zielony71 pisze:Dzięki, będę bardzo wdzięczny - bo właśnie co do tej ilości minut są największe wątpliwości.
Pytanie te zadałem też mailem na
[email protected] ale niestety nie dostałem odpowiedzi - dlatego bardzo liczę na Twoją odpowiedź.
Pozdrawiam.
Cześć
W umowie na rok, taniorozmowna 90 abo 42,70 - w abo masz 90 minut+co miesiąc przez rok dodatkowe 60 minut do wszystkich. W sumie 150 minut miesięcznie i to daje Ci rocznie te 30h do wszystkich sieci.
pprzemo pisze:Biricchina czesc ponownie;)..... nie przeczytalas dokladnie co napisalem
otoz chcialem te oferte a konsultantka miala zadzwonic [dala mi czas na spokojne przygotowanie tych 5 numerow do plusa] nie zadzwonila wiec ja zadzwonilem i tu sie zaczely jaja jak opisalem[czytaj inna gorsza oferta] ale rozmawialem juz z facetem hmm;)
Nie nie gniewam sie ponioslo nas obydwoje wiec ja tez przepraszam:)
a co do tych 1000minut to pisze powaznie dostalem dzien przed wylaczeniem numeru moj dzien wylaczenia 9lipca ok 21 a sms dostalem 7lipca ok 16....
i co mi chodzilo po glowie ze odeslanie sms ma chaczyk:)
odsylajac sms zgadzasz sie na wycofanie wypowiedzenia a tym samym na oferte ktora ci przedstawia.. a moze byc teoretycznie gorsza od tych co sie mialo wczesniej;) bo pewnie po odeslaniu smsa dzwowni dopiero konsultant, od 2699
wiesz Biricchina milo sie z toba pisze ale takie uwagi jak ci piszemy mogla bys przekazac swoim tym do gory:) bo wiesz to co mlodzi ludzie wasi klienci [czytaj zachowanie konsultanta] oleja to starsi i powazniejsi wymagaja powaznego traktowania i podejscia...nie kazdy z nas jest pazerny i chce nokie n96 za 1 zl przy abonamencie 25 szkoda ze te 8 lat z wami poszlo z dymem.....ale coz..
i tu pytanie do ciebie: moj okres rozliczeniowy konczyl sie 8 a 9 wyl;aczyli numer..wiec teoretycznie mialem od nowa abonament mimo ze z niego nie skorzystalem bo jak
czy mi nalicza za ten 1 dzien abonament.? oplaty.? czy policza jak za caly miesiac.??
reklamowac juz czy czekac na rachunek..???
Pozdrawiam
[ Dodano: 2009-07-13, 17:53 ]
i zycze mniej nerwowych klientow odemnie;)
pprzemo nie wiem co Ci napisać... oferta, którą Ci babka przedstawiła jest jak najbardziej do wzięcia oprócz 400 minut do 5 numerów na 24 m-ce, może być na 18 m-cy. Wiem, że do klientów dzwoni często telemarketing proponując dziwne oferty wraz Z NOWĄ aktywacją czego niestety już nie mówią... mówią za to że dzwonią z centrali Plusa. Nie wiem po co Plus to robi, jest niepotrzebny bałagan i niezadowoleni klienci, bo konsultant do nich nie oddzwonił albo wcisnał im nową aktywację. Ta pani na pewno dzwoniła spod numeru 224262699??
Pakiet 1000 - jak dostajesz sms'a to tam jest numer 2699. My czekamy naprawdę na kontakt klienta, widzimy na koncie, że dostał sms'a z pakietem 1000 i proponujemy mu jakąś ofertę w zamian za wycofanie rezygnacji, ale nie jest tak, że bez rozmowy z nami klient ma wycofać tę rezygnację. Sms'y są dość późno wysyłane, ale widać tak to już ktoś obmyślił i gdyby nie było to kuteczne to by pewnie tego nie było.
Niestety każdy konsultant jest inny, z jednym łatwiej coś ustalić, osiągnąć a z innym bardzo ciężko, jak w życiu...
Co do opłaty abonamentowej uważam, że będzie ew. racunek na 0zł albo wcale.
Nie masz mnie za co przepraszać, ja lubię dyskutować:)
Pozdr
homzik pisze:biricchina, no to moze i mi co nieco wyjasnisz, bo z moja konsultantka spod 2699 chyba sie nie dogadam:)
- ogolnie rzecz biorac, czy przy umowie 12-miesiecznej bez telefonu do taryfy Elastyczna 30 badz Taniorozmowna 45 mozna otrzymac jakis rabat na abonament (pomijajac 15-procentowy rabat z promocji "Karta z rabatem") badz pakiet minut (poza standardowym pakietem dodawanym w ramach "Pakietu na lata" czy promocji "Firmowa karta rozmowna")?
- czy istnieje taka promocja jak Elastyczna + Bezplatna piatka, gdzie nie placi sie 5 zl netto za kazdy numer? Bo ponoc istnieje, ale nie ma wtedy rabatu na abonament, nie wiem jak z dodatkowym pakietem minut
ISTNIEJE NA PEWNO, ALE TO UMOWA NA ROK BEZ TELEFONU.
- czy mozna zwiekszyc 15-procentowy rabat z promocji "Karta z rabatem"?
JEDYNIE DROGĄ REKLAMACYJNĄ. MY NIE MAMY TAKICH MOŻLIWOŚCI:(
- czy mozna dostac rabat na abonament do promocji "Firmowa karta rozmowna"?
- czy oplata za "Pakiet na lata" moze zostac anulowana badz obnizona np. do 5 zl netto?
- do Elastycznej 30 za lojalnosc chcieli mi dać pakiet 25 minut do wszystkich dostepny po wykorzystaniu wszystkich innych pakietow, jak to wyglada w przypadku Taniorozmownej 45? Ponadto, czy ten pakiet np. na 2 dni przed wygasnieciem umowy nie bylby wiekszy?

- TU MASZ ODPOWIEDŹ;)
To chyba tyle, z gory dziekuje za odpowiedzi:)
Homzik na pozostałe pytania odpowiem jutro, w pracy sprawdzę. Niestety nie jestem specjalistką od biznesu, głównie Iplusem się zajmuję.
Pozdrawiam
Tajemniczy28 - no zobacz mają taką super ofertę a bali się z powodu zmiany regulaminu dać możliwość odstąpienia od umów jak Plus;) masz informacje na stronie głównej.
POZDRAWIAM