homzik pisze:biricchina, ok napisze:
- na jednym numerze interesuje mnie przede wszystkim elastyczna 30 lub taniorozmowna 45 i 5 numerow w plusie (koszt miesieczny za 5 numerow: 0 / 5 / 10 zl netto, nie chce miec 5 zl za kazdy numer), dlatego w tym momencie ze standardowych promocji wygrywa "Elastyczna karta z rabatem" do ktorej chcialbym dostac rabat wiekszy niz 15% lub dodatkowy pakiet minut do wszystkich sieci
- na 2 innych numerach interesuje mnie Taniorozmowna 45 lub Elastyczna 30 i rozmowy z 1 numerem Plus/stacjonarnym za 0/5 zl netto, dlatego w tym momencie najlepiej wypada "Rozmowna karta dla firm", choc tu przydalby sie rabat na abonament
Cześć:)
1. nie ma szans na większy rabat niż 15% - to jest sztywna taryfa. Walcz o 40 minut do wszystkich sieci co miesiąc przez 2 latalub czekaj na propozycję pakietu 1000.
2. Powiem Ci, że wybrałeś dla siebie najlepsze opcje. W karcie masz abo za 24zł - 75 minut + za 5zł netto numer darmowy. Tak jak pisałam nie ma przygotowanej opcji z rabatem tutaj, jedynie dostaniesz jeszcze minuty do tego.
lwilczek pisze:Hej Bricchina,
Czy moglabys pomóc mi w wyborze taryf(innych tez chetnie prosze o sugestie):
Wypowiedziałem 3 numery i czekam na jakies ciekawe oferty:
Na dwóch z nich wykozystywane jest ok 100 - 120 min miesięcznie i ok 200-300 sms(mlodzież), jaką taryfe najlepiej wziąść w takim przypadku.. ?
Moze to byc zarówno oferta z telefonem na 2 lata jaki roczna bez.
Hmmm a może taniorozmowna 45, ta najniższa, do tego pakiet 1000 i tam za 3,66 można dokupić pakiet 50sms'ow do wszstkich, w jednym miesiącu 5 takich pakietów można uruchomić max.
lwilczek pisze:Zaznaczam ze jeszcze nie odstałem smsa z promocją 1000 min, ale licze ze niedługo przyjdzie..
Numery te mam obecnie w taryfach biznesowych, ale moge przejsc na indywidualne..
Z góry dziekuje
[ Dodano: 2009-07-15, 11:33 ]
I jeszcze jedno pytanie .. bo mam też dwa dosyć wysokie abonamenty biznesowe które również są na przedlużeniu...
Potrzebuje dla niech ok 700-800 min, 100 sms..
Jaka jest najkożystniejsza opcja.. czy np. da sie otrzymać Taniorozmowna 600 z rabatem 20% plus dodatkowy pakiet minut plus telefon z cennika.. ?
bedę bardzo wdzieczny za pomoc.
700-800 minut do wszystkich sieci? Z telefonem czy może być bez? A z jakiej taryfy korzystasz obecnie?
Jutro wydrukuję sobie całą ofertę, przyniosę do domu i wtedy będziemy pisać:) Nie chceogo w błąd wprowadzić.
waeren pisze:No to Plus ma szanse mnie zatrzymać, mają jeszcze 4 dni żeby zaproponować mi taką ofertę
I jak tam dzwonił ktoś?:)