- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Miał ktoś może z was styczność z tymi telefonami:
Przeglądam ofertę przedłużeniową Tmobile i chce dobrać do tego tel. Oferta bez tel nie jest powalająca.. różnica max 20zł. Planuję płacić do 70zł max (muszę mieć internet i połączenia) A może jakaś alternatywa?
1. Samsung SIII mini 1zł
2. HTC Desire X 1zł
3. HTC One SV 100zł
4. Sony SP 300-400zł
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 111111.pdf
1sza tabela. Rodzina 80.
A telefon wezmę dla siebie albo się pobawię i mi się nie spodoba to sprzedam
Liczyłem jak bym chciał kupić tel z wolnego rynku np za 1100zł/24mc = 46zł~~ zostaje 24 na rozmowy.. To chyba za tyle z 400-500min + net nie znajdę ?
Dodatkowe pytanie nie mogę danych znaleźć. DO kiedy jest aktualna oferta przedłużeniowa lub nowa dla klientów T mobile? Czy są planowane jakieś promocje/zmiany oferty w czerwcu?
Przeglądam ofertę przedłużeniową Tmobile i chce dobrać do tego tel. Oferta bez tel nie jest powalająca.. różnica max 20zł. Planuję płacić do 70zł max (muszę mieć internet i połączenia) A może jakaś alternatywa?
1. Samsung SIII mini 1zł
2. HTC Desire X 1zł
3. HTC One SV 100zł
4. Sony SP 300-400zł
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 111111.pdf
1sza tabela. Rodzina 80.
A telefon wezmę dla siebie albo się pobawię i mi się nie spodoba to sprzedam

Liczyłem jak bym chciał kupić tel z wolnego rynku np za 1100zł/24mc = 46zł~~ zostaje 24 na rozmowy.. To chyba za tyle z 400-500min + net nie znajdę ?

Dodatkowe pytanie nie mogę danych znaleźć. DO kiedy jest aktualna oferta przedłużeniowa lub nowa dla klientów T mobile? Czy są planowane jakieś promocje/zmiany oferty w czerwcu?
Jak przedłużałem umowę ok. 2 tygodni temu, to czekałem ok. 4dni z dostawą do ręki. Teraz czekam 3 dzień i jest przygotowywanie wysyłki.barti92xx pisze:nie wiecie po jakim czasie od rozmowy z SUK, wysylaja umowe i sluchawke ? na iboa od 2 dni mam nais przygotowanie wysylki, ehhh
Jaki wybrałeś telefon? Ja wybrałem iPhone'a a na nie ponoć teraz trzeba czekać.
Co do zmiany cennika... Nie powiem, udało mi się

4 http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... ht=#632657chma pisze: Którego iPhone'a?
Niewiele później, tego samego dnia ktoś wspomniał na forum, że ich nie było. Ponoć trzeba czekać. No to czekam

Kartę już wymieniłem i przy przekładaniu do innego wyłamała mi się microsim

Wczoraj dzwonili z BOK i zaproponowali mi kolejną ofertę Rodzina 140 za 99,90 + 2 gb internetu za free oraz zniżkę 200 zł na telefon. Oczywiście odmówiłem. Konsultant stwierdził, że kierownik nie zgodził się na zniżkę 400 zł na telefon. Myślicie że jest szansa wyciągnąć te 400 zł czy dać sobie spokój??
ja tez odstalam 200 zl rabatu i odpuscilam.
Wczoraj byl u mnie kurier (zamwoiłam Galaxy S4). Wieczorem jak dluzej z nim posiedzialam zauwazyłam "garba" z boku obudowy:/ dzisija poszlam do salonu i okazalo sie ze mam jakis wadliwy model... masakraaaaaa tyle czekalm na przedluzenie a jeszce mi przyslali wadliwy model :/. teraz musze odstapic od umowy i odeslac im to kurierem (ciekawe czy zwroca koszty wysylki). mam nadzieje ze wszytko do przyszlego tygodnia sie wyjasni bo do piatku musze meic telefon.
AAAAAA i jeszce jedno . facet w salonie zapytal o moja taryfe i u niego miala bym to samo od reki ..... powiedzial , ze juz nei ma tych ofert SUKowych i ze kazdy salon moze zaproponowac to co przez telefon wiec kazdemu kto ma mozliwosc radze kupic telefon w salonie - ja zaluje - szkoda czasu i nerwow :/
Wczoraj byl u mnie kurier (zamwoiłam Galaxy S4). Wieczorem jak dluzej z nim posiedzialam zauwazyłam "garba" z boku obudowy:/ dzisija poszlam do salonu i okazalo sie ze mam jakis wadliwy model... masakraaaaaa tyle czekalm na przedluzenie a jeszce mi przyslali wadliwy model :/. teraz musze odstapic od umowy i odeslac im to kurierem (ciekawe czy zwroca koszty wysylki). mam nadzieje ze wszytko do przyszlego tygodnia sie wyjasni bo do piatku musze meic telefon.
AAAAAA i jeszce jedno . facet w salonie zapytal o moja taryfe i u niego miala bym to samo od reki ..... powiedzial , ze juz nei ma tych ofert SUKowych i ze kazdy salon moze zaproponowac to co przez telefon wiec kazdemu kto ma mozliwosc radze kupic telefon w salonie - ja zaluje - szkoda czasu i nerwow :/
barcelona16 pisze:Wczoraj dzwonili z BOK i zaproponowali mi kolejną ofertę Rodzina 140 za 99,90 + 2 gb internetu za free oraz zniżkę 200 zł na telefon. Oczywiście odmówiłem. Konsultant stwierdził, że kierownik nie zgodził się na zniżkę 400 zł na telefon. Myślicie że jest szansa wyciągnąć te 400 zł czy dać sobie spokój??
Jak nie dostosują się do moich warunków do końca tego tygodnia to wysyłam wypowiedzenie umowy. To zawsze na nich działa mobilizująco
Niekoniecznie, ostatnio ojciec złożył wniosek o przeniesienie numeru do Play, to nawet nie zadzwonili.barcelona16 pisze:Jak nie dostosują się do moich warunków do końca tego tygodnia to wysyłam wypowiedzenie umowy. To zawsze na nich działa mobilizująco
Dokładnie tak jest, przed chwilą rozmawiałem z konsultantem, przedstawił mi ofertę z SUK na R80 z tym, że 150PLN zniżki a nie 200PLN można dociągnąć do 800 minut, ale 200PLN nie dało rady nawet przy 750 minutach, iPhone 4 8GB już 499pln więc się nie zdecydowałem.
Moja siostra kilka miesięcy temu nie była zadowolona z tego co proponuje SUK i zlozyla wniosek o przeniesienie do Play i do niej również przez ten czas nikt nie zadzwonil.dedeman pisze:Niekoniecznie, ostatnio ojciec złożył wniosek o przeniesienie numeru do Play, to nawet nie zadzwonili.barcelona16 pisze:Jak nie dostosują się do moich warunków do końca tego tygodnia to wysyłam wypowiedzenie umowy. To zawsze na nich działa mobilizująco
[ Dodano: 2013-05-15, 22:30 ]
Rozumiem,ze oferta wlacznie ze znizka (maksymalna) to co może dac SUK?barti92xx pisze:nie tylko w salonie ale tez w kazdym punkcie autoryzowanym otrzymasz oferty SUK. bez problemu i bez negocjacji, wystarczy powiedziec ze chcesz oferte sukja tak zrobilem, w zwyklym punkcie autoryzowanym
Witam.
Proszę o pomoc. Chciałbym kupić jak najtaniej xperie Z. Interesuje mnie abonament w wysokości około 150 zł (telefon jest na firmę więc nie istotne czy promocja z rynku prywatnego czy biznesowego). Najlepiej jakby minuty i smsy były nielimitowane. Poproszę o podpowiedź w jakiej opcji byłoby to najkorzystniejsze.
Proszę o pomoc. Chciałbym kupić jak najtaniej xperie Z. Interesuje mnie abonament w wysokości około 150 zł (telefon jest na firmę więc nie istotne czy promocja z rynku prywatnego czy biznesowego). Najlepiej jakby minuty i smsy były nielimitowane. Poproszę o podpowiedź w jakiej opcji byłoby to najkorzystniejsze.
niemartifox pisze:Można negocjować z SUK ofertę ze smartfonowej okazji?