- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Nie, nie można ale proponuje wziąć Dropssa kosztuje 60zl /20Mb/s i umowa na czas nieokreslony bez oplaty za telefon stacjonarny czy utrzymanie lacza.Azaitar pisze:Czy po zlozeniu rezygnacji mozna liczyc na korzystniejsza oferte z neostrady? Np. rabat 5 czy 10 zl na abonament
Jak udało Ci się tego dokonać? Dziś wysłałam wypowiedzenie, miałam telefon z orange, ale zaproponowali mi abonament bez żadnej zniżki :/ 129,9 z e-fakturą i około 200 zł za s5.. Pytałam o rabat, to Pan grzecznie odpowiedział, że niestety nie da rady... W takiej ofercie jak Ty to bym brała bez zastanowienia...michalratt pisze:Polecam orangekonsultant11, po wysłaniu wypowiedzenia (po ok 10 dniach) oferta:
-30% na abonament, jak u wszystkich, -5 zł za efakturę, -25zł z Orange Open co w abonamencie za 134,99zł (Smart Plan Multi Max) daje mi abonament 64,5 zł, dzisiaj w promocji (nie wiem do kiedy) jest Samsung Galaxy S5 za 78 zł
Teraz widzę, że s5 tyle kosztuje na stronie, więc żadna rewelacja tak naprawdę...
Umówiłem się z nim, że zadzwoni jak tylko mój numer pojawi się w jakiejś tam bazie numerów, bez problemu otrzymałem tę zniżkę na abonament, faktycznie cena telefonu praktycznie taka jak na stronie 

Napisałam do niego, zobaczymy czy się odezwie...michalratt pisze:Umówiłem się z nim, że zadzwoni jak tylko mój numer pojawi się w jakiejś tam bazie numerów, bez problemu otrzymałem tę zniżkę na abonament, faktycznie cena telefonu praktycznie taka jak na stronie
Musisz poczekać kilka dni, aż trafisz do bazy numerów wypowiadających umowę. Z reguły trwa to ok. 10 dni.Skibson pisze:Chce przedluzyc umowe w abonamencie za 88.98. Jedyne co proponuja to 20% znizki na abonament. Co zrobic aby dostac to 30%?? Wypowiedzenie juz wyslalem. ale kontaktu z ich strony zadnego.
zlozylem rezygnacje i dzwonila babka proponujac abonament biz 90 w cenie 55zł (netto) do tego 3 giga internetu z ubezpieczeniem na tel za 5zł (netto ) + rata za telefon samsung galaxy s5 45zł (netto) wszystko razem 130zl (brutto)na miesiac. Jak myslicie mozna wyciagnac cos wiecej bo Kobieta nic nie wspominala o rabacie na abonament. Czy dam rade do tego zalatwic 30% znizki na abonament?
Dzwonilem do BOK, aby dowiedziec się o propozycje na przedluzenie umowy. Dzisiaj zauwazylem ze poprzez przelaczanie mnie miedzy działami w BOK, naliczyli mi oplaty za polaczenia na prawie 40zł. Problem jest taki, ze nikt nigdzie nie poinformowal mnie o tym ze te polaczenia sa tak platne, bo przekierowywano mnie z dzialu do dzialu. Nigdzie nie ma mowy o tym ze to jakas infolinia, a rozmawialem z *400. Oplaty naliczaja za kazda minute, a pracownicy celowo przedluzaja rozmowy, odchodza od sluchawki na 8 minut, aby rzekomo czegos sie dowiedziec. Napisalem reklamacje, ale w odpowiedzi stwierdzono ze oplaty naliczone prawidlowo. Nikogo nie obchodzi, ze tylko za tym posrednictwem moglem rozwiazac swoj "problem". Jest jakas szansa zeby anulowac te naliczenia??
Czy w orange jest moze dostepny Samsung Grand 2? Albo Samsung Note 2? Note 3 Neo? Note 3? Sa jakies modele o przekatnej conajmniej 5.2" nie kosztujace majatku? (W t-mobile Grand 2 mozna dostac za 199zl w abo za 49)
czy żeby dostać te 30% to trzeba złożyć całkowicie rezygnacje z usług (strata numeru), czy wystarczy złożenie zlecenia przejścia numeru na kartę?
Swego czasu natknąłem się na taki artykuł:Adixm pisze:Nie, nie można ale proponuje wziąć Dropssa kosztuje 60zl /20Mb/s i umowa na czas nieokreslony bez oplaty za telefon stacjonarny czy utrzymanie lacza.Azaitar pisze:Czy po zlozeniu rezygnacji mozna liczyc na korzystniejsza oferte z neostrady? Np. rabat 5 czy 10 zl na abonament
http://wyszlo.com/krotki-poradnik-jak-n ... jna-krowa/
No chyba, że teraz się zmieniło bo np. mój znajomy też niedawno wysłał rezygnację do Neostrady to dali mu taką samą ofertę.
Ile miesięcy przed końcem umowy najwcześniej można ją przedłużyć jeśli złoży się rezygnację? Umowa konczy mi sie w czerwcu 2015r. obecnie mam Smart Plan Mix za 39.99 a bylbym zainteresowany Smart Plan Multi za 49.99 z rabatem 20%
Ostatnio zmieniony 06 lis 2014, 11:47 przez Azaitar, łącznie zmieniany 1 raz.