Radeonik pisze:czemu zamiast multimedialnej nie wezmiesz sobie rodzinnej 40 = 240 minut za 45 zl + dodatkowo 1 gb za 10 zl?
Bo Rodzinna jest za 49zł + 18zł za pakiet. Wiem, grosze, ale czasem potrafi właśnie tych kilku złotych zabraknąć.
Radeonik pisze:w tej ofercie po negocjacjach w Suk
Z tego co wcześniej mi pisali tutaj, negocjacje są teraz możliwe miesiąc przed końcem umowy, więc nic mi to nie daje dzisiaj.
Radeonik pisze:w tej taryfie jest juz darmowe 100 mb
W Rodzinnej? Pokaż mi w którym miejscu, bo w żadnej tabelce tego nie widzę.
UndiscloseD pisze: 18 zł to co za pakiet, 300Mb czy jaki tam? I czemu nie chcesz tej oferty multimedialnej? R 40 multi wychodzi Cię raptem 1,90 drożej niż ta oferta, którą masz z tym pakietem.
300mb
Nie chcę, bo wtedy pakiet mam wliczony w abonament. A tak mogę z niego w razie potrzeby w każdej chwili zrezygnować. Głównie o to chodzi.
UndiscloseD pisze: sprzedajesz tego Ace'a za 700 i to się jakoś przekłada potem, że masz o ileś tam niby tańszy abonament?
Eeee?
Sprzedaję i mam wolną kwotę na bieżące wydatki, których w okresie świąteczno-noworocznym nigdy za mało.
No nic, jutro najwyżej zmolestuję jakiegoś konsultanta na infolinii. Żebym wiedział wcześniej o nowej promocji, to bym dzisiaj do salon zaszedł od razu, a tak teraz mam nie po drodze.
Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym