Cześć, przeczytałam chyba wszystkie wpisy od wakacji
Czy ktoś z Was załatwiał teraz Iphona 5S i coś ciekawego wynegocjował? Jełsi tak to proszę o informację, chcę się zorientować czy jest wogóle po co startować czy zwijać manaty z orange.

Dzięki za informację, w takim razie obniżam do dychy za kodMasterjam77 pisze:Taaaa a na grouponie za 19 zł
http://www.groupon.pl/oferty/lodz/orang ... 9/50245058
Dzięki! W sumei nie wpadłam na ten pomysłAdixm pisze:Rzadko kiedy są dobre oferty na iphone'a, proponuje poszukać jakiegokolwiek telefonu w dobrej cenie np. s5 bądź note4, sprzedać i kupić to co chcesz - proste.
lepiej w Orange brać ze sprzętem, wyjdzie zdecydowanie taniej tylko trzeba napisać wypowiedzenie i dostać rabat 30%. np. samsunga galaxy tab 4 10" za 150zl w abo za 70zl i -30% rabatu a następnie go sprzedać. wpłacić na konto netu mobilnego i masz internet mobilny bez sprzetu za 20zl/mcjakie teraz Orange daje oferty na przedłużenie netu mobilnego w tylko sim ?
Iphony rzadko kiedy są w dobrej cenie u operatorów, nie nalezy z resztą patrzeć jaki telefon chcesz tylko jaki telefon opłaca sie wziąć - ja np. wziąłem Z1 i za cała umowe(wszystkie koszty w tym abonament) zaplace 1350zl a sprzedałem go za 1100zl - same usługi mam za 10zl/mc(abo za 90zl czyli pelny nolimit)Dzięki! W sumei nie wpadłam na ten pomysłTrochę się boję sytuacji, że zostanę z jakimś niesprzedawalnym telefonem na 2 lata. W 2012 w moim odczuciu dostałam fają ofertę bo S5 za 400zet i abonament 111zeta 2GB/rozmowy/sms bez limitu.
Tak, wtedy dostaniesz -30%.szczup pisze:Dostalem propozycje na przedluzenie umowy od pani z orange 129.90 - 20%po rabacie ok 104 zl za abonament i s5 za 49zl lub nota 4 za 1049zl. Czy coa lepszego wywalcze jak napisze wypowiedzenie?
Tak, wtedy dostaniesz -30%.gamesinfo pisze:szczup pisze:Dostalem propozycje na przedluzenie umowy od pani z orange 129.90 - 20%po rabacie ok 104 zl za abonament i s5 za 49zl lub nota 4 za 1049zl. Czy coa lepszego wywalcze jak napisze wypowiedzenie?