Witam
Mam pewien problem i jesli pozwolicie zaczne od poczatku:PMianowicie parenascie dni temu dostalem smsa z orange ze juz za x dni bede mial mozliwosc przedluzenia umowy na dogodnych warunkach z oferta "specjalnie dla mnie",ogolnie w to mi graj bo na poczatku kwietnie prawdopodobnie wyjade na blizej nieokreslony czas..prawdopodobnie conajmniej do sierpnia.Wiec mysle ,przejde sie do salonu , poogladam sobie telefony moze juz beda mi mogli powiedziec czego moge sie spodziewac .Wiec podchodze do milo wygladajecej pani i sie pytam czy jakas wstepna oferta jest juz dla mnie przygotowana,sprawdzila w systemie i swierdzila ze w salonie dopiero od 8 kwietnia ale telefonicznie i na stronie bede mogl przedluzyc juz 10 marca..mysle ok.Dzisiaj sprawdzam oferte na stronie..oile mozna to nazwac oferta bo juz chyba nowi klienci maja lepsze a mnie po jakos 9 latach olali,no ale strona to strona, dzwonie na *400..i okazuje sie ze telefonicznie tez bede musial czekac do 8 kwietnia...wiec moje pytanie brzmi czy jakis konsultant na forum jest mi wstanie juz teraz cos ciekawego zaproponowac??biorac pod uwage ze prawdopodobnie wyjade,umowa konczy mi sie 2X lipca, nie bede wstanie jej przedluzyc(bo mnie nie bedzie) a jak oferta ma wygladac tak jak w internecie to juz smialo moge sie do np play przenosic przynajmniej za podobne pieniadze bede mial wiecej minut,tellefon ktory mnie interesuje chyba o 200 czy 300 zl taniej ,przyzwoity pakiet internetowy(oczywiscie w stosunku do "oferty"internetowej) ...
No i jeszcze jedna sprawa...jakos nie mam zaufania do tych delfinow,pelikanow i innego zoo(konsultant wcisnal mojej dziewczynie pare miesiecytemu zamiane jej abonamentu na delfin bo delfin jest super mega cool,a sie okazalo ze jak nigdy kwoty abonamentu nie przekraczala to po 2 tyg od zmiany przekroczyla juz o 20 zl..napisala reklamacje i wrocila spowrotem na swoj abonament i znowu jej kasa zostaje co miesiac),mam orange abonament 75 zl(nie przekraczam ostatnio tej kwoty),jestem z niego zadowolony..do tego prezenty w postaci weekendy,2 wybrane numery i korzystniej w abonamencie,ogolnie chcialbym zamienic lub dodac(bardziej zamienic bo doplacanie zabardzo mi sie nie usmiecha)ktorys z tych prezentow na jakis pakiet internetowy...no i na milosc boska telefony w rozsadnej cenie....jest mi ktos w stanie pomoc i odp na pytanie czy moge zostac na swoim dotychczasowym abonamencie??