• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 140 z 692
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 692

#708650  autor: darek638
 07 kwie 2014, 08:20
natuska7, szukają frajerów :mrgreen:

Nigdy więcej Play.

#708651  autor: natuska7
 07 kwie 2014, 08:20
andrzejgolota pisze:Szczerze wątpię, żeby z tą formułą specjalną dało się coś specjalnie zrobić w DUK choć w sumie zapytać zawsze można.

Prędzej powalczyłbym o DUK-owską Formułę Play, gdzie wg jednej z relacji którą widziałem za 49 zł można mieć - 200 minut/no-limit sms bądź no limit stacjonarne, 750 MB i jakąś zniżkę na telefon.
49 zł ? Byłoby super! a jak jest z rozmowami w play? no limit?

[ Dodano: 2014-04-07, 08:28 ]
darek638 pisze:natuska7, szukają frajerów :mrgreen:

Nawet jeśli to u mnie nie znajdą, zwłaszcza, że ja mam z nimi wojnę.

Bo konsultant zadzwonił do mnie z ofertą specjalną i podał mi niższą cenę telefonu niż jest w rzeczywistości, ja poprosiłam, żeby oddzwonił dnia następnego bo chciałam zobaczyć jak telefon wygląda na żywo - po czym słuch o nim zaginął. Po kilku dniach oddzwoniłam sama, żeby uzyskać tą ofertę i się dowiedziałam, że chyba coś źle zrozumiałam! A ja mówię, że mam wszystko spisane a zresztą rozmowa jest rejestrowana więc mogą ją przesłuchać i żądam tej oferty którą usłyszałam to mi PRZEMIŁY PAN (;/) powiedział, że jak chcę to mogę złożyć skargę ale z góry jestem na skazanej pozycji bo nie doszło do podpisania umowy.. a ja mówię, że to prawda, ale dlaczego ja mam być poszkodowana a nikt nawet nie powiedział żadnego przepraszam, że ktoś się mógł pomylić (ok zrozumiałabym) ale nie rozumiem, że wina została zrzucona na mnie, że ja nie wiem i ja nie rozumiem tego co się do mnie mówi skoro rozmowa jest nagrywana !

#708661  autor: funi0
 07 kwie 2014, 10:51
Dostałem sms od Play: "Witamy, informujemy , ze zgłoszenie XXXXXXX wysłaliśmy listem. Już teraz rozwiązanie sprawy możesz sprawdzić na Play24. Pozdrawiamy Play."

Wchodzę na Play24, loguje się, wchodzę na sprawdź ofertę przedłużeniową ale tam nic specjalnego, czyli normalna oferta. Sprawdzam zgłoszenia. Kategoria: Rezygnacja, Status: Zakończone. Wchodzę w szczegóły a tam: Witamy, informujemy, iż niniejsze pismo zostanie wysłane na adres korespondencyjny.

Dalej nie znam oferty. Zadzwonić, czekać na list lub telefon od nich? Zadzwonią w ogóle.

#708664  autor: Kryniczanin
 07 kwie 2014, 11:08
funi0, Olewają część nr - mimo rezygnacji NIE OFERUJĄ ŻADNEJ OFERTY PRZEDŁUŻENIA. Ot wypier.... na kartę. Wiem bo sam się z tym spotkałem 2 tygodnie temu an jednym z nr. Dostałem pismo tylko o przejściu na kartę bez oferty przedłużenia.

#708670  autor: Damianeqqq
 07 kwie 2014, 11:37
funi0 pisze:Wchodzę na Play24, loguje się, wchodzę na sprawdź ofertę przedłużeniową

Gdzie to jest? Jestem już tydzień po zakończeniu trwania umowy i nie miałem tego ani przed końcem, ani teraz

#708673  autor: funi0
 07 kwie 2014, 11:48
Damianeqqq pisze:
funi0 pisze:Wchodzę na Play24, loguje się, wchodzę na sprawdź ofertę przedłużeniową

Gdzie to jest? Jestem już tydzień po zakończeniu trwania umowy i nie miałem tego ani przed końcem, ani teraz
Jak się zalogujesz na Play24 po prawej stronie powinna być twoja taryfa, ile do końca okresu rozliczeniowego i właśnie możliwość sprawdzenia oferty przedłużenia umowy. Nie wiem może to jest dla picu bo kiedy nie patrzyłem miałem to samo co bez logowania wszycy.

#708674  autor: andrzejgolota
 07 kwie 2014, 11:53
Nie nie, chodzi o zakładkę zgłoszenia.

@funi0
Witamy, informujemy, iż niniejsze pismo zostanie wysłane na adres korespondencyjny.
I to jest wszystko? Masz tam potwierdzenie, że dnia tego a tego oferta przejdzie na kartę itd?

#708675  autor: Damianeqqq
 07 kwie 2014, 11:54
cały czas tak samo mam: http://i.imgur.com/gDhqFLw.jpg

haha, a w zgłoszeniach mam teraz dwa zgłoszenia. pierwszy mail to było wysłanie skanu wypowiedzenia, odpowiedzieli z prośbą o hasło, numer i imię i nazwisko abonenta, mimo że znajdywały się wszystkie te dane w pdfie z pierwszego maila. wysłałem je w odpowiedzi i teraz patrzę, że dodali drugie zgłoszenie :D

#708676  autor: funi0
 07 kwie 2014, 12:03
andrzejgolota pisze:Nie nie, chodzi o zakładkę zgłoszenia.

@funi0
Witamy, informujemy, iż niniejsze pismo zostanie wysłane na adres korespondencyjny.
I to jest wszystko? Masz tam potwierdzenie, że dnia tego a tego oferta przejdzie na kartę itd?
Dopiero dzisiaj dostałem smsa, że wysłane, dlatego nie wiem czy dzwonić, czy czekać.
Żadnego potwierdzenia że oferta przejdzie na kartę nigdzie nie mam.

#708677  autor: anita8503
 07 kwie 2014, 12:07
funi0 pisze:Dostałem sms od Play: "Witamy, informujemy , ze zgłoszenie XXXXXXX wysłaliśmy listem. Już teraz rozwiązanie sprawy możesz sprawdzić na Play24. Pozdrawiamy Play."

Wchodzę na Play24, loguje się, wchodzę na sprawdź ofertę przedłużeniową ale tam nic specjalnego, czyli normalna oferta. Sprawdzam zgłoszenia. Kategoria: Rezygnacja, Status: Zakończone. Wchodzę w szczegóły a tam: Witamy, informujemy, iż niniejsze pismo zostanie wysłane na adres korespondencyjny.

Dalej nie znam oferty. Zadzwonić, czekać na list lub telefon od nich? Zadzwonią w ogóle.
Ja jestem w podobnej sytuacji, ale pod tym napisem "Witamy, informujemy, iż niniejsze pismo zostanie wysłane na adres korespondencyjny" jest część dalsza odpowiedzi na zgłoszenie "ze specjalnie dla mnie przygotowaną ofertą":
Abonament Formuła 4.0 oferujemy nielimitowane minuty do wszystkich sieci krajowych za jedyne 94 zł. Umowa, którą polecamy trwałaby 24 miesiące.
Dodatkowo zawiera nielimitowane minuty, SMS-y/ MMS-y do Play oraz nielimitowane połączenia na numery stacjonarne. Do powyższej promocji polecamy atrakcyjne telefony już od złotówki." :-D
Przechodzę na MiniMaxa

#708679  autor: andrzejgolota
 07 kwie 2014, 12:16
@funi0

To może głupie, ale na pewno oglądasz całość odpowiedzi ze strony Play? U nich na stronie wyświetla się zwykle tylko część odp. i trzeba kliknąć np. przycisk "rozwiń" żeby zobaczyć całość. Sry jeśli piszę oczywistości.

@anita8503

Mimo wszystko na twoim koncie jest jakaś oferta utrzymaniowa, a to jest zawsze przyczółek do negocjacji. Jeśli więc zależałoby Ci na jakieś ofercie możesz zadzwonić do BOK, powiedzieć że po wypowiedzeniu masz ofertę utrzyman. i że chciałabyś zostać przełączona do DUK. W DUK powiedz że interesuje Cię inna oferta niż ta za 94.

#708682  autor: anita8503
 07 kwie 2014, 12:24
Mam jeszcze prawie 2 miesiące do końca umowy, także sporo czasu do zastanowienia co będzie dla mnie najkorzystniejsze, ale w każdym razie dzięki Ci kolego za radę.
Pozdro

#708684  autor: funi0
 07 kwie 2014, 12:30
Rzeczywiście rozwinąłem zgłoszenie a nie popatrzyłem na dół strony. Wklejam całość:

"Szanowny Panie,

potwierdzamy wpłynięcie Pana pisma z 3 kwietnia 2014 roku dotyczącego rezygnacji z usług świadczonych przez P4 Sp. z o.o.

Pragniemy przekonać Pana do pozostania w naszej sieci. Specjalnie dla Pana przygotowaliśmy poniższą ofertę. W ramach Abonamentu Formuła 4.0 UNLIMITED oferujemy nielimitowane połączenia do Play i innych sieci komórkowych za jedyne 24,99 złotych. Umowa, którą polecamy trwałaby 15 miesięcy.
Dodatkowo jeden z dwóch pakietów do wyboru:
-nielimitowane SMS-y, MMS-y do wszystkich sieci lub
-nielimitowane połączenia na numery stacjonarne.

Zapraszamy do kontaktu z naszą Obsługą Klienta pod numerem *500 (z telefonu Play) w celu poznania szczegółów oferty oraz złożenia zamówienia.

W przypadku podtrzymania decyzji informujemy, iż Umowa dla numeru XXXXXXXXXXX zostanie rozwiązana z dniem 31 maja 2014 roku z zachowaniem okresu wypowiedzenia określonym w §16 pkt. 5 Regulaminu Świadczenia Usług Telekomunikacyjnych przez P4 Sp. z o.o. dla Abonentów.

Wraz z rozwiązaniem Umowy nastąpi przeniesienie dotychczasowego numeru telefonu do oferty Play na Kartę. Na Pana koncie przez 30 dni dostępne będzie 10 złotych na połączenia głosowe, SMS oraz MMS do krajowych sieci komórkowych oraz połączenia głosowe do sieci stacjonarnych. Dodatkowo darmowe rozmowy i SMS-y do wszystkich w Play. Jednocześnie informujemy, że jeżeli w dniu rozwiązania Umowy usługa będzie nieaktywna z powodu braku płatności, to numer zostanie odłączony, zgodnie z informacją zawartą w pkt 2. „Regulaminu migracji numeru telefonu (Numeru MSISDN) z usługi abonamentowej (postpaid) lub usługi typu Mix do usługi przedpłaconej (pre-paid)”.

Z poważaniem
P4 SP. Z O. O., UL. TAŚMOWA 7, 02-677 WARSZAWA KRS 0000217207 NIP 951-21-20-077, REGON 015808609 KAPITAŁ ZAKŁADOWY 48 456 500,00 ZŁ.Wioleta Nowak
Obsługa Klienta Play
Prosimy o ocenę rozwiązania zgłoszenia przez konsultanta Play odpowiadając na otrzymany SMS lub klikając w link: Oceń obsługę

Tyle ze zgłoszenia.

Jako, ze cierpliwość to nie jest moja najmocniejsza strona zadzwoniłem *500.

Zaproponowano mi 54,99 za no limit do play i do wszystkich sieci komórkowych, pakiet 750MB i Galaxy S3 za 199 zł.

No i się zdecydowałem.

#708686  autor: andrzejgolota
 07 kwie 2014, 12:36
@funi0

No widzisz tak, też myślałem ;)
PS. No limit sms albo no limit stacjonarne w tym nie masz?

#708687  autor: funi0
 07 kwie 2014, 12:38
andrzejgolota pisze:@funi0

No widzisz tak, też myślałem ;)
PS. No limit sms albo no limit stacjonarne w tym nie masz?
Pierwszy miesiąc 0zł potem 10zł (sms/mms) czyli wyjdzie mi 64,99zł/mc.

Dzięki drodzy forumowicze za pomoc.

#708688  autor: andrzejgolota
 07 kwie 2014, 12:41
No to git, dokładnie o tej ofercie pisałem wcześniej tyle że wychodziło 69,99 zł abo przy tej cenie tel, a ty masz nawet 5 zł taniej ;) I jakby nie patrzeć 520 zł zniżki na telefon w porównaniu z cennikiem na stronie.

Także dla tych którzy twierdzą, że nie można - jak widać można ;-)

#708695  autor: rtx
 07 kwie 2014, 13:01
funi0 dostałeś S3 LTE czy wersję zwykłą? I jak dostaniesz umowę pocztą (bądź na maila) to zrób zdjęcie lub zeskanuj regulamin i wrzuć tu jeśli możesz. Bo jeśli znam życie to jak się trafi na niekumatego konsultanta, to bez podpowiedzenia nazwy tego konkretnego abonamentu może być ciężko go wyprosić...

#708703  autor: funi0
 07 kwie 2014, 13:30
@rtx tak S3 LTE
Dostałem na maila zamówienie
Lp. Towar Ilość
1 FORMUŁA 4.0 Unlimited + RePlay FORMUŁA Unlimited z rabatem na telefon 1
2 Samsung i9305 Galaxy S III, Play, Blue 1
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2014, 13:42 przez funi0, łącznie zmieniany 1 raz.

#708704  autor: zito
 07 kwie 2014, 13:32
RePlay jaki dzisiaj o3małem to:

- SIM only
- no limit stacjonarne
- no limit komórki
- 750MB
- okres oznaczony: 12mieś.
= 34.99 PLN

(wersja bez netu = 24.99PLN)

Klasyk.
pozdr.

#708705  autor: kostykiewicz
 07 kwie 2014, 13:37
zito pisze:RePlay jaki dzisiaj o3małem to:

- SIM only
- no limit stacjonarne
- no limit komórki
- 750MB
- okres oznaczony: 12mieś.
= 34.99 PLN

(wersja bez netu = 24.99PLN)

Klasyk.
pozdr.

Bez natu tak jak napisałeś ale pewnie umowa na 15-18 miesięcy bo nie sądze że na 12 miesięcy.

PS.

Jak sądzicie jeśli dostałem taką oferte jak powyżej ale mówię że bez internetu na 18 miesięcy to można przez infolinie na 15 miesięcy zniżyć? da rade?
  • Strona 140 z 692
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 692
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140