może będzie taniej po świętach jak ludzie wydadzą kasę i zaciągną kredyty 

Firmę mam jednoosobową jestem informatykiem obsługuje lokalne urzędy gmin. Tak mam kontrahentów za granicą heh, Pani Jadzia ze spożywczego też ma, Fryzjer kosmetyczka też robią biznesy za granicą a i na straganach banany biorą z Afryki. 95% firm nie ma po co dzwonić za granicę więc nie wiem co tak naciskasz że to zaleta. Chyba nie wiesz ile setek tysięcy jest małych firemek sklepów. Mam darmowe rozmowy do wszystkich sieci tak jak osoby prywatne, aha i smsy mam po 20groszy heheh mimo darmowych rozmów i nic więcej. Internetu mam AZ 1GB msckpina to porownywac abo dla indywidualnego z bizz. w bizz masz NL UE (90 i 125). chyba nie trybisz ze oprócz samej ceny telefonu masz jeszcze roznice w zawartości samego abo. myślisz ze pomarancza będzie ci doplacac za korzystanie z jej usług? w firmach klient (bardzo) często ma kontrahentow za granica. zapłaci za abo 20 zl więcej ale ma swiety spokoj.
to dobrze ze masz zlozone wypowiedzenie. ktoś kto w orendzu sprawdza "wartość klienta" spojrzy na twoje konto i zdecyduje czy warto obnizyc ci klase kredytowa i trzymać cie dalej na liscie czy postawi krzyżyk i wysle do konkurencji. co ciekawe najbardziej jape dra ci którzy placa najmniej... zlozone wypowiedzenie NIE GWARANTUJE telefonu z reaktywnej a nawet jeżeli już ktoś od nas zadzwoni to wierz mi, zbyt pewnego siebie "twardziela" można tak usadzić w bazie ze nawet WB nie zadzwoni (a daja to samo co my z reaktywnej tylko ok 5 dni przed koncem umowy jako ostatnia deska ratunku).
na otarcie lez: podaj mi na priv swój nr tel. zadzwonię sluzbowo to pogadamy jak ludzie, bez kpin i wywyższania się po zadnej ze stron.
W miastach w budynkach raczej nie traci zasięgu, dzisiaj np: rozmawiałem trochę w windzie i później na parkingu podziemnym i zasięg miałem bo połączenia mi nie zerwało.kolonh pisze:Może mi ktoś powiedzieć jak jest z zasięgiem w budynkach ,za większymi miastami itp. Chce pprzejść z Play a do pomarańczy .ciekawi mnie czy traci zasięg ?czy zrywa połączenia,? Jak śmiga LTE ?warto ryzykować i przejść ?chodzi mi o telefon w lepszej cenie z.Play a jestem bardzo zadowolony.
Najlepsza opcja to nokia lumia 735 w tym abo i potem ewentualna sprzedaż.Matsss pisze:Witam, mój kolega chce przedłużyć umowę na abonament w orange. Interesuje go abonament do 40 zł i telefon do 100 zł. Czy najlepszą opcją będzie smart plan multi II 50 zł (ze zniżką 30%) + samsung galaxy ace 4? Czy jednak wziąć jakiś inny telefon? Może udałoby się lg g2 bez zestawu dobrać za 100 zł? Ktoś obeznany w temacie mógłby coś doradzić?
nie możliwe, a nawet pewne, przedłużaj, nie zastanawiaj sięadam0m pisze:Warunki, pomimo obniżenia wartości kontraktu zostają uruchomione od najbliższego cyklu rozliczeniowego (mój to 1), więc wychodzi na to, że mam darowane 3 miesiące wysokiego abonamentu. Mam tutaj oszczędność na tych 3 okresach rozliczeniowych 236,79zł. Czy jest to możliwe? Bo z mojego doświadczenia nie dało się tak do tej pory.