Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Plus GSM
Ja go dostałem przy przedłużeniu w Syberyjskiej 55 za 1 zł (po złożeniu wniosku o obniżenie ceny bo początkowo chcieli 199) więc powinni Ci go także dać za złotówkę w taryfie wyższejmlodociany pisze:Witam!
Kiedys zeby sprawdzic za ile dosatne dany model telefonu przy przedluzaniu umowy wystarczylo wejsc na stronie plusa w szczegolowy regulamin w PDF i byla lista. teraz tego nie mam. Interesuje mnie LG KU990 Abonament 75. Jakiej ceny moge sie spodziewac za niego? pozdrawiam!
Każdy operator walczy o klienta w czasach gdzie mnóstwo osób ma komórki, coraz trudniej pozyskać klienta, więc stawia na utrzymanie go.hotrod pisze:Dzięki za odpowiedź.
biricchina według mnie udzielenie informacji czy firma walczy o klienta czy nie to nie jest żadne przestępstwoNie pytałem się o to jak wygląda u nich procedura negocjanci z klientem tylko czy w ogóle po złożeniu wypowiedzenia podejmują jeszcze próbę rozmowy z klientem o innych warunkach czy go olewają.
Zalecam ostrożność w korzystaniu z tego typu 'ofert' szczególnie w zakresie przekazywania danych osobowych.furman pisze:Mam możliwość pomocy przy przedłużaniu umowy w plusie. Chodzi z grubsza o zakwalifikowanie klienta na najwyższy poziom obsługi. Wiąże się to ze znacznie lepszymi warunkami niż standardowe. Szczegóły w prywatnej wiadomości lub na maile bo za dużo pisania tutaj. [email protected]
Mylisz Plus z Orange. Im więcej piszesz tym bardziej się pogrążasz. Nie dbam o to czy jesteś 8 czy 9 pośrednikiem - skrót ACN mi wystarczy. Prostuję tylko twoją reklamę że jakobyś miał lepsze oferty.furman pisze:Oczywiście, że nie ma, jedyna różnica polega na tym, że w ten sposób nie ma targów przez 2 miesiące żeby jak najmniej dać klientowi. A ja nie mam prowizji od tego ile najmniej dam klientowi jak to jest w przypadku przedstawicieli. Standardowo jest prowizja od głowy i uzależniona od tego co klient dostanie. Im mniej dostanie tym większa prowizja, prawda ?
Już nie 1 zł a 99 zł... pierwszy raz się spotykam aby ceny telefonów w abonamencie szły w górę a nie w dół...greggis pisze:Przy abo 75 dostaniesz za 1 PLNmlodociany pisze:Interesuje mnie LG KU990 Abonament 75. Jakiej ceny moge sie spodziewac za niego? pozdrawiam!
A cennik telefonów w syberyjskiej dostępny tutaj
No niestety żaden operator nie jest organizacją charytatywną... nawet z abonamentu za 25 zł. jakiś zysk musi mieć. 25 zł. x 24 miesiace = 600 zł. Odliczając mtr,y i wszystkie inne koszty niewiele zostaje na zafundowanie klientowi dobrego telefonu w niskiej cenie. A co do Play to sam sie zastanawiam jakie będą ich promocje zatrzymaniowe skoro już teraz dają co mogą żeby zbudować baze klientów.malika pisze:o mamo 25 zł abonament i rozsadny telefon w zestawie
walcz dalej staż 4 lata to coś,pamietaj tez ze terazjest wielka wyprz. i dają wiecej (otym na stronie plusa)
ja proponuje telefon wziąć w Telefonopromocji ,dla ABIO 55zł [ cena powinna byc podobno do tej jaką uzyskasz przy ABO 75zł, WYPRZ] a do tego dokupić dwa apkiety: WSZYSCY + WSZYSCY W PLUSIE, co daje łącznie:Messey pisze:Aboz danym numerem jest w Plusie 4 lata (+ 2 inne numery zdecydowanie dłużej). Podpisuje teraz Syberyjska 75 z telefonem (telefon za normalna cene z cennika). W abo mam standardowo 120 min + 50 min do wszystkich i dodatkowo 25 minut do Plusa na 24 miesiace (caly okres trwania umowy) - czyli praktycznie wychodzi na to ze ponad standard zyskalem jedynie te 25 min. Sadzicie ze to calkiem cekaewa oferta czy mozliwe jest wytargowac cos wiecej? Bo nie wiem czy juz sie zgadzac czy dalej targowac.