pudlox pisze:Może jednak PalonyLolek coś zaradzi
Na dostępność telefonów niewiele mogę poradzić w sumie. Jednak pytałem osobę kompetentną w temacie zamówień na konkretne modele do nas. Twierdzi, że w tym tygodniu w centrali SE Arc S na pewno nie będzie, może w przyszłym tygodniu to się zmieni z uwagi na promocję w cennikach, pozostaje czekać, będę Was informował na bieżąco.
chucky pisze:1. Pakiet minutowy i internet jak obecnie. Jednak cena niższa, np 20pln i umowa na kolejne 12 miesięcy (nie dłużej).
Teraz wszystkie propozycje przedłużeniowe bez telefonu są z pakietem 1Gb i tylko z takim opłaca się to wybierać bo różnica przy abo z mniejszym (200mb) pakietem to 7zł, zaś z 1Gb 10zł.
chucky pisze:2. Pakiet minutowy i internet również jak obecnie. Ale abonament np do 50pln i umowa na 24miesiące. Za to jakiś ciekawy telefon w kwocie do 300pln. Podoba mi się Samsung Advance. Moje wymagania co do ewentualnie innego telefonu, to dwurdzeniowy procesor i ekran maks 4".
Bardziej realne rozwiązanie, Sony Xperia U?
chucky pisze:3. Nic nie podpisywać jeśli zaproponują mi więcej minut, bo ich nie wykorzystam. A jeśli telefon będzie droższy niż te powiedzmy 300pln, to w sumie dla 24 miesięcy taniej kupić na wolnym rynku...
Możesz zawsze wybrać z normalnych ofert przedłużeniowych, ale umowę mieć na czas nieokreślony, nie jesteś zobowiązany w żaden sposób właściwie, a telefon kupujesz taki jaki chcesz na jakiejś aukcji internetowej, czy gdziekolwiek.