Czytam to forum od jakiegoś miesiąca i widzę, że wypowiadają się też tutaj ludzie z branży lub/i z doświadczeniem przy przedłużaniu i chciałbym się dowiedzieć czy jak posiadam 5 usług w Orange (jakby połączonych ze sobą jak się zaloguje):
- internet (ok. 9.5 roku - czasy jeszcze TP)
- nr stacjonarny (nawet już nie wiem ile, ale kilkanaście lat)
- tv (ok. 6 lat)
- 2 nr komórkowe (1 ok. 9.5 roku wtedy jeszcze Idea, 2gi - jeśli chodzi o abonament to mało, ale wcześniej był na kartę i miał z 6 lat, abonamentu nie ma rok)
+
- nr komórkowy na kartę (od 10 lat - też jeszcze czasy Idei)
Oczywiście wiem, że staż ma marginalne znaczenie, ale napisałem w ramach ciekawostki. Abonamenty są jedne z najniższych tak więc tu też szału nie ma (zwłaszcza, że jeden numer komórkowy był przedłużany z działu rezygnacji). Ale chodzi mi o to czy np. jakbym chciał aktywować nowy nr (bo zamierzam to zrobić w niedługim czasie) to czy mogę, ze względu na posiadanie kilku już usług w Orange i niektórych już dość długo, liczyć na jakąś ciekawą propozycję czy to będzie tylko masówka?
Na jednym numerze komórkowym niedługo kończy mi się umowa? Czy mogę liczyć na coś fajnego czy też nie bardzo? Zależy mi na nowym telefonie (oczywiście jestem w stanie za niego dopłacić, bo w takim abonamencie jaki mam to za 1 zł. ciekawego modelu nie dostanę

ale jak to ma być taka sama cena jak w jakimś sklepie to mnie coś takiego w ogóle nie urządza, oczywiście wliczając w cenę większe koszty abonamentu), jednak z tego co tutaj czytam to oferta z telefonami się nie kalkuluje.
Czy ten nr co mam na karcie również opłacałoby mi się przerzucić na abonament/mix?
Jestem klientem indywidualnym.