orangekonsultant11 również napisałam 

Na gruperze jest już nowagamesinfo pisze:Kodem nikt się nie podzieli, bo obecnie takich nie ma. W tym tygodniu skończyła się promocja na gruperze, więc teraz jedyną opcją jest złożenie wypowiedzenie i oczekiwanie na telefon od konsultanta.damianooo pisze:Witam. Czy byłby ktoś miły i podzielił się kodem 30% na przedłużenie umowy??? Jeśli tak, to prosiłbym o wiadomość na PW. Z góry wielkie Dzięki .
Ja wczoraj wziąłem Multi Max 129 i G3 za 49 zł. Po przeliczeniu kosztów było to bardziej opłacalne niż 89 i dopłata do telefonu. Dodatkowym bonusem jest możliwość wzięcia nowego telefonu po roku, ale tym samym umowa trwa kolejne 24 mc-e (czyli tak naprawdę umowa na 36 mc-y i 2 telefony w tym czasie).actavis7 pisze:Chciałbym przedłużyć umowę ze Smart Plan Multi II za 90 zł, ale nie wiem czy bawić się z wypowiedzeniem czy po prostu skorzystać z kodu. Jaki telefon konkretnie można dostać po złożeniu pisma? Interesowałby mnie np LG G2/G3 albo S4. Ktoś mógłby coś podpowiedzieć?
Chyba coś Ci się pomyliło. 2 telefony w normalnym czasie 48 miesięcy. Dzisiaj przedłużając jest umowa na 24, przedłużając z rok o kolejne 24 miesiące daje nam to 48 miesięcy i 2 telefony ...gamesinfo pisze:Ja wczoraj wziąłem Multi Max 129 i G3 za 49 zł. Po przeliczeniu kosztów było to bardziej opłacalne niż 89 i dopłata do telefonu. Dodatkowym bonusem jest możliwość wzięcia nowego telefonu po roku, ale tym samym umowa trwa kolejne 24 mc-e (czyli tak naprawdę umowa na 36 mc-y i 2 telefony w tym czasie).actavis7 pisze:Chciałbym przedłużyć umowę ze Smart Plan Multi II za 90 zł, ale nie wiem czy bawić się z wypowiedzeniem czy po prostu skorzystać z kodu. Jaki telefon konkretnie można dostać po złożeniu pisma? Interesowałby mnie np LG G2/G3 albo S4. Ktoś mógłby coś podpowiedzieć?
Mimo wszystko chyba jednak też nie jest to tak atrakcyjna oferta. Prawie 130 zł miesięcznie, co prawda połączenia są nielimitowane, ale jest mały pakiet internetowy, raptem 2 gb. Za większy płacisz 10 zł i abo skacze na 139,90...gamesinfo pisze:Ja wczoraj wziąłem Multi Max 129 i G3 za 49 zł. Po przeliczeniu kosztów było to bardziej opłacalne niż 89 i dopłata do telefonu. Dodatkowym bonusem jest możliwość wzięcia nowego telefonu po roku, ale tym samym umowa trwa kolejne 24 mc-e (czyli tak naprawdę umowa na 36 mc-y i 2 telefony w tym czasie).
Chyba Ty coś pomieszałeś. Rozmawiałem z dwoma konsultantami i potwierdzili moją wersję. Zresztą to byłoby bez sensu, bo poza cenami telefonów nie miałby ten abonament znaczących przewag nad zwykłym Multi.baster pisze: Chyba coś Ci się pomyliło. 2 telefony w normalnym czasie 48 miesięcy. Dzisiaj przedłużając jest umowa na 24, przedłużając z rok o kolejne 24 miesiące daje nam to 48 miesięcy i 2 telefony ...
Ja oczywiście mówię o 30% zniżce, więc realnie ten abonament wynosi ok. 90 zł.jakub-ant pisze: Mimo wszystko chyba jednak też nie jest to tak atrakcyjna oferta. Prawie 130 zł miesięcznie, co prawda połączenia są nielimitowane, ale jest mały pakiet internetowy, raptem 2 gb. Za większy płacisz 10 zł i abo skacze na 139,90...
W porównywalnej ofercie Play znalazłem G3 za 359 zł przy abo 109,99. 3 gb neta i tak samo dopłata dychę za większy pakiet (chyba 5 gb). Wychodzi 20 zł różnicy.
Wiecie sam ostatnio czytałem, regulamin tej oferty co można co 12 miesięcy wymienić sobie telefon po niższej cenie i jeśli dobrze zrozumiałem zasady to można w ten sposób zrobić 3 razy a więc co za tym idzie w ciągu 6 lat mamy 4 telefony a co dalej z tego wynika:gamesinfo pisze: Ja oczywiście mówię o 30% zniżce, więc realnie ten abonament wynosi ok. 90 zł.
No przeważnie właśnie Orange robi na zmianę to kupony -30%, to telefony w dobrych cenach.bartpark pisze:Rozumiem, że te kupony są ważne dopiero od 25.11 czyli akurat po promocji S4 i HTC?
Parę postów wyżej masz napisane co daje Dział Utrzymania Klienta, parę stron szybciej wypowiadał się kolega z Orange który zajmuje się takimi klientami jak Ty, napisz do niego i na pewno Ci odpisze. Ma chyba nick orange konsultant11 czy cos takiego.sratanik pisze:Mógłby ktoś napisać co udało się ostatnio wynegocjować z działem utrzymania klienta?