Agatka pisze:andrzejgolota pisze:
A Forum Play to tylko kasuje pomocne posty

Zaczęli kasować przeze mnie. Jak opublikowałem zestawienie ofert Działu Utrzymania.
Bez wypowiedzenia umowy masz iluzoryczne szanse rozmowy z DUK.
Ale dobrze, że mamy inne Forum gdzie już postów nam nie kasują.
Zrobiłam 2 zgłoszenia gdzie po 10dniach mi odpisali, że ktoś się skontaktuję. I dalej cisza. Myślę, samemu zadzwonić do BOK ale czy to coś da ? czy szkoda złotówki ?
Myślę spróbować, jak nie to złoże wypowiedzenie. A mam 2numery tylko sim
jak chcesz to zadzwoń na bok i zapytaj o warunki na przedłużenie umowy,
jak jesteś po umowie albo umowa dobiega końca to mogą być jakieś oferty, jak nie będą odpowiadać to wtedy możesz spróbować z wypowiedzeniem
[ Dodano: 2014-04-04, 14:46 ]
andrzejgolota pisze:Agatka szkoda czasu, wypowiedzenie to jest jedna wizyta na poczcie i 5 zł za polecony, a negocjacje stają się od razu łatwiejsze.
lepiej wysłać skan na maila Play,dochodzi od razu,potem tylko zostaje czekać aż zarejestrują 1-2 dni,
ale najpierw może warto zadzwonić na bok i zapytać o oferty na przedłużenie umowy,może nie trzeba będzie składać wypowiedzenia jeśli będzie dobra oferta
[ Dodano: 2014-04-04, 14:55 ]
dj1 pisze:Lecz np. po skończeniu umowy, przejściu warunków na czas nieokreślony, lekkie negocjacje i dostaje się warunki jak z wypowiedzeniem. Naciskając ze chce się z kosztów abonamentu schodzić...
dokładnie, jak od razu składacie wypowiedzenie bez poznania oferty bez wypowiedzenia to skąd możecie wiedzieć jakie są oferty bez wypowiedzenia,
czasem bywa że przed końcem umowy jest tak jak napisał nick wyżej z cytatu