Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Dzisiaj dzwoniłem i 20zł zniżki na abonament spokojnie Sony Xperia Z 1zł, Htc One 499zł, Samsung Galaxy S4 349zł wszystko na 24 miesiące za 1 telefonem jednak zastanawiam czy przedłużać bo słyszałem o nowym flagowcu Sony ma być premiera koniec września więc nie wiem czy nie poczekać. Na razie nie przedłużałemkeczup80 pisze:Malo popularna taryfa na forum.piotrzet pisze:i ile na telefon może ktoś ostatnio przedłużał z nim i jaką ofertę w SUK dostał
Najprawdopodobniej max 400zl, chociaż kilka miesięcy temu dostal ktoś rabat 50% na telefon.
Daj znac jak poszly negocjacje.
priv - dhlBalduran pisze:Jaką firmą kurierską T-mobile wysyła telefony wraz z aneksem do podpisania?
eLBeG pisze:po skorzystaniu z oferty SUK mam już 6 dni w iboa status: przygotowanie do wysyłki... słuchawkę na bank maja na stanie... poprzednim razem, jakiś miesiąc temu, trwało to zdecydowanie krócej.... 2 dni i kurier już dzwonił, ale nie odebrałem paczki....
Jaka przyczyna może być tego stanu...twierdzą, że jakieś opóźnienie jest prawdopodobnie na magazynie, ale wszystko z zamówieniem ok. Czytałem na forum, że po paru dniach zamówienie się anuluje.... nie wiem czy to prawda
A skąd takie informacje?st.konsultant pisze: Jeżeli jest telefon w magazynie to nic się nie anuluje. Obecnie jest kilkudniowe opóźnienie na magazynie i stąd dłuższy czas oczekiwania.
To, że informacja o opóźnieniach dotyczyła zwrotu telefonu a nie wysłania go. Tak więc to, że Ci konsultant powiedział, że nie ma opóźnień nie ma najmniejszego związku z tym.Balduran pisze:I co w związku z tym?