Dlaczego?dj1 pisze:30 dni przed końcem umowy będzie miała najlepszy skutek
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Czyli jak mi (konkretnie to komuś z rodziny) się kończy umowa terminowa 31 maja, to nie warto składać teraz wypowiedzenia? Bo jest już oferta na Play24 (standardowa, kiepska) i chcieliśmy złożyć wypowiedzenie właśnie żeby obniżyć 69 na 25...
Na razie nie ma szans na nią?
W którym miejscu się pojawią inne oferty w P24 - tam gdzie teraz (Oferta-przedłuż umowę)? Sorry za głupie pytanie, ale jestem w T i nie wiem, gdzie jej szukać po złożeniu wypowiedzenia.
Czy ta nowa "Oferta specjalna" za 45 zł z telefonem może być też obniżona przez GU po złożeniu wypowiedzenia? Bo wszystkie dotychczasowe wpisy o przedłużeniu z telefonem mówią raczej o "bardziej wypasionych" abo z fajnymi telefonami w fajnych cenach, ale my szukamy oferty maksymalnie budżetowej (a jakby ta oferta specjalna podlegała obniżce GU, to tylko lepiej)....
Na razie nie ma szans na nią?
W którym miejscu się pojawią inne oferty w P24 - tam gdzie teraz (Oferta-przedłuż umowę)? Sorry za głupie pytanie, ale jestem w T i nie wiem, gdzie jej szukać po złożeniu wypowiedzenia.
Czy ta nowa "Oferta specjalna" za 45 zł z telefonem może być też obniżona przez GU po złożeniu wypowiedzenia? Bo wszystkie dotychczasowe wpisy o przedłużeniu z telefonem mówią raczej o "bardziej wypasionych" abo z fajnymi telefonami w fajnych cenach, ale my szukamy oferty maksymalnie budżetowej (a jakby ta oferta specjalna podlegała obniżce GU, to tylko lepiej)....
dakoolk
Bez złożenia wypowiedzenia nie masz szans na lepszą ofertę. Bez tego zawsze będzie kiepsko a konsultanci i pracownicy w solanach będą mówić, że nie ma lepszej oferty...
Bez złożenia wypowiedzenia nie masz szans na lepszą ofertę. Bez tego zawsze będzie kiepsko a konsultanci i pracownicy w solanach będą mówić, że nie ma lepszej oferty...
Było - Nokia 1610 (1997r.), Nokia 5110, Nokia 3210, Nokia 3410, Nokia 6100, Nokia 6030, Nokia 6310i, SE K750i, SE K800i, Samsung Wave GT-S8500, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy SIII LTE, Meizu MX4. Jest Nokia 6310i, Xiaomi Redmi Note 4 (snapdragon).
U mnie po złożeniu wypowiedzenia zaraz na drugi dzień pojawiła się oferta za 24,99zł do tego wziąłem SMS i MMS wszystko bez limitu i net 750 MB ( bez stacjonarnych). Umowa 12 misięcy. Żadnych problemów już przy pierwszym telefonie - sam zadzwoniłem.
Było - Nokia 1610 (1997r.), Nokia 5110, Nokia 3210, Nokia 3410, Nokia 6100, Nokia 6030, Nokia 6310i, SE K750i, SE K800i, Samsung Wave GT-S8500, Samsung Galaxy SIII, Samsung Galaxy SIII LTE, Meizu MX4. Jest Nokia 6310i, Xiaomi Redmi Note 4 (snapdragon).
No tak, ale czy 35 zł to zła oferta? Mi odpowiada dużo dzwonię na tym numerze i do tego masa wiadomości SMS ( numer użytkuje członek rodziny). Także uważam, że oferta OK".
Pojawiła się w play24 następnego dnia po złożonej rezygnacji. Zadzwoniłem na *500 załatwiłem szybko sprawę mówiąc właśnie o tej ofercie.
Oferta pojawiła się jako odpowiedź na zgłoszenie.
Oferta pojawiła się jako odpowiedź na zgłoszenie.
witam koncyz mi sie umowa w czerwcu, czy ktos moglby napisac mi jakiej tresci wyslac wypowiedzenie aby dostac nowa oferte? oczywiscie nie chce zrywac umowy tylko zmusic ich do otrzymania nowej oferty lepszej.
Obecnie place 89zl/msc.
Zaleyz mi zeby placic okolo 60-80zl i dostac tel SGS3 lub note 2 za 1zl lub htc one/lg g2 do 250zl.
Co sadzicie idzie takie cos dostac?
czy moge wypowiedzenie wyslac mailem? podobno mozna?
Obecnie place 89zl/msc.
Zaleyz mi zeby placic okolo 60-80zl i dostac tel SGS3 lub note 2 za 1zl lub htc one/lg g2 do 250zl.
Co sadzicie idzie takie cos dostac?
czy moge wypowiedzenie wyslac mailem? podobno mozna?
składasz normalne wypowiedzenie umowy tak jak byś naprawde chciał odejść bo wypowiedzenie ma skutek odejścia jeśli się wcześniej nie przedłuży umowy albo nie wycofa wypowiedzenia,
możesz wysłać mailem skan w pdf z twoim podpisem,więc wcześniej musisz sobie to wydrukować żeby mieć z czego zrobić skan
możesz wysłać mailem skan w pdf z twoim podpisem,więc wcześniej musisz sobie to wydrukować żeby mieć z czego zrobić skan
ja dzisiaj przedłużyłem umowę:
abonament za 24,99 zł, umowa na 12 m-cy: w tym darmowe rozmowy w play, darmowe smsy/mmsy do wszystkich sieci, internet 750 MB, darmowy LTE do końca roku (niestety nie mam telefonu
).
Drugą propozycją jaką dostałem ale nie przyjąłem było to co wyżej tylko za 34,99 zł i w tym darmowe rozmowy do wszystkich sieci komórkowych.
abonament za 24,99 zł, umowa na 12 m-cy: w tym darmowe rozmowy w play, darmowe smsy/mmsy do wszystkich sieci, internet 750 MB, darmowy LTE do końca roku (niestety nie mam telefonu

Drugą propozycją jaką dostałem ale nie przyjąłem było to co wyżej tylko za 34,99 zł i w tym darmowe rozmowy do wszystkich sieci komórkowych.
a moze byc zdjecie? nie mam skaneraciekawy pisze:składasz normalne wypowiedzenie umowy tak jak byś naprawde chciał odejść bo wypowiedzenie ma skutek odejścia jeśli się wcześniej nie przedłuży umowy albo nie wycofa wypowiedzenia,
glorusek,
raczej nie,zdjęcie odpada,musi być 100% oryginał czyli tylko skan, jak coś to zostaje jeszcze wypowiedzenie umowy w salonie,powinni mieć druki więc dowód powinien wystarczyć,a jak nie to jeszcze list zostaje ,
chyba że masz czas to możesz sprawdzić czy Play przyjmie wypowiedzenie ze zdjęcia
[ Dodano: 2014-03-31, 20:43 ]
raczej nie,zdjęcie odpada,musi być 100% oryginał czyli tylko skan, jak coś to zostaje jeszcze wypowiedzenie umowy w salonie,powinni mieć druki więc dowód powinien wystarczyć,a jak nie to jeszcze list zostaje ,
chyba że masz czas to możesz sprawdzić czy Play przyjmie wypowiedzenie ze zdjęcia
te opcje to po wypowiedzeniu czy bez wypowiedzenia umowy ?m.mietek pisze:ja dzisiaj przedłużyłem umowę:
abonament za 24,99 zł, umowa na 12 m-cy: w tym darmowe rozmowy w play, darmowe smsy/mmsy do wszystkich sieci, internet 750 MB, darmowy LTE do końca roku (niestety nie mam telefonu).
te opcje to po wypowiedzeniu czy bez wypowiedzenia umowy ?m.mietek pisze:ja dzisiaj przedłużyłem umowę:
abonament za 24,99 zł, umowa na 12 m-cy: w tym darmowe rozmowy w play, darmowe smsy/mmsy do wszystkich sieci, internet 750 MB, darmowy LTE do końca roku (niestety nie mam telefonu).
Możesz wykonać zdjęcie i przesłać, sprawdzone i potwierdzone.glorusek pisze:a moze byc zdjecie? nie mam skaneraciekawy pisze:składasz normalne wypowiedzenie umowy tak jak byś naprawde chciał odejść bo wypowiedzenie ma skutek odejścia jeśli się wcześniej nie przedłuży umowy albo nie wycofa wypowiedzenia,
@ciekawy widzę że wróciłeś i znowu śmietnik robisz z forum. Postaraj się chociaż składnie pisać (budować zdania), ponieważ kali cie zrozumieć a inni kaleczyć oczy czytać co ty pisać.
Proszę o poradę, bo jestem totalnie zielona w tym temacie.. Wczoraj dzwonił do mnie konsultant z ofertą przedłużenia abonamentu cena 45zł za Formułę specjalną z telefon ZTE BLADE G za 1 zł (akurat pytałam o cenę tego telefonu).
I teraz mam dwie sprawy, konsultant chyba pomylił cenę tego telefonu z innym ZTE bo patrzę na stronie, że ten kosztuje 89zł... I teraz nie wiem co robić - brać tą ofertę z telefonem ZTE BLADE G za 1zł i powoływać się ewentualnie na to, że rozmowa jest rejestrowana a ja miałam obiecany ten telefon w niższej cenie lub ewentualnie obniżyć cenę innego interesującego mnie telefonu.
Czy składać wypowiedzenie i czekać na inne oferty z telefonem? Nie orientujecie się co może mi zostać zaproponowane?
I teraz mam dwie sprawy, konsultant chyba pomylił cenę tego telefonu z innym ZTE bo patrzę na stronie, że ten kosztuje 89zł... I teraz nie wiem co robić - brać tą ofertę z telefonem ZTE BLADE G za 1zł i powoływać się ewentualnie na to, że rozmowa jest rejestrowana a ja miałam obiecany ten telefon w niższej cenie lub ewentualnie obniżyć cenę innego interesującego mnie telefonu.
Czy składać wypowiedzenie i czekać na inne oferty z telefonem? Nie orientujecie się co może mi zostać zaproponowane?
Witajcie, szykuje się do wypowiedzenia umowy, na pierwszej stronie znalazłem taki formularz: http://www.blogplay.eu/wp-content/uploa ... yjnych.pdf w którym jednak zastanawia mnie pole "hasło". Co mam tam wpisać ?