- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
fajna opcja, ciekawe co na to odpowie konkurencja, bo jeśli taki cennik ma być na stałe to wraz z opcją z SUK, można otrzymać konkretną oferte, przynajmniej dla mnie taka Z za 200 zł w abonamencie 99 zł/ miech, to dobra opcja, na Z jest duża przebitka jeśli ktoś patrzy w perspektywie --> allegro, więc powinno być wzięcie na oferte 

Wiadomo, kiedy wchodzi nowa oferta, jak to było rok temu o tej porze? Czerwiec? Lipiec? Może tak warto poczekać jeszcze coś ciekawszego się pojawi...
Dzięki wszystkim za cenne uwagi. Dzisiaj poszło:
R140 w cenie 99,90 zł (czyli - 20 zł) - rozmowy/smsy/mmsy bez limitu, net 2 GB za 0 zł
Sony Xperia Z za 199 zł (czyli -400 zł + kwestia że mają błąd w cenniku) - idzie na Allegro
Zobaczymy tylko czy to przyślą, bo już na pewno się zorientowali, że mają błąd w cenniku. Dam znać jak dotrze kurier.
P.S. Tego 400 zł rabatu nie za bardzo chcieli dać. Mówiłem, że wypowiadam, bo mam lepszą ofertę. Dopytywali się w prawdzie kto mi daje lepszą ofertę, ale powiedziałem, że zostałem poproszony o zachowanie poufności tej informacji. Nie wiem czy uwierzyli, ale rabat dostałem.
R140 w cenie 99,90 zł (czyli - 20 zł) - rozmowy/smsy/mmsy bez limitu, net 2 GB za 0 zł
Sony Xperia Z za 199 zł (czyli -400 zł + kwestia że mają błąd w cenniku) - idzie na Allegro
Zobaczymy tylko czy to przyślą, bo już na pewno się zorientowali, że mają błąd w cenniku. Dam znać jak dotrze kurier.
P.S. Tego 400 zł rabatu nie za bardzo chcieli dać. Mówiłem, że wypowiadam, bo mam lepszą ofertę. Dopytywali się w prawdzie kto mi daje lepszą ofertę, ale powiedziałem, że zostałem poproszony o zachowanie poufności tej informacji. Nie wiem czy uwierzyli, ale rabat dostałem.
Chodzi o to, że w abonamencie na 36 miesięcy ta Xperia jest DROŻSZA niż w abonamencie na 24 miesiące.barti92xx pisze:szczerze to wątpie, ze jest bład, ta xperia z w ogole staniała, a na allegro malo chetnych na tego fona hehe, wiele telefonow potaniało, nawet w najniższych taryfach sa duze znizki, poprostu tak odpowiedzieli na nju....
Było:
24m 1299 zł - 36m 799 zł
Jest:
24m 599 zł - 36m 799 zł
barti92xx pisze:raczej nie ma szans, oferty sa sztywne, to co mozesz maks i nic wiecej, r60 54,90 500 min, 1gb i max 100zl znizki na sluchawke
To w końcu ile jest tej zniżki w R60 przy 55zł i 500 minutach 100 czy 200zł ? Ile osób dostało 200zł zniżki na telefon w tym abonamencie ? Które telefony oprócz Iphone 4 potaniały ? Ace 2 w R40 za 1zł, HTC 8S, Nokia 603, Xperia T za 199zł w R140..na 24 i 36 kosztuje tyle samo, ale to też starszy model. Może Tmobile pozbywa się starych modeli, może to jakieś leżaki albo zwroty ? Poza tym zniżka na abonament czy liczba dodatkowych minut dla przedłużających nie powala na tle konkurencji, więc jeśli to nie jest stała promocja ze zmiennymi modelami w przecenie to nic wielkiego...o ile w ogóle są dostępnebyqrst pisze:Zakończyłem 5 miesięczną epopeje z przedłużaniem umowy.
54.90 - 500 minut, 1gb, LG L9 za 1zł ( 200 zł rabatu) + 1.99 sieć rodzinna 2 os.
Udało się komuś cos więcej ugrac?

Czy wiecie za ile dałoby się ugrać iPhone'a 4 w R80 na 24msc?
HTC One ja też wolałbym mieć
ale osobiście bym go nie wykorzystał nawet w 60%.
Faktycznie, xperia z ciekawie wygląda cenowo ( a potem może na allegro
)
Ja wybrałem iP4 i nie zamierzam go sprzedawać, bo dla moich potrzeb wystarczy i nie mam sensu dopłacać jakiś wielkich kwot. Abonament również jest jak dla mnie z zapasem, więc sensu innego wybierać też nie było. Pozostanie jedynie wymiana (jak drogo, to przycięcie
) karty sim na drugim numerze.

Faktycznie, xperia z ciekawie wygląda cenowo ( a potem może na allegro

Ja wybrałem iP4 i nie zamierzam go sprzedawać, bo dla moich potrzeb wystarczy i nie mam sensu dopłacać jakiś wielkich kwot. Abonament również jest jak dla mnie z zapasem, więc sensu innego wybierać też nie było. Pozostanie jedynie wymiana (jak drogo, to przycięcie

Umowę mam do 9 wrzesnia...Jeszcze pod koniec kwietnia bylem w salonie T gdzie zaproponowano mi najnizszy dla mnie abonament R80 za 75 pln z usluga bezpieczny telefon w cenie oferty. Na stwierdzenie ze chce placic mniej i wziac nizszy abonament uslyszalem ze mam sie pojawic kolo 10 maja...
10 maja dostalem mms o tresci "...Teraz dodatkowo masz mozliwosc NEGOCJOWANIA wysokosci abonamentu i ceny telefonu. Przyjdz do sklepu T-mobile lub zadzowon na nr 602 900. SPRAWDZ CO MOZESZ ZYSKAC" Zadzwonilem dzien pozniej do BOA i spytalem konsultantke (BOA nie SUK) co moge zyskac? Pani stwierdzila ze ona zwyczajnie nie chce ze mna negocjowac ale powie co ma do zaoferowania i wypalila ze R60 sprzeda za 54,90 (czyli -10) i dorzuci rabat na telefon 100 pln.
Co ciekawe R80 obnizala do poziomu 64,90 i rabat w zaleznosci od telefonu wynosil 150-300.
Zdecydowalem sie na R60 za 54,90 i 100 rabatu na sluchawke. Jestem zadowolony i czekam na kuriera
10 maja dostalem mms o tresci "...Teraz dodatkowo masz mozliwosc NEGOCJOWANIA wysokosci abonamentu i ceny telefonu. Przyjdz do sklepu T-mobile lub zadzowon na nr 602 900. SPRAWDZ CO MOZESZ ZYSKAC" Zadzwonilem dzien pozniej do BOA i spytalem konsultantke (BOA nie SUK) co moge zyskac? Pani stwierdzila ze ona zwyczajnie nie chce ze mna negocjowac ale powie co ma do zaoferowania i wypalila ze R60 sprzeda za 54,90 (czyli -10) i dorzuci rabat na telefon 100 pln.
Co ciekawe R80 obnizala do poziomu 64,90 i rabat w zaleznosci od telefonu wynosil 150-300.
Zdecydowalem sie na R60 za 54,90 i 100 rabatu na sluchawke. Jestem zadowolony i czekam na kuriera

Jaki telefon i za ile?deem pisze:Umowę mam do 9 wrzesnia...Jeszcze pod koniec kwietnia bylem w salonie T gdzie zaproponowano mi najnizszy dla mnie abonament R80 za 75 pln z usluga bezpieczny telefon w cenie oferty. Na stwierdzenie ze chce placic mniej i wziac nizszy abonament uslyszalem ze mam sie pojawic kolo 10 maja...
Zadzwon jeszcze jutro bądź pojutrze i zapytaj o niego. Możliwe,ze ktoś z zamawiających w weekend lub dzisiaj (rano jeszcze ludzie go zamawiali i były) )nie odbierze od kuriera i będzie akurat dostępny.jarobb pisze:Dzisiaj podano mi że nie nie mają już iPhone'a 4 8gb i nie bedzie bo go nie produkują...
Hej!!!
Dzwonili do mnie z BOK i zaproponowali mi takie warunki przedłużenia umowy:
119,90 za rodzina 140 w tym ubezpieczenie telefonu i sieć rodzina 4 osoby. Ceny za tel. s III 99 zł; s IV 1099 zł; Xperia Z 599 zł. Proszę o pomoc, czy według was jest szansa jeszcze się z nimi potargować. Który telefon byście wybrali??
Dzwonili do mnie z BOK i zaproponowali mi takie warunki przedłużenia umowy:
119,90 za rodzina 140 w tym ubezpieczenie telefonu i sieć rodzina 4 osoby. Ceny za tel. s III 99 zł; s IV 1099 zł; Xperia Z 599 zł. Proszę o pomoc, czy według was jest szansa jeszcze się z nimi potargować. Który telefon byście wybrali??