pprzemo pisze:Jezeli jestes w PLUSIE to wspolczuje pracy u oszustow

ja chcialem 40 minut lojalnosciowych a nie 25 lub nokie 6210 z taryfy wyzszej ...[8lat w plusie ,kubala 55 i rachunki ok 180zl] bylem grzeczny i jakos nie bylo mozliwe spelnienie moich prosb...
po tym jak mnie w maju zrobili 3 razy w konia w tym slawne sms o super ofercie plusa dla mnie itp.....zdecydowalem sie na PLAY.
Nie wiem co ma słowo "oszustwo" do tego, że nie chcieli Ci dać oferty, która sobie wymarzyłeś. Zrozum chłopie, że firma Plus nie jest firmą charytatywną i nie ma zamaru dopłacać do interesu jak na razie robi to Play

. Dltego negocjacje zaczynają się od gorszych pakietów minut... później coraz więcej i więcej... to norma. Zobaczymy jak Play Ci się odwdzięczy za dwa lata... hehehehe
Swoją drogą nalezy przyznać, ze amło który operator ma rozwiniętą oferte utrzymaniową. Ale w najbliższych miesiącach się to zmieni, bo konkurencja będzie coraz wieksza i operatorzy coraz bardziej będą starać się o zatrzymanie klienta.
I prosze Cię... jesteś w Play, to się ciesz. Ja też się ciesze, ze jest Ci super i znalazłes dobrą dla siebie ofertę. Po to mamy wielu operatorów, że każdy może znaleźc oferte dla siebie, ale po cholere pisac o tym w co drugim poście. Pozdrawiam