszedł na ten poziom a pomarańcza ma najlepszą ofertę na rynku.
Komedia a nie oferta!
Dawniej Pani G.P.O opowiadała bajki o pomarańczy jako operatorze prestiżowym, jak widać teraz T-Mobile wszedł na ten poziom a pomarańcza ma najlepszą ofertę na rynku.
Pojawił się też nowy cennik telefonów. Rewelacji nie ma.
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 009099.pdf
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 009099.pdf
Niech sobie wsadzą to nową ofertę razem z telefonami w d**e !!