peyo pisze:chciał bym wziąć delfina przepraszam za błąd. dczyli tak delfin za 100 pln i chciał bym do tego dostać za darmo wieczory i weekendy no i jakiś pakiet internetowy w sumie albo 500mb chyba że by się dało to 2 gb bo takie sa dostepne. a telefon jaki bym wybrał to nokia n8. dodam jeszcze ze do tej pory płaciłem abo 110 pln no i zdażało mi się dosyć często dobijać prawie do 200 bio przekraczałem abo dosyc często. więc raczej historię u nich mam dobrą . teraz pytanie gdzie i jak najlepiej negocjować z nimi takie warunki umowy na przedłużenie take jakie wymieniłem . bo on-line nie dostane raczej tego wiec pod *400 czy możde w salonie ????
Generalnie raczej ciężko o takie warunki będzie nie chciałem pisać nie realnie

. W tej taryfie dostaniesz 660 lub 720 min w podstawie do wszystkich (300x2 + stażowe ) 6000 min do 5 osób powinno wystarczyć zamiast WiW. Możesz dostać rabat na pakiet i jak dobrze pójdzie rabat na tel aczkolwiek ja bardziej polecił bym desire HD po 1. Android po 2. aplikacje i obsługa neta po 3. cena za tel po 4. wartość rynkowa tel. Co do warunków oferta kolokwialnie najlepsza u mnie

a tak poważnie infolinia, salon jak masz kogoś znajomego

[/quote]
tel juz wybrałem i zdania nie zmienie

po 1 . wiecej funkcji od htc ( transmiter fm, usb host, hdmi) po 2. lepszy aparat milion razy. po 3. internet na n8 hula pięknie jak korzystasz z opery.

to tyle wiecej nie pamiętam ale na moje potrzeby n8 jest duzo dużo lepsza

zapomniałem napisać o darmowej navi

to taka wisienka na torcie

problem jest tylko z dopasowaniem tego abo nowego ;/ widze że ciężko mi jednak będzie wynegocjować to co chcę ;/