rustupl, nie zauważyłem żeby ktoś ci proponował obecną promocję czyli
nowy Orange abonament 55 gdzie płacąc 55zł miesięcznie dostajesz 150 minut do wszystkich prócz plyy czyli w ramach abonamentu jest to 37gr a po wykorzystaniu środków z abonamentu koszt minuty to już 29gr, a jakby tego było mało za swój staż dostajesz upust 2gr na minucie czyli stawki dla ciebie to odpowiednio 35gr i 27gr. Dodatkowo dostajesz 3 prezenty ale o tym już nie będę pisał bo inni już na ten temat się wypowiadali, a oprócz prezentów napewno jest szansa że dostaniesz jakieś minuty do wszystkich albo dodatkowy pakiet złotówek który będziesz mógł wykorzystać na co tylko zechcesz. I co ty teraz na to chyba jest to lepsza oferta niż u konkurencji?
Ponadto jest to oferta z telefonem ale niestety jak to już w orange ceny telefonów nie są niskie i w porównaniu do playa będzie to wyglądało mniej korzystnie ale zawsze jest szanasa na jakies rabaty obniżające cenę telefonów, a może masz jeszcze jakieś punkty Profit to mógłbyś je wykorzystać obniżając w ten sposób cenę telefonu?
[ Dodano: 2009-10-17, 01:42 ]
awa2001, więc jeśli pracujesz w ProPozycji to do jakiego najwyższego magicznego numerku masz dostęp, więcej niż 2?
Tak się składa że pod koniec listopada kończy mi się umowa i na chwilę obecną jestem zdecydowany na nowy Orange abonament 55 prawdopodobnie przy umowie na 24 miesiące ale jeszcze jestem niezdecydowany co do telefonu bo mam jeszcze 9500 punktów Profit więc patrzę za telefonem którego cena to minimum 380zł żebym mógł wykorzystać punkty i tak się zastanawiam nad Nokią E52 i tu mam do Ciebie pytanie czy te telefonu które są dostępne niby tylko w sklepie internetowym orange.pl to wy w ProPozycji też macie do nich dostęp? Pisałaś
cienkiemu że nie macie jeszcze E52 ale jak to jest z innymi wcześniej wprowadzonymi modelami np. LG Watchphone czy Orange Vegas itp?
A co do E52 to czy coś Ci wiadomo na jej temat czy tylko będzie dostępna w tym jednym srebrnym kolorze?
I jeszcze jedno jak jest z dostępnością SE C702 z Navifonem i zestawem samochodowym?
I na jakiej zasadzie dostaje się navifona wraz z tym telefonem czy abonament na navifona jest za free czy tylko przez jakiś czas?