Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Sieć
Play
Generalnie 7 dni.lady_nodoby pisze:Po ilu dniach plus przygotowuje indywidualną ofertę przedłużenia umowy?
Umowy (oferty) są takie same dla wszystkich.lady_nodoby pisze:Bo słyszałam, że dla każdego jest ona tworzona osobno.
Idź, na pewno udzielą Ci informacji, jeśli oferta będzie wprowadzona do systemu.lady_nodoby pisze:Zastanawiam się nad pójściem do salonu plusa i spytaniem o to czy oferta została dla mnie już przygotowana. Tylko czy dowiem się czegoś konkretnego. Czy konsultant w salonie będzie mi w stanie coś powiedzieć?
Nie wiem jaka jest jego cena na dzień dzisiejszy, ale mimo wszytko wydaję mi sie że lepiej wyjdziesz na tym jak poprosisz o telefon za złotówkę sprzedaż go i kupisz w komisie omnie....wojtala1bm pisze:Mam pytanie w plus abonament jestem 4 lata (umowa jest na mojego ojca) i chcialbym wymieńc telefon. Intersuje mnie Samsung Omnia ale nie wiem jaka jest jego cena dla klijentów przedłużających umowę a taryfę chce mieć syberysjska i placic 25 zł abonamentu miesiecznie. Jaka wtedy bedzie cena tego telefonu w takim wariancie?
Czekam na odpowiedzi.
Może być optymalnie wykorzystany, lepiej niż pakiet minut. Dla sprostowania - 110 ale złotówek do wykorzystania. Minut przy tej opcji jest 240.lwilczek pisze:Dlaczego pakiet kwotowy wyjdzie lepiej niz Elastyczna 150....i czy 110 min jakie mi oferuja gratis to duzo czy mozna jeszcze coś ugrać ?
słuchaj, nie ma w syberyjskich pakietu na stacjonarne, dawno już plus z tych pakietów się wycofał...mozesz bez telefonu dostać dodatkowy pakiet przez cały dzień do plusa i stacjorancyh albo na własnie wieczory, ale w momencie gdy bierzesz ANZ na rok.jaroslawk pisze:Za miesiąc kończy mi się umowa i właśnie patrze że w Taryfach Syberyjskich nie ma "wieczorów na stacjonarne i w plusie" czy jest możliwość żeby dostać od nich pakiet "wieczory w plusie i na stacjonarne" ? interesuje mnie umowa z telefonem. jeśli istnieje taka możliwość to jak im to zasugerowac?:) i czy zejscie z ceny aparatu też jest możliwe?