andrzejgolota pisze:Szczerze wątpię, żeby z tą formułą specjalną dało się coś specjalnie zrobić w DUK choć w sumie zapytać zawsze można.
Prędzej powalczyłbym o DUK-owską Formułę Play, gdzie wg jednej z relacji którą widziałem za 49 zł można mieć - 200 minut/no-limit sms bądź no limit stacjonarne, 750 MB i jakąś zniżkę na telefon.
49 zł ? Byłoby super! a jak jest z rozmowami w play? no limit?
[ Dodano: 2014-04-07, 08:28 ]
darek638 pisze:natuska7, szukają frajerów

Nawet jeśli to u mnie nie znajdą, zwłaszcza, że ja mam z nimi wojnę.
Bo konsultant zadzwonił do mnie z ofertą specjalną i podał mi niższą cenę telefonu niż jest w rzeczywistości, ja poprosiłam, żeby oddzwonił dnia następnego bo chciałam zobaczyć jak telefon wygląda na żywo - po czym słuch o nim zaginął. Po kilku dniach oddzwoniłam sama, żeby uzyskać tą ofertę i się dowiedziałam, że chyba coś źle zrozumiałam! A ja mówię, że mam wszystko spisane a zresztą rozmowa jest rejestrowana więc mogą ją przesłuchać i żądam tej oferty którą usłyszałam to mi PRZEMIŁY PAN (;/) powiedział, że jak chcę to mogę złożyć skargę ale z góry jestem na skazanej pozycji bo nie doszło do podpisania umowy.. a ja mówię, że to prawda, ale dlaczego ja mam być poszkodowana a nikt nawet nie powiedział żadnego przepraszam, że ktoś się mógł pomylić (ok zrozumiałabym) ale nie rozumiem, że wina została zrzucona na mnie, że ja nie wiem i ja nie rozumiem tego co się do mnie mówi skoro rozmowa jest nagrywana !