Dostałem dzisiaj taką propozycję z DUK na przedłużenie abo ( po uwolnieniu nr ze smartdomu), 69,99 zł kom/stacjo/sms/mms no limit, 8,4 GB. negocjowałem ceny telefonów i tak: Z3Comp 250; Sony M5 300; Huawei P9 650; Lg G4s 50; A5 2016 300; P8 Lite 3zł; Czy opłaca się brać taki abo z któryms z tych tel ( ewentualnie który)? czy jest szansa aby uzyskać jakiś rabat na abo? Pani konsultantka niestety nie mogła zaproponować jakiejś zniżki?
Pytasz czy opłaca się brać taki abo z którymś z tel i którym.maciej29 pisze:Dostałem dzisiaj taką propozycję z DUK na przedłużenie abo ( po uwolnieniu nr ze smartdomu), 69,99 zł kom/stacjo/sms/mms no limit, 8,4 GB. negocjowałem ceny telefonów i tak: Z3Comp 250; Sony M5 300; Huawei P9 650; Lg G4s 50; A5 2016 300; P8 Lite 3zł; Czy opłaca się brać taki abo z któryms z tych tel ( ewentualnie który)? czy jest szansa aby uzyskać jakiś rabat na abo? Pani konsultantka niestety nie mogła zaproponować jakiejś zniżki?
To ja pytam w porównaniu z czym ma się opłacać?
Odpowiem Ci tylko w porównaniu z telefonem na wolnym rynku i ofertą Tylko Sim, mianowicie wygoogluj sobie ceny w sklepach każdego modelu później przelicz koszt jaki zapłacisz za cały okres umowy i porównaj to z ceną abo tylko sim. Wyjdzie Ci opłacalność zakupu telefonu u operatora i czy pasuje Ci taka opcja.
W kwestii rabatów i zniżek nie jestem zorientowany.