Możesz.
Na przyszłość... szukanie na stronie operatora nie boli i nic nie kosztuje. Trochę samodzielności !
http://www.orange.pl/portal/map/map/cor ... Id=3648546
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Może nie tak bardzo, zależy mi na tym idealnym "wymarzonym" telefonie. Jeśli będzie zbyt drogi zdecyduje się na htc hd2 lub galaxy s ale to nie ważne. Powiedzieliście mi, że taniej wyjdzie w OA, jednak tam wychodzi mniej minut i ciężko z pakietem internetowym. Nie widze żadnej oferty poza pelikanem w ktorej za 100zł dostane 6k smsów (telefon na ktory beda wysyłane jest w pre paidze, więc jeśli znajde lepszą oferte u konkurencji to ten nr nie jest ciężko przenieść.), 2gb internetu i 225min+40%. Co prawda w play jest wiecej minut w limicie 100zł ale gorzej z smsami na których mi zależy najbardziej.
Mam pytanie, czy przy przedłużeniu abo moge przejść na mix? konkretnie pelikan mix 225 bo wolałbym pakiet złotówkowy. Jeśli tak to czy mogę targować sie z BOK w sprawie obniżenia kosztów lub ceny tel?(Swoja drogą.. jaka jest przewaga abo nad mixem? cieżko znaleźć mi jakąkolwiek. Może jest zbyt późno?)
Łatwiej jest utargować zniżki na abo i dodatkowe pakiety czy na cenę telefonu?
Mam pytanie, czy przy przedłużeniu abo moge przejść na mix? konkretnie pelikan mix 225 bo wolałbym pakiet złotówkowy. Jeśli tak to czy mogę targować sie z BOK w sprawie obniżenia kosztów lub ceny tel?(Swoja drogą.. jaka jest przewaga abo nad mixem? cieżko znaleźć mi jakąkolwiek. Może jest zbyt późno?)
z calym szacunkiem, ale nie wprowadzaj w błąd,kamil1221 pisze:Możesz.
Na przyszłość... szukanie na stronie operatora nie boli i nic nie kosztuje. Trochę samodzielności !
mimio, gdy przedluzasz umowe, a zrobisz to telefonicznie - prócz korzysci optymalnych, mozesz otrzymac jeszcze oferte dopasowana, a tu pojawia Ci się 10% więcej minut i pakiet e-mail dla firm nie za 8, a 5zl netto przez caly okres trwania umowy.
Reasumujac placisz 33zl netto, masz 110min, 1 bezplatny numer, 100mb za 5zl. Jesli interesuje Cie oferta bez telefonu, to moze zalapiesz się jeszcze na 3m-ce abonamentu za 1zl

Obsługa Klienta Biznesowego. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW.
Nie ma możliwości zmiany z otwartego abonamentu na mix. Zniżki na abo żadnej nie utargujesz w przypadku p225. Na telefon to tego Ci nikt nie powie, bo może generujesz mały przychód i sytem Ci wyrzuci rabat np 50 złvanTroff pisze:Może nie tak bardzo, zależy mi na tym idealnym "wymarzonym" telefonie. Jeśli będzie zbyt drogi zdecyduje się na htc hd2 lub galaxy s ale to nie ważne. Powiedzieliście mi, że taniej wyjdzie w OA, jednak tam wychodzi mniej minut i ciężko z pakietem internetowym. Nie widze żadnej oferty poza pelikanem w ktorej za 100zł dostane 6k smsów (telefon na ktory beda wysyłane jest w pre paidze, więc jeśli znajde lepszą oferte u konkurencji to ten nr nie jest ciężko przenieść.), 2gb internetu i 225min+40%. Co prawda w play jest wiecej minut w limicie 100zł ale gorzej z smsami na których mi zależy najbardziej.

KKI
W opti ? Nigdy nie widziałem takiej opcji.ubuntulnx pisze:Jest, ale w salonie.KKI_ pisze:Nie ma możliwości zmiany z otwartego abonamentu na mix
Jak byś czytał ze zrozumieniem - zauważyłbyś że autor posta pyta o promocje korzyści optymalne, a nie dopasowany. Ty doczepiłeś tą promocję z dopasowanym.OrangeDlaFirm pisze:z calym szacunkiem, ale nie wprowadzaj w błąd,kamil1221 pisze:Możesz.
Przy propozycji nie mam możliwości zmiany taryfy z abo na mix. Nawet po zakończonej umowie nie mam takiej możliwości.ubuntulnx pisze:Chcesz przez to powiedzieć, że nie ma opcji przejścia z abo na mix?kamil1221 pisze:W opti ? Nigdy nie widziałem takiej opcji.
witam dostalem propozycje przedluzenia umowy abonamentowej
delfin za 59 na rok
150+40% za staz
6tys min do orange wybrane mumery
30 min do wszystkich
500mega internet
+100 min do wszystkich na 6 mies
czyli 340 min przez 6 mies potem 250 srednio 295
czy to dobra propozycja czy cos mozna jeszcze wynegocjowac
z gory dzieki za rade
delfin za 59 na rok
150+40% za staz
30 min do wszystkich
500mega internet
z gory dzieki za rade
Na pierwszy rzut oka oferta całkiem dobra. Daj numer jakiemuś Konsultantowi tokaleqwerty pisze:witam dostalem propozycje przedluzenia umowy abonamentowej
delfin za 59 na rok
150+40% za staz
30 min do wszystkich
500mega internet
z gory dzieki za rade
Ci powie czy to maksimum.
Orange - dział utrzymania klienta postpaid
to propozycja konsultanta co do mnie dzwonilProPozycja pisze: Na pierwszy rzut oka oferta całkiem dobra. Daj numer jakiemuś Konsultantowi to
Ci powie czy to maksimum.
jak mialbym zrobic to co opisales?
Silisz się na ironię, zupełnie niepotrzebnie. Za magiczne 100zł czy niemagiczne taka opcja jest, więc pisanie, że jej nie ma jest błędem.KKI_ pisze:Jak po zakończeniu umowy możesz zmienić plan taryfowy na mixa bez podpisania przedłużenia ? Chyba że za magiczne 100 zł.
[ Dodano: 2011-03-22, 19:11 ]
A co chodzi?sic pisze:a jest tu jakis konsultant od planow firmowych?