G300 ma nie być? dzisiaj dzwoniłem na infolinie i przekazano mi jednak ,że czekają na odpowiedź producenta i by dowiadywać się w następnym tygodniu... czyli jednak się pojawi? wczoraj w końcu zdecydowałem się na abonament i telefon(który wziąłem już tak na prawdę na siłę lumia 610)... jednak zrobiłem to posiadając informacje z forum i z infolinii,że telefonu G300 już nie będzie....
Teraz mam pytanie co jeśli jak wziąłem przedłużenie GU, przyjedzie kurier i nie przyjmę przesyłki z umową? Zostanie do was odesłana? nowy abonament nie będzie aktywowany i będę mógł złożyć wniosek znów jak telefon g300 się pojawi? czy jak odmówię przyjęcia przesyłki i umowy to stracę swój numer?
Chyba,że nie przyjedzie żadna umowa do podpisania tylko telefon i list z informacją o nowym abonamencie... ponieważ Pani powiedziała,że do 7 dni ma trwać dostarczenie wszystkiego. Co trochę za długo na kuriera

jaką mam możliwość?
może zadzwonić szybko jeszcze dziś i odwołać wszystko przez infolinie by utrzymać wniosek w zgłoszeniu lub anulować to zamówienie?
EDIT>> już wszystko wiem, zamówienia nie mogę anulować. Musze poczekać aż przyjdzie przesyłka kurierem/pocztą odmówić przyjęcia i potem znów złożyć wniosek jak będzie telefon.