ja zamówiłem czarnego s4 tak jak ty 7.01, przed godzinką był u mnie kurier i okazało sie że przysłali mi srebrnego, mimo iż na rachunku widnieje jako czarny. Na szczęście nie przeszkadza mi to 

I ja jestem szczęśliwym posiadaczem takiego smsa, którego dostałem również chwilkę temubebe pisze:Przed momentem się zagotowałem!!! Otrzymałem przed chwilą smsa o następującej treści:
"Witaj, informujemy iż Twój Samsung Galaxy S4 jest już gotowy do wysyłki. W pudełku znajdziesz telefon w unikalnym srebrnym kolorze. Niestety, telefon w kolorze czarnym nie będzie już w sprzedaży. Jeśli kolor srebrny nie będzie Ci odpowiadał, możesz go zwrócić w ciągu 14 dni, jednak przypominamy, że kolor czarny nie będzie dostępny. Pozdrawiamy, Sklep T-Mobile"
Normalnie żenada. Sprzedają wirtualne telefony, a później ich nie ma. Czara goryczy się przelała. Przenoszę numer do Orange.
No miejmy nadzieje bo jeśli chodzi o model i9506 to wygląda na to ze faktycznie tylko tylna klapka, ale jeśli TM znowu się "pomyli" i wyśle nam np. i9515 to z tego co się orientuje różnica jest już większa i jest znacznie jaśniejszy, a znając ich to są w stanie zrobić taka pomyłkę.thonka pisze: Różnica względem czarnego to bodaj tylko tylna klapka
nie martw sie, abonament jest rozbity na "abonament i raty" Masz to rozpisane w cenniku Twojej oferty ktora dostalas na maila lub papierowo.szaroniebieska pisze:Dostałam dziś o 8:00 S4 o unikalnym kolorze - Silver ShineZamawiałam czarnego a w ogóle to chciałam białego.. Potwierdzam natomiast, że model to GT-I9506.
Głupie pytanie ale o co chodzi z tym harmonogramem rat? Te raty nie są zawarte w abonamencie???
może trochę doprecyzuje wypowiedz poprzednika. Wygląda to tak że np. przy abonamencie 50zł masz rozpisane:szaroniebieska pisze:Dostałam dziś o 8:00 S4 o unikalnym kolorze - Silver ShineZamawiałam czarnego a w ogóle to chciałam białego.. Potwierdzam natomiast, że model to GT-I9506.
Głupie pytanie ale o co chodzi z tym harmonogramem rat? Te raty nie są zawarte w abonamencie???