• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 135 z 182
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 182

#586195  autor: yonash
 03 paź 2012, 13:13
Witam , jedno szybkie pytanko: gdzie poprzez play24 znajdę opcję do wysłania wypowiedzenia? Szukam już pół gdziny i nie jestem w stanie znaleźć.
A potrzebne mi jest to do tego, że niestety bez wysłania wypowiedzenia nie mam szans na przedłużenie umowy z warunkami GU czyli żeby był tańszy abonament na całe 24 m-ce. Dział utrzymania do którego dzwoniłem twierdzi że nie mam takiej możliwości na chwilę obecną, stąd moje pytanie, bo sądzę że jak będzie w systemie moje wypowiedzenie to uda się uzyskać to co chcę, a chcę tylko AllInc. 59 z rabatem na 24 m-ce (czyli 24 m-ce po 39 zł). Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.

#586197  autor: if22
 03 paź 2012, 13:19
PalonyLolek, zakładam, że piszesz o tym:

-firma 25 po rabacie 12,30 brutto 350 minut /700 sms lub mms + Stan darmowy do PLAY i na stacjonarne,
-firma 55 po rabacie 27,06 brutto 800 minut /1600 sms lub mms + Stan darmowy do PLAY i na stacjonarne,

A co z opcją gdzie jest intenet?

;}

#586199  autor: PalonyLolek
 03 paź 2012, 13:24
yonash pisze:Witam , jedno szybkie pytanko: gdzie poprzez play24 znajdę opcję do wysłania wypowiedzenia?
Nigdzie.
Jak chcesz to załatwić elektronicznie to wysyłasz skan wypowiedzenia z Twoim podpisem drogą mailową do Play. Wzór wypowiedzenia masz na blogu rzecznika prasowego Play.

#586204  autor: yonash
 03 paź 2012, 13:48
@Palony Lolek , @rtx - piękne dzięki za info. Zaraz wysyłam. Pozdrawiam.

#586206  autor: BartoszJ
 03 paź 2012, 13:55
Hej
Chce przedłużyć Umowe w Play i przejść na abo Formuła 4.0 za 99 zł
Czy jest szansa na lepsze ceny telefonów niz na stronie www?

Interesują mnie tel Samsung Galaxy SII lub SIII lub Iphone 4S

P.S co to jest GU?

#586292  autor: sql
 03 paź 2012, 19:56
Palony Lolku mam pytania:
1) Jak wygląda oferta Grupy Utrzymaniowej All Inclusive Max dla Firm bez telefonu. Pracownik GU upierał się że takiej oferty nie macie.
2) Jak wygląda oferta GU dla Firm w przypadku Play Online bez modemu.

#586331  autor: ciekawy
 03 paź 2012, 22:22
PalonyLolek pisze:Patryk83żółwik, dobrze, że mie przypomniałeś bo już tyle osób pytało, a ja się zamuliłem z tymi ofertami internetowymi :mrgreen:

W takim razie <fanfary> przedstawiam Wam ofertę GU bez modemu na 12 msc. w każdym przypadku podaję kwoty abonamentów z aktywną e-fakturą, jeśli rozpatrujecie propozycję bez e-faktury dodajcie sobie do abo 10zł.

9,95zł - 2Gb - 1mbit/s - zupełnie nieopłacalne, ponieważ:

4,95zł - 5Gb - 2mbit/s

9,95zł - 12Gb - 2mbit/s

14,95zł - 18Gb - 4mbit/s + transfer nocny

24,95zł - 24Gb - 6mbit/s + transfer nocny

Do każdej opcji pakiet społecznościowy gratis.
PalonyLolek

trzeba wypowiedzieć umowę,żeby mieć takie warunki ?

te ceny i limity są na takich samych zasadach jak abonament i minuty,że to są zniżki w limitach od wyższych abonamentów ?

#586391  autor: PalonyLolek
 04 paź 2012, 10:16
ciekawy pisze:te ceny i limity są na takich samych zasadach jak abonament i minuty,że to są zniżki w limitach od wyższych abonamentów ?
Nie rozumiem o co Ci chodzi.
ciekawy pisze:trzeba wypowiedzieć umowę,żeby mieć takie warunki ?
Tak. Co prawda co jakiś czas tutaj na forum odzywa się jakaś osoba, która dostała ofertę GU bez składania rezygnacji, ale to wygląda na prawdę tak, że konsultant i tak zaznacza rezygnację w systemie żeby móc zaproponować tą opcję.
BartoszJ pisze:Czy jest szansa na lepsze ceny telefonów niz na stronie www?
Pewnie około 100zł ugrasz.
BartoszJ pisze:P.S co to jest GU?
Przeczytaj temat dokładnie do się dowiesz co to jest to GU.
sql pisze:Palony Lolku mam pytania:
1) Jak wygląda oferta Grupy Utrzymaniowej All Inclusive Max dla Firm bez telefonu. Pracownik GU upierał się że takiej oferty nie macie.
Nie kłamał. Na dzień dzisiejszy nie ma takiej taryfy na plan firmowy niestety, nie wiem kiedy będzie.
sql pisze:2) Jak wygląda oferta GU dla Firm w przypadku Play Online bez modemu.
Kwoty podaję brutto, umowy są zawsze na 12 msc. przy każdej opcji mamy pakiet społecznościowy i nocny transfer gratis, także przy każdej opcji mamy możliwość dokupienia karty do współdzielenia internetu:

6,15zł - 1Gb - 1mbit/s

27,68zł -14Gb - 4mbit/s

33,83zł - 20Gb - 6mbit/s

52,28zł - 34Gb - 6mbit/s - za darmo także aplikacja antywirusowa czy coś w tym stylu.

#586407  autor: if22
 04 paź 2012, 11:17
PalonyLolek,

czyli aby dostac taką ofertę:
Kod: Zaznacz cały
-firma 25 po rabacie 12,30 brutto 350 minut /700 sms lub mms + Stan darmowy do PLAY i na stacjonarne, 
 -firma 55 po rabacie 27,06 brutto 800 minut /1600 sms lub mms + Stan darmowy do PLAY i na stacjonarne,
to muszę zadzwonic na infolinię i wypowiedziec umowę? Nie dostanę jej u opiekuna?

;}

#586418  autor: yonash
 04 paź 2012, 11:45
Kolejne pytanie: udało mi się wczoraj przedłużyć umowę na opcjach GU bez wysyłania wypowiedzenia (bardzo fajny konsultant mi się wylosował). Wybrałem sobie abo AI 59 ze zniżką na 39 zł na 24 m-ce. Z tego co wiem to kurier już ma mój wybrany telefon i umowę i jedzie do mnie. Stąd moje pytanie: na co mam zwrócić uwagę jeśli chodzi o informacje zawarte w aneksie? Pytam dlatego, że czytając ten temat kilka razy pojawiła się informacja że telefoniczne warunki odbiegają od tych które widnieją na aneksie. Dlatego pytam: Co powinno być zaznaczone w aneksie przy opcji AI59 ze zniżką na 39zł? Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.

#586428  autor: PalonyLolek
 04 paź 2012, 12:25
if22, złóż wypowiedzenie i jak przyjmą to w systemie to pewnie sami zadzwonią, jak nie zadzwonią to Ty zawsze możesz.
yonash pisze:Co powinno być zaznaczone w aneksie przy opcji AI59 ze zniżką na 39zł? Pozdrawiam i liczę na odpowiedź.
Z tego co wiem teraz w aneksach jest też zawarta informacja, że otrzymałeś ofertę BackOffice, zresztą sprawdź kwotę abonamentu do zapłaty, odrazu będziesz wiedział czy to Twoja opcja.

#586435  autor: WeBeR
 04 paź 2012, 12:57
Palony Lolek, jak już jest drążony temat GU to powiedź mi jak to jest z abonamentem stan darmowy Tylko SIM. Bym przeszedł z karty na abonament na czas nieokreślony i tak jak wyczytałem z tego tematu już po 3 opłaconych fakturach można ubiegać o przedłużenie umowy to czy oferta GU też dotyczy ofert Stan Darmowy bez telefonu ?

#586437  autor: PalonyLolek
 04 paź 2012, 13:07
WeBeR pisze:czy oferta GU też dotyczy ofert Stan Darmowy bez telefonu ?
Tak.
WeBeR pisze:jak to jest z abonamentem stan darmowy Tylko SIM.
Odpowiedź masz w tym temacie.

#586439  autor: WeBeR
 04 paź 2012, 13:23
PalonyLolek, jak dobrze czytam, to GU daje 20zł miesięcznie upustu na cały okres na abonament voice, a po GU play on-line wnioskuję ze ten upust jest większy, zgadza się ?

i ostatnie pytanie:
przechodzę z karty na abonament za 39zł 350minut + 100minut na 6 miesięcy + stan darmowy a po 3 miesiącach dzwonię do Nich by zaproponowali mi jakąś przedłużeniową umowę na czas określony, ewentualnie złożyć wypowiedzenie umowy i wtedy powinienem taki abonament dostać za 19zł ?
Przejdzie taka opcja?

#586454  autor: PalonyLolek
 04 paź 2012, 14:03
WeBeR pisze:PalonyLolek, jak dobrze czytam, to GU daje 20zł miesięcznie upustu na cały okres na abonament voice, a po GU play on-line wnioskuję ze ten upust jest większy, zgadza się ?
Nie zawsze to jest 20zł, a w przypadku internetu nie wiem, nie zajmuje się nim, porównaj sobie normalną ofertę z tą którą tu wrzuciłem i będziesz wiedział.
WeBeR pisze:i ostatnie pytanie:
przechodzę z karty na abonament za 39zł 350minut + 100minut na 6 miesięcy + stan darmowy a po 3 miesiącach dzwonię do Nich by zaproponowali mi jakąś przedłużeniową umowę na czas określony, ewentualnie złożyć wypowiedzenie umowy i wtedy powinienem taki abonament dostać za 19zł ?
Przejdzie taka opcja?
Po 3 msc. możesz składać wypowiedzenie i dogadać się na czas określony. Nie mam pojęcia jak będzie wyglądała oferta GU za 3 msc. więc nie mogę Ci powiedzieć, że dostaniesz taką propozycję jakbyś chciał.

#586499  autor: bodalski
 04 paź 2012, 16:21
Sorka jeśli pytam w niewłaściwym miejscu. Nie mogę rozgryźć jednej rzeczy.
Przymierzam się do przedłużenia umowy z Play. Rozważam podpisanie umowy bez telefonu. Na stronie operatora w zakładce "przedłużam umowę" jest opcja RePlay Stan Darmowy i RePlay Extra Stan Darmowy. Czy może mi ktoś powiedzieć czym różnią się te dwie opcje? :) Abonamenty w tych samych wysokościach, taka sama ilość minut (mówię tu o opcji bez telefonu na 18 m-cy). Patrzę patrzę i nie mogę wyczaić różnicy.

#586502  autor: Pijo
 04 paź 2012, 16:27
bodalski pisze:Na stronie operatora w zakładce "przedłużam umowę" jest opcja RePlay Stan Darmowy i RePlay Extra Stan Darmowy.
RePlay Extra Stan Darmowy to oferta bez telefonu. RePlay Stan Darmowy to oferta z telefonem.
bodalski pisze:Abonamenty w tych samych wysokościach,
Coś złe patrzysz, bo w opcji bez tel SD69 kosztuje 39zl, w opcji z tel 59. Długość umowy w opcji bez tel to 18msc w opcji z tel 24msc.

#586512  autor: PalonyLolek
 04 paź 2012, 16:52
Pijo pisze:Długość umowy w opcji bez tel to 18msc w opcji z tel 24msc.
Jak podajesz jakąś informację to pełną, opcja bez tel jest także na 12msc. i w odpowiedniej propozycji także na czas nieokreślony. Co do opcji z tel to się zgadza.

#586516  autor: Pijo
 04 paź 2012, 17:23
bodalski pisze:Na stronie operatora w zakładce "przedłużam umowę" jest opcja RePlay Stan Darmowy i RePlay Extra Stan Darmowy. Czy może mi ktoś powiedzieć czym różnią się te dwie opcje?
Masz podkreślone czego dotyczyło pytanie. A nie długości umów w rożnych kanałach sprzedaży. Na stronie WWW w tej zakładce jest tylko regulamin do opcji 18msc. Odpowiedź jest dokładnie na zadane pytanie.
  • Strona 135 z 182
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 182
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135