Mam serdecznie dosyc.... Mam "niestandardowe" odstapienie, telefon jest sprawdzany. Nikt nie wie ile to potrwa.... Fakture dzisiaj wystawili razem z rata za sprzet jak bym nie odstapila. Pierwszy raz mam taka sytuacje .... :/nefelin pisze:dzieki za rade. jutro tak zrobie. Mam nadzieje , ze jak juz zrobia ten zwrot to pojdzie szybko podpisanie nowego aneksu ....zygikuleczka pisze:Na pewno nie możesz takich argumentów używać bo one nic nie przyśpieszą. Trzeba poprosić o decyzję tu i teraz. Niech odkliknięcie zwrotu telefonu nastąpi bezwłocznie. Jak nie da rady z konsultantem to jakiegoś kierownika poproś o rozmowę a jak mimo wszystko nie to złoż wypowiedzenie(dla picu).nefelin pisze: jak do nastepnego pt nie bede miala nowego telefony to jest problem bo wyjezdzam.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Cena za telefon z cennika czy z obniżką? Dwa miesiące temu chcieli za niego w tej samej taryfie ponad 500 zł.snaqq pisze:Dziś przedłużyłem umowę na jednym numerze u zwykłego konsultanta.
Rodzina 40 (multimedialna) za 39,9. Telefon HTC 8s za 99 zł
Ostatnio zmieniony 03 cze 2013, 13:05 przez Butkiewicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Widać, że po negocjacjach, bo abo tańszy o 10 zł i telefon ok 100 złButkiewicz pisze:Cena za telefon z cennika czy z obniżką.
Obniżkę abonamentu widzę bo sam taką otrzymałem dwa miesiące temu, natomiast zainteresowała mnie cena telefonu ponieważ kiedy przedłużałem umowę wynosiła ona w tej taryfie ponad 400 zł więcej, a wątpię w możliwość tak dużego rabatu na telefon.UndiscloseD pisze:Widać, że po negocjacjach, bo abo tańszy o 10 zł i telefon ok 100 złButkiewicz pisze:Cena za telefon z cennika czy z obniżką.
po skorzystaniu z oferty SUK mam już 6 dni w iboa status: przygotowanie do wysyłki... słuchawkę na bank maja na stanie... poprzednim razem, jakiś miesiąc temu, trwało to zdecydowanie krócej.... 2 dni i kurier już dzwonił, ale nie odebrałem paczki....
Jaka przyczyna może być tego stanu...
twierdzą, że jakieś opóźnienie jest prawdopodobnie na magazynie, ale wszystko z zamówieniem ok. Czytałem na forum, że po paru dniach zamówienie się anuluje.... nie wiem czy to prawda 
Jaka przyczyna może być tego stanu...

Moi przedmówcy słusznie Ci odpowiedzieli. Cena z cennika to 199 zł ale została obniżona do 99 zł.Butkiewicz pisze:Cena za telefon z cennika czy z obniżką? Dwa miesiące temu chcieli za niego w tej samej taryfie ponad 500 zł.snaqq pisze:Dziś przedłużyłem umowę na jednym numerze u zwykłego konsultanta.
Rodzina 40 (multimedialna) za 39,9. Telefon HTC 8s za 99 zł
Jakoś w następnym tygodniu będę brał prawdopodobnie Xperie L w R60, zobaczymy jak wtedy negocjację się potoczą

Denerwuje mnie strasznie niesłowność konsultantów T-mobile w sprawie oddzwonień.
W tamtym tyg. w poniedziałek miał oddzwonić konsultant żebym mu ostatecznie powiedział czy przedłużam czy nie. W ciągu 4 miesięcy było już tak ze 3 razy.
Dzisiaj zadzwoniła pani z SUK z tekstem "Otrzymaliśmy rezygnację, więc co mogę zrobić dla Pana żeby Pan z nami został", miała zadzwonić po 16, bo akurat byłem w pracy i oczywiście nie zadzwoniła. Czy można dodzwonić się na ten numer który mi się wyświetlił czy zadzwonić normalnie i poprosić o przełączenie?
W tamtym tyg. w poniedziałek miał oddzwonić konsultant żebym mu ostatecznie powiedział czy przedłużam czy nie. W ciągu 4 miesięcy było już tak ze 3 razy.
Dzisiaj zadzwoniła pani z SUK z tekstem "Otrzymaliśmy rezygnację, więc co mogę zrobić dla Pana żeby Pan z nami został", miała zadzwonić po 16, bo akurat byłem w pracy i oczywiście nie zadzwoniła. Czy można dodzwonić się na ten numer który mi się wyświetlił czy zadzwonić normalnie i poprosić o przełączenie?
To, że Twój rozmówca nie wiedział to nic nie znaczy.nefelin pisze:Nikt nie wie ile to potrwa....
Nie ma niestandardowych odstąpień.nefelin pisze:Mam "niestandardowe" odstapienie, telefon jest sprawdzany.
5XX XXX XXX: Plus
Orange
Play
T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile
Nju mobile
Play

Właśnie wynegocjowane przedłużenie umowy w SUK na 24m, abonament 39,90 (obniżony z 49,90): 250 minut, 500 MB i HTC Desire X za 1 zł.
Najpierw proponował 39,90 zł i tel za 100 zł, czyli to samo co 2 tygodnie temu proponował mi zwykły konsultant. Więc powiedziałem, że dziękuję i miałem się pożegnać, ale powiedział żebym poczekał i "spróbuje wynegocjować coś jeszcze u kierownika" - 1 minuta czekania i obniżył cenę tel do 1 zł.
Faktycznie bez problemu przełączają ze zwykłej infolinii do SUK.
Dziękuję za porady od kilku użytkowników.
Najpierw proponował 39,90 zł i tel za 100 zł, czyli to samo co 2 tygodnie temu proponował mi zwykły konsultant. Więc powiedziałem, że dziękuję i miałem się pożegnać, ale powiedział żebym poczekał i "spróbuje wynegocjować coś jeszcze u kierownika" - 1 minuta czekania i obniżył cenę tel do 1 zł.
Faktycznie bez problemu przełączają ze zwykłej infolinii do SUK.
Dziękuję za porady od kilku użytkowników.
Czyli da się ugrać coś więcej. W R60 dalej jest zniżka do 54,9 i 200 zł zniżki na telefon czy ktoś coś więcej otrzymał?Balduran pisze:Właśnie wynegocjowane przedłużenie umowy w SUK na 24m, abonament 39,90 (obniżony z 49,90): 250 minut, 500 MB i HTC Desire X za 1 zł.
snaqq, abonament w ww. propozycji jest w tej samej cenie. Maksymalna znizka na tel. to zdaje sie 400 zl wiec sadze, ze to jest jakas granica.
Orange
Play
T-mobile
Nju mobile
Play

zygikuleczka pisze:To, że Twój rozmówca nie wiedział to nic nie znaczy.nefelin pisze:Nikt nie wie ile to potrwa....Nie ma niestandardowych odstąpień.nefelin pisze:Mam "niestandardowe" odstapienie, telefon jest sprawdzany.
co tam za ludzie pracuja??? ja nie moge sobie pozwolic w pracy na taki nieprofesjonalizm i oczekuje powaznego podejscia od innych. Co radzisz ?
Prosba do kogos kto przedluzyl z pakietem r40 multimedialna i telefonem o podanie jaka jest wysokosc abonamentu przez 1 rok (bez raty).
Orange
Play
T-mobile
Nju mobile
Play

Tzn mi chodzi o abonament R60 Multimedialna (normalna cena 64,9 ale z tego co wiem można obniżyć na 54,9). Rabat na telefon można uzyskać aż 400 zł w tym abonamencie?Na forum wyczytałem, że chyba maksymalnie 200 zł można dostać ale proszę o wypowiedź jak ktoś uzyskał coś więcejzygikuleczka pisze:snaqq, abonament w ww. propozycji jest w tej samej cenie. Maksymalna znizka na tel. to zdaje sie 400 zl wiec sadze, ze to jest jakas granica.

Zdaje mi się, że konsultant mówił 9,9 zł ale może mi się pomyliłozygikuleczka pisze:Prosba do kogos kto przedluzyl z pakietem r40 multimedialna i telefonem o podanie jaka jest wysokosc abonamentu przez 1 rok (bez raty).
snaqq, no standardowo tak ale jak ktos pisal wyzej obnizyli mu o wiecej. Sadze ze spokojnie mozna w tym kierunku cisnac.
Orange
Play
T-mobile
Nju mobile
Play