• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 138 z 147
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 147

#345946  autor: vigo37
 11 lip 2009, 17:08
muza_tv popieram i pozdrawiam

#345968  autor: pprzemo
 11 lip 2009, 18:56
muza_tv slowo oszustwo oznacza ich kombinacje zaczynajac od smsow z super ofertami a konczac na klamstwie ze nic e ebok nie maja mimo ze na mailu mam oferte z ebok z ich propozycja....
wisi mi co by mi dali ,mieli oddzwonic i wziol bym standartowo co dawali [syb 55 i nokia e51 za 90zl ale nie odzwonili...i zaczely sie jaja a skoro ktos przysyla mi propozycje super oferty to proste ze chce super oferte....widac masz krotka pamiec nie pamietasz widac sms zeby udac sie do salonu bo tak jest super dla mnie oferta i co bylo.??? zrobili wielkie oczy bo nic nie wiedzieli...to jest oszustwo.!!
czy play jest lepszy nie wiem narazie ma 1 plus a za 2 lata podjalem juz decyzje przechodze na karte,od stycznia bede mial sluzbowego koma bez limitu :-D wiec prywatny kom bedzie do krotkich rozmow :wink:
dla PLAY za przeniesienie numeru w 11godz 1pkt
dla PLUSA za traktowanie klientow jak idiotow -10PKT

#346070  autor: muza_tv
 12 lip 2009, 11:05
pprzemo pisze:muza_tv slowo oszustwo oznacza ich kombinacje zaczynajac od smsow z super ofertami a konczac na klamstwie ze nic e ebok nie maja mimo ze na mailu mam oferte z ebok z ich propozycja....
O ile mnie pamięc nie mysli, chyba w ebok Plusa w ogólnie ma porpozycji przedlużających umowy. Przynajmniej ja sie nie spotkałem z taką prkatyką.

Po drugie... to, że w SMS-ie pisza o super ofercie nie zawsze oznacza, że będzie super. Dla kogo może być odlotowa, super, mega wypad, dla innych beznadziejna. Więcej dystansu i nie wierz w kazdy chwyt marketingowy, który stosuje nie tylko Plus.

Po prostu... wyluzuj...

#346075  autor: pprzemo
 12 lip 2009, 11:28
muza wyluzowalem ale jezeli ktos pod 2699 proponuje mi cos co mi odpowiada a za 4 dni oferuje mi umowe gorsza wymawiajac sie ze on w systemie nic nie widzi to dostaje bialej goraczki:) zwlaszcza ze dana oferte mam na mailu od ebok.... wybacz ale to jest robienie z klienta idioty

a slowo super oferta specjalnie dla mnie nie moze oznaczac gorszej oferty .. i do tego slowa ze mam czas do konca tygodnia....na standartowa oferte dla klienta z ulicy mam czas do konca tygodnia to sa jaja:)

wybacz ale czy to ze chce zeby traktowali mnie powaznie to duzo..????

#346117  autor: muza_tv
 12 lip 2009, 14:52
pprzemo pisze:muza wyluzowalem ale jezeli ktos pod 2699 proponuje mi cos co mi odpowiada a za 4 dni oferuje mi umowe gorsza wymawiajac sie ze on w systemie nic nie widzi to dostaje bialej goraczki:) zwlaszcza ze dana oferte mam na mailu od ebok.... wybacz ale to jest robienie z klienta idioty
Tu w pewnym sensie się z Tobą zgadzam. Tylko czy to oszustwo?

Po części to Twój błąd.
Zaproponowali ci promocję, ty powiedziałeś dziękuję.
Więc przygotowali nową, ale najzwyczajniej w świecie tamta się skończyła.
Trzaaaa się decydowac wczesniej, a nie później... oj jejku, a wcześniej było lepiej.
Co tydzień operatorzy modyfikują swoje oferty.

I tak... dzisiaj telefon x kosztuja 1 zł.
Za miesięc w nowej promocji będzie kosztował 50 zł
Czy mam powiedziec... o jejciu, ale wczesniej mieliście tańszy telefon, jesteście oszustami?

#346215  autor: pprzemo
 12 lip 2009, 21:39
ok wytlumacze dokladniej:)
ustalilem z mila pania z 2699 oferte ktora przeslala mi na maila,i w sprawie 40 min lojanosciowych o ktore prosilem/postulowalem miala oddzwonic do mnie jak i ja mialem przygotowac 5 numerow do ktorych bede dzwonic z pakietu
czyli syberyjska 55+ 400min do plusa na 24 miechy + e51 za 99zl i zestaw mini simplus.

minelo pare dni i nikt nie oddzwonil wiec ja zadzwonilem i co sie okazalo [po krotce]
syberyjska 55 400min do plusa ale na 18 miechow e51 za 99zl i do tego 25min lojalnosciowych........facet stwierdzil ze nic nie wie o mojej rozmowie i nic w systemie nie ma
a 25min moze dac ale nie 40 :| a o zestawie minisimplus nie ma mowy........

mozna powiedziec ze sie czepiam albo niewielkie roznice ale........idioty nie da z sienie robic.Wychodzi na to ze jak oni dzwonia to ok a jak klient dzwoni to niech sie buja...
grzecznie podziekowalem i rozmowa sie zakonczyla.
Pozniej zaczely sie listy z ofertami dla mojego numeru,smsy z super promocjami [jak juz pisalem bylem w salonie i zrobili wielkie oczy] wiec co.?
moj ruch byl krotki zlozylem wypowiedzenie i numer do play przenioslem....
a oferta 1000minut do wszystkich na koniec to juz kpiny z klienta lodiczne ze skoro dzien po sms odlaczaja numer to taki gosc juz pewnie podpisal umowe z nowym opem:)
wiecej nie bede opisywal bo offtop sie robi ale fakt faktem czuje sie oszukany i potraktowany jak szczeniak ktorego mozna w konia robic:)

#346258  autor: biricchina
 13 lip 2009, 09:40
pprzemo pisze:ok wytlumacze dokladniej:)
ustalilem z mila pania z 2699 oferte ktora przeslala mi na maila,i w sprawie 40 min lojanosciowych o ktore prosilem/postulowalem miala oddzwonic do mnie jak i ja mialem przygotowac 5 numerow do ktorych bede dzwonic z pakietu
czyli syberyjska 55+ 400min do plusa na 24 miechy + e51 za 99zl i zestaw mini simplus.

minelo pare dni i nikt nie oddzwonil wiec ja zadzwonilem i co sie okazalo [po krotce]
syberyjska 55 400min do plusa ale na 18 miechow e51 za 99zl i do tego 25min lojalnosciowych........facet stwierdzil ze nic nie wie o mojej rozmowie i nic w systemie nie ma
a 25min moze dac ale nie 40 :| a o zestawie minisimplus nie ma mowy........

mozna powiedziec ze sie czepiam albo niewielkie roznice ale........idioty nie da z sienie robic.Wychodzi na to ze jak oni dzwonia to ok a jak klient dzwoni to niech sie buja...
grzecznie podziekowalem i rozmowa sie zakonczyla.
Pozniej zaczely sie listy z ofertami dla mojego numeru,smsy z super promocjami [jak juz pisalem bylem w salonie i zrobili wielkie oczy] wiec co.?
moj ruch byl krotki zlozylem wypowiedzenie i numer do play przenioslem....
a oferta 1000minut do wszystkich na koniec to juz kpiny z klienta lodiczne ze skoro dzien po sms odlaczaja numer to taki gosc juz pewnie podpisal umowe z nowym opem:)
wiecej nie bede opisywal bo offtop sie robi ale fakt faktem czuje sie oszukany i potraktowany jak szczeniak ktorego mozna w konia robic:)
1. tak jak pisze Muza_tv - jeśli podobała Ci się oferta trzeba było brać a nie czekać na niewiadomo na co.
2. pakiet 400 minut do 5 numerów przy syberyjskiej 55 jest 18 m-cy nie na 24, nie mamy możliwości wydłużyć tego darmowo do 24 m-cy - tak również jest na stronie Plusa.
3. sim+ nie wiem dlaczego nie chciał Ci dać, bo to standardowa opcja.
4. pakiet 1000 minut hmmm... zdziwiłbyś się ile osób czeka do ostaniej chwili i wtedy bierze umowę z tym pakietem.

Reasumując:

Mam nadzieję, że lepiej Ci będzie w Play, mnie bałaganu, lepsza oferta, zero problemów.
Przykro mi również, że czujesz się oszukany. Trzeba było prosić do telefonu kierownika albo napisać reklamację.
W drugim wątku nazwałam Cię tak jak Cię nazwałam, ponieważ nie podobał mi się styl Twoich wcześniejszych wypowiedzi. Jeśli poczułeś się urażony to przepraszam.
Niemniej jednak przykro mi się czyta Wasze opinie na tamtym wątku na temat konsultantów... ja staram się pracować tak żeby nie mieć do siebie później pretensji, że wprowadziłam kogoś w błąd.
Pozdr

#346260  autor: zielony71
 13 lip 2009, 10:05
Pytanie zadałem już w tamtym drugim wątku ale powtórzę je też tutaj:

Biricchina - widze,ze jestes konsultantka Plusa wiec moze Ty potrafisz powiedziec o co chodzi na tej ulotce:
http://img155.imageshack.us/i/swscan00039custom.jpg/
Napisali zeby sie z nia zglosic do salonu wiec tak zrobilem ale tam nie znali tej oferty.
Ile konkretnie minut na rozmowy dostane co miesiac w przypadku wyboru taryfy TanioRozmownej 90 z telefonem a ile bez telefonu?
I moze jeszcze pytanie dodatkowe
Czy przyznanie upustu 50% na abonament za przedluzenie iplusa bez modemu zalezy tylko od dobrego humoru konsultanta czy w gre wchodza jeszcze inne czynniki? Z gory dziekuje za odpowiedz:-)

#346262  autor: biricchina
 13 lip 2009, 10:17
zielony71 pisze:Pytanie zadałem już w tamtym drugim wątku ale powtórzę je też tutaj:

Biricchina - widze,ze jestes konsultantka Plusa wiec moze Ty potrafisz powiedziec o co chodzi na tej ulotce:
http://img155.imageshack.us/i/swscan00039custom.jpg/
Napisali zeby sie z nia zglosic do salonu wiec tak zrobilem ale tam nie znali tej oferty.
Ile konkretnie minut na rozmowy dostane co miesiac w przypadku wyboru taryfy TanioRozmownej 90 z telefonem a ile bez telefonu?
I moze jeszcze pytanie dodatkowe
Czy przyznanie upustu 50% na abonament za przedluzenie iplusa bez modemu zalezy tylko od dobrego humoru konsultanta czy w gre wchodza jeszcze inne czynniki? Z gory dziekuje za odpowiedz:-)
Cześć

Jeśli chodzi o ulotkę są tu 2 opcje:
-pierwsza z telefonem, gdzie przy taryfie Taniorozmownej 90 - abo za 42,70 brutto i telefon z ulotki za 1zł i tutaj uwaga, bo normalnie są inne ceny tych telefonów. Jakbyś zdecydował się na tę opcję konsultant wysyła prośbę o wprowadzenie oferty indywidualnej, musisz zaznaczyć, że taką ulotkę dostal
-druga opcja jest na rok bez telefonu z dodatkowym pakietem minut. Ile minut mogłabym Ci napisać jutro, sprawdzę dzisiaj w pracy.
Pozdr

#346266  autor: zielony71
 13 lip 2009, 10:24
Dzięki, będę bardzo wdzięczny - bo właśnie co do tej ilości minut są największe wątpliwości.
Pytanie te zadałem też mailem na [email protected] ale niestety nie dostałem odpowiedzi - dlatego bardzo liczę na Twoją odpowiedź.
Pozdrawiam.

#346275  autor: waeren
 13 lip 2009, 11:12
biricchina pisze:4. pakiet 1000 minut hmmm... zdziwiłbyś się ile osób czeka do ostaniej chwili i wtedy bierze umowę z tym pakietem.
No dobra, ale ta ostatnia chwila to zwykle około 2 dni, myślę że to troszkę późno bo przecież w ciągu dwóch dni i tak kurier z umową nie dotrze i wyłączą mi telefon. Powiem szczerze, że mój kolega dostał taką opcję ale i tak rozwiązał, mnie ona by chyba urządzała ale jak będzie to dwa dni do końca to chyba odpuszczę bo znowu będzie prowizorka i pewnie coś się posypie bo jak spokojnie w dwa dni dopełnić formalności na odległość?

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#346277  autor: biricchina
 13 lip 2009, 11:17
Ta oferta jest dostępna na około tydzień przed wyłączeniem numeru i jest też wysyłany do klienta sms z info o 1000 minut do wszystkich i prośba o kontakt pod 2699 (nie wiem czy do wszystkich klientów, nie mam takich informacji) tak więc klient jak dostanie takiego sms'a również może się kontaktować.

#346346  autor: pprzemo
 13 lip 2009, 17:51
Biricchina czesc ponownie;)..... nie przeczytalas dokladnie co napisalem :P
otoz chcialem te oferte a konsultantka miala zadzwonic [dala mi czas na spokojne przygotowanie tych 5 numerow do plusa] nie zadzwonila wiec ja zadzwonilem i tu sie zaczely jaja jak opisalem[czytaj inna gorsza oferta] ale rozmawialem juz z facetem hmm;)
Nie nie gniewam sie ponioslo nas obydwoje wiec ja tez przepraszam:)

a co do tych 1000minut to pisze powaznie dostalem dzien przed wylaczeniem numeru moj dzien wylaczenia 9lipca ok 21 a sms dostalem 7lipca ok 16....
i co mi chodzilo po glowie ze odeslanie sms ma chaczyk:)
odsylajac sms zgadzasz sie na wycofanie wypowiedzenia a tym samym na oferte ktora ci przedstawia.. :!: a moze byc teoretycznie gorsza od tych co sie mialo wczesniej;) bo pewnie po odeslaniu smsa dzwowni dopiero konsultant, od 2699

wiesz Biricchina milo sie z toba pisze ale takie uwagi jak ci piszemy mogla bys przekazac swoim tym do gory:) bo wiesz to co mlodzi ludzie wasi klienci [czytaj zachowanie konsultanta] oleja to starsi i powazniejsi wymagaja powaznego traktowania i podejscia...nie kazdy z nas jest pazerny i chce nokie n96 za 1 zl przy abonamencie 25 :wink: szkoda ze te 8 lat z wami poszlo z dymem.....ale coz..

i tu pytanie do ciebie: moj okres rozliczeniowy konczyl sie 8 a 9 wyl;aczyli numer..wiec teoretycznie mialem od nowa abonament mimo ze z niego nie skorzystalem bo jak ;-)
czy mi nalicza za ten 1 dzien abonament.? oplaty.? czy policza jak za caly miesiac.??
reklamowac juz czy czekac na rachunek..???

Pozdrawiam

[ Dodano: 2009-07-13, 17:53 ]
i zycze mniej nerwowych klientow odemnie;)

#346427  autor: homzik
 13 lip 2009, 23:30
biricchina, no to moze i mi co nieco wyjasnisz, bo z moja konsultantka spod 2699 chyba sie nie dogadam:)

- ogolnie rzecz biorac, czy przy umowie 12-miesiecznej bez telefonu do taryfy Elastyczna 30 badz Taniorozmowna 45 mozna otrzymac jakis rabat na abonament (pomijajac 15-procentowy rabat z promocji "Karta z rabatem") badz pakiet minut (poza standardowym pakietem dodawanym w ramach "Pakietu na lata" czy promocji "Firmowa karta rozmowna")?
- czy istnieje taka promocja jak Elastyczna + Bezplatna piatka, gdzie nie placi sie 5 zl netto za kazdy numer? Bo ponoc istnieje, ale nie ma wtedy rabatu na abonament, nie wiem jak z dodatkowym pakietem minut
- czy mozna zwiekszyc 15-procentowy rabat z promocji "Karta z rabatem"?
- czy mozna dostac rabat na abonament do promocji "Firmowa karta rozmowna"?
- czy oplata za "Pakiet na lata" moze zostac anulowana badz obnizona np. do 5 zl netto?
- do Elastycznej 30 za lojalnosc chcieli mi dać pakiet 25 minut do wszystkich dostepny po wykorzystaniu wszystkich innych pakietow, jak to wyglada w przypadku Taniorozmownej 45? Ponadto, czy ten pakiet np. na 2 dni przed wygasnieciem umowy nie bylby wiekszy?

To chyba tyle, z gory dziekuje za odpowiedzi:)

#346457  autor: Tajemniczy28
 14 lip 2009, 08:20
Ja zas juz przeszedłem do play, zero stresu,użerania się z plusem po 4 latach umowy i traktowania jako dojnej krowy (choć przyznam - zawsze konsultanci byli pomocni i nie powiem na nich złego słowa). Płace mniej,dzwonie tyle samo jeśli nie więcej zasięg wszedize,jesli nie to się przełącza na plusa. I radze to innym.Przestańcie się nakręcać, nikt wam za darmo nic nie da,na siłe nie ma co tu być,trzeba iśc tam gdzie lepsze warunki,nowy op zawsze da lepsze warunki bo mu zależy na pozyskaniu klienta.Pozdrawiam.

#346470  autor: biricchina
 14 lip 2009, 10:55
zielony71 pisze:Dzięki, będę bardzo wdzięczny - bo właśnie co do tej ilości minut są największe wątpliwości.
Pytanie te zadałem też mailem na [email protected] ale niestety nie dostałem odpowiedzi - dlatego bardzo liczę na Twoją odpowiedź.
Pozdrawiam.
Cześć

W umowie na rok, taniorozmowna 90 abo 42,70 - w abo masz 90 minut+co miesiąc przez rok dodatkowe 60 minut do wszystkich. W sumie 150 minut miesięcznie i to daje Ci rocznie te 30h do wszystkich sieci.
pprzemo pisze:Biricchina czesc ponownie;)..... nie przeczytalas dokladnie co napisalem
otoz chcialem te oferte a konsultantka miala zadzwonic [dala mi czas na spokojne przygotowanie tych 5 numerow do plusa] nie zadzwonila wiec ja zadzwonilem i tu sie zaczely jaja jak opisalem[czytaj inna gorsza oferta] ale rozmawialem juz z facetem hmm;)
Nie nie gniewam sie ponioslo nas obydwoje wiec ja tez przepraszam:)

a co do tych 1000minut to pisze powaznie dostalem dzien przed wylaczeniem numeru moj dzien wylaczenia 9lipca ok 21 a sms dostalem 7lipca ok 16....
i co mi chodzilo po glowie ze odeslanie sms ma chaczyk:)
odsylajac sms zgadzasz sie na wycofanie wypowiedzenia a tym samym na oferte ktora ci przedstawia.. a moze byc teoretycznie gorsza od tych co sie mialo wczesniej;) bo pewnie po odeslaniu smsa dzwowni dopiero konsultant, od 2699

wiesz Biricchina milo sie z toba pisze ale takie uwagi jak ci piszemy mogla bys przekazac swoim tym do gory:) bo wiesz to co mlodzi ludzie wasi klienci [czytaj zachowanie konsultanta] oleja to starsi i powazniejsi wymagaja powaznego traktowania i podejscia...nie kazdy z nas jest pazerny i chce nokie n96 za 1 zl przy abonamencie 25 szkoda ze te 8 lat z wami poszlo z dymem.....ale coz..

i tu pytanie do ciebie: moj okres rozliczeniowy konczyl sie 8 a 9 wyl;aczyli numer..wiec teoretycznie mialem od nowa abonament mimo ze z niego nie skorzystalem bo jak
czy mi nalicza za ten 1 dzien abonament.? oplaty.? czy policza jak za caly miesiac.??
reklamowac juz czy czekac na rachunek..???

Pozdrawiam

[ Dodano: 2009-07-13, 17:53 ]
i zycze mniej nerwowych klientow odemnie;)
pprzemo nie wiem co Ci napisać... oferta, którą Ci babka przedstawiła jest jak najbardziej do wzięcia oprócz 400 minut do 5 numerów na 24 m-ce, może być na 18 m-cy. Wiem, że do klientów dzwoni często telemarketing proponując dziwne oferty wraz Z NOWĄ aktywacją czego niestety już nie mówią... mówią za to że dzwonią z centrali Plusa. Nie wiem po co Plus to robi, jest niepotrzebny bałagan i niezadowoleni klienci, bo konsultant do nich nie oddzwonił albo wcisnał im nową aktywację. Ta pani na pewno dzwoniła spod numeru 224262699??
Pakiet 1000 - jak dostajesz sms'a to tam jest numer 2699. My czekamy naprawdę na kontakt klienta, widzimy na koncie, że dostał sms'a z pakietem 1000 i proponujemy mu jakąś ofertę w zamian za wycofanie rezygnacji, ale nie jest tak, że bez rozmowy z nami klient ma wycofać tę rezygnację. Sms'y są dość późno wysyłane, ale widać tak to już ktoś obmyślił i gdyby nie było to kuteczne to by pewnie tego nie było.
Niestety każdy konsultant jest inny, z jednym łatwiej coś ustalić, osiągnąć a z innym bardzo ciężko, jak w życiu...
Co do opłaty abonamentowej uważam, że będzie ew. racunek na 0zł albo wcale.
Nie masz mnie za co przepraszać, ja lubię dyskutować:)
Pozdr
homzik pisze:biricchina, no to moze i mi co nieco wyjasnisz, bo z moja konsultantka spod 2699 chyba sie nie dogadam:)

- ogolnie rzecz biorac, czy przy umowie 12-miesiecznej bez telefonu do taryfy Elastyczna 30 badz Taniorozmowna 45 mozna otrzymac jakis rabat na abonament (pomijajac 15-procentowy rabat z promocji "Karta z rabatem") badz pakiet minut (poza standardowym pakietem dodawanym w ramach "Pakietu na lata" czy promocji "Firmowa karta rozmowna")?
- czy istnieje taka promocja jak Elastyczna + Bezplatna piatka, gdzie nie placi sie 5 zl netto za kazdy numer? Bo ponoc istnieje, ale nie ma wtedy rabatu na abonament, nie wiem jak z dodatkowym pakietem minut

ISTNIEJE NA PEWNO, ALE TO UMOWA NA ROK BEZ TELEFONU.

- czy mozna zwiekszyc 15-procentowy rabat z promocji "Karta z rabatem"?

JEDYNIE DROGĄ REKLAMACYJNĄ. MY NIE MAMY TAKICH MOŻLIWOŚCI:(

- czy mozna dostac rabat na abonament do promocji "Firmowa karta rozmowna"?
- czy oplata za "Pakiet na lata" moze zostac anulowana badz obnizona np. do 5 zl netto?
- do Elastycznej 30 za lojalnosc chcieli mi dać pakiet 25 minut do wszystkich dostepny po wykorzystaniu wszystkich innych pakietow, jak to wyglada w przypadku Taniorozmownej 45? Ponadto, czy ten pakiet np. na 2 dni przed wygasnieciem umowy nie bylby wiekszy?

:) - TU MASZ ODPOWIEDŹ;)

To chyba tyle, z gory dziekuje za odpowiedzi:)
Homzik na pozostałe pytania odpowiem jutro, w pracy sprawdzę. Niestety nie jestem specjalistką od biznesu, głównie Iplusem się zajmuję.
Pozdrawiam

Tajemniczy28 - no zobacz mają taką super ofertę a bali się z powodu zmiany regulaminu dać możliwość odstąpienia od umów jak Plus;) masz informacje na stronie głównej.

POZDRAWIAM

#346514  autor: waeren
 14 lip 2009, 13:43
biricchina pisze:Pakiet 1000 - jak dostajesz sms'a to tam jest numer 2699. My czekamy naprawdę na kontakt klienta, widzimy na koncie, że dostał sms'a z pakietem 1000 i proponujemy mu jakąś ofertę w zamian za wycofanie rezygnacji, ale nie jest tak, że bez rozmowy z nami klient ma wycofać tę rezygnację. Sms'y są dość późno wysyłane, ale widać tak to już ktoś obmyślił i gdyby nie było to kuteczne to by pewnie tego nie było.
A czy te 1000 minut jest jakoś na umowie ujęte? Czy tylko na zasadzie propozycji smsem włączane jako jakiś pakiet? I jaką wtedy umowę przysyłają do podpisania, na jakie taryfy? Syberyjskie?

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#346545  autor: pprzemo
 14 lip 2009, 15:53
biricchina napisał/a:
Ta pani na pewno dzwoniła spod numeru 224262699??
Pakiet 1000 - jak dostajesz sms'a to tam jest numer 2699.
tak na 1000% to byl numer 2699 pozniej oferte ktora ustalilem z ta mila pania dostalem na maila [plusnet.] z podpisem BOK-u a nastepna rozmowa byla juz z facetem hmm nie byl zbyt mily i nie dawal mi dojsc do "glosu" nazwal bym wiedzial co lepsze dla mnie.. :|
a co do telemarketingu to hmm mialem z 3 telefony z numeru stacjonarnego za 3 razem odebralem i jakas mloda panienka [przedstawila sie] i zapewniajac ze napewno spelni moje kazde zyczenie i napewno sie dogadamy :oops: :mrgreen: [cytat doslowny] zaprosila mnie do salonu firmowego glownego w POZNANIU
nie poszedlem bo bylem 5 dni wczesniej w salonie glownym i mnie zrobili w konia oferujac standartowa oferte i na sile wciskajac taryfe syb 90 bo mam rachunki ok 200zl wiec to bedzie dla mnie dobre :wink: [poszedlem bo dostalem sms z plusa ze mam czas do konca tygodnia i ze w salonie plusa czeka na mnie super oferta] :-D

ogolnie co moge teraz powiedziec :-) faceci nie nadaja sie do negocjacji pod 2699 to tak z mojego doswiadczenia z 8 lat...

#346546  autor: matig89
 14 lip 2009, 15:54
biricchina jakos plus tez za bardzo nie naglasnial mozliwosci zerwania umowy bez oplat... dopiero play musial informowac jego abonentow o takiej mozliwosci :D

#346632  autor: biricchina
 14 lip 2009, 22:48
waeren pisze:A czy te 1000 minut jest jakoś na umowie ujęte? Czy tylko na zasadzie propozycji smsem włączane jako jakiś pakiet? I jaką wtedy umowę przysyłają do podpisania, na jakie taryfy? Syberyjskie?
Informacji o pakiecie 1000 nie ma na umowie, jest on potwierdzany sms'em. Pakiet 1000 można dodać do każdej oferty oprócz superkarty syberyjskiej. Najciekawsza jest chyba opcja na rok bez telefonu, rabat 50/5 przy taryfie Godziny 25. Masz wtedy umowę na 12 m-cy, abo za 12,50 i przez pierwsze 10 miesięcy 130 minut a ostatnie 2 miesiące 30 minut do wszystkich sieci.
pprzemo pisze:tak na 1000% to byl numer 2699 pozniej oferte ktora ustalilem z ta mila pania dostalem na maila [plusnet.] z podpisem BOK-u a nastepna rozmowa byla juz z facetem hmm nie byl zbyt mily i nie dawal mi dojsc do "glosu" nazwal bym wiedzial co lepsze dla mnie..
a co do telemarketingu to hmm mialem z 3 telefony z numeru stacjonarnego za 3 razem odebralem i jakas mloda panienka [przedstawila sie] i zapewniajac ze napewno spelni moje kazde zyczenie i napewno sie dogadamy [cytat doslowny] zaprosila mnie do salonu firmowego glownego w POZNANIU
nie poszedlem bo bylem 5 dni wczesniej w salonie glownym i mnie zrobili w konia oferujac standartowa oferte i na sile wciskajac taryfe syb 90 bo mam rachunki ok 200zl wiec to bedzie dla mnie dobre [poszedlem bo dostalem sms z plusa ze mam czas do konca tygodnia i ze w salonie plusa czeka na mnie super oferta]

ogolnie co moge teraz powiedziec faceci nie nadaja sie do negocjacji pod 2699 to tak z mojego doswiadczenia z 8 lat...
łoooo dobra ta pani z salonu, odważne słowa :-D no nic Przemo szkoda że tak się stało, może kiedyś do nas wrócisz... :)
matig89 pisze:biricchina jakos plus tez za bardzo nie naglasnial mozliwosci zerwania umowy bez oplat... dopiero play musial informowac jego abonentow o takiej mozliwosci
O tym abonenci dostali informacje razem z rachunkiem. Jak ktoś umie czytać ze zrozumieniem to się doczytał :-D

HOMZIK przepraszam Cię, miałam dzisiaj urwania głowy i nie sprawdziłam Ci tych informacji. Postaram się jutro sprawdzić.
Pozdrawiam
  • Strona 138 z 147
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 147
  • 1
  • 136
  • 137