Podobno są to ceny z abo za 95zł i więcej już nie da rady zejśćzygikuleczka pisze:Za abonament owszem ale ceny aparatów są niższe niż w droższych ofertach.

Podobno są to ceny z abo za 95zł i więcej już nie da rady zejśćzygikuleczka pisze:Za abonament owszem ale ceny aparatów są niższe niż w droższych ofertach.
Mówili, że 200zł max moga obniżyć telefon i największe pole manewru mają na Stanie Darmowym.infernovip pisze:mimo zniżki na abonament dostałeś zniżkę na telefon więc decyzja należy do ciebie. Jakbym wiedział,że zniżki na telefon nadal obowiązują to bym postarał się troch e stargować cenę (50-100zł) mojego telefonu, który zamówiłem 2 dni temu z abonamentem
Dostał bo obniżka na abo jest tylko roczna.infernovip pisze:mimo zniżki na abonament dostałeś zniżkę na telefon więc decyzja należy do ciebie.
PalonyLolekPalonyLolek pisze:Dostał bo obniżka na abo jest tylko roczna.infernovip pisze:mimo zniżki na abonament dostałeś zniżkę na telefon więc decyzja należy do ciebie.
Piszę żeby Was poinformować, że dostępny jest znowu Huawei Ascend G300, wiele osób o niego pytało.
EDIT:
Wrzucam Wam też pełną ofertę GU w opcji z modemami dla klienta indywidualnego, ponieważ tego brakowało i wiele osób pytało o to (bez modemu macie na 1 stronie tematu):
Umowa na czas nieokreślony z modemem:
2Gb - 29zł - 1mbit/s, pakiet społecznościowy gratis, brak możliwości wykupienia nocnego transferu, brak możliwości wykupienia usługi Wspólnego Internetu.
Teraz umowy na 12msc. z modemem, wszystkie kwoty podaję z aktywną e-fakturą, jeśli takiej nie masz to dolicz do abo +10zł:
5Gb - 14,90zł - 2mbit/s
12Gb - 24,90zł - 2mbit/s
18Gb - 44,90zł - 4mbit/s + transfer nocny za free + możliwość wykupienia usługi Wspólny Internet
24Gb - 64,90zł - 6mbit/s + transfer nocny za free + możliwość wykupienia usługi Wspólny Internet
Na razie obowiązują tyle mogę powiedzieć, jak coś się zmieni postaram się poinformować Was o tym.ciekawy pisze:PalonyLolek
te oferty od 22.10.2012 bez modemów i ta z modemami od 24.10.2012 obowiązują do odwołania ? a jak nie to do kiedy ?
Generalnie to funkcjonuje, ale rzadko spotykam się z tym żeby rzeczywiście jakiś model ściągnęli jeśli była taka sytuacja, że oficjalnie (tak jak w przypadku Arc S jest teraz) telefon jest w cenniku, po prostu nie ma go na magazynach.pudlox pisze:A jak sytuacja z telefonem na życzenie?