Nie mam smartdomu. Numer mam od lat zarejestrowany na ojca. Mozliwe ze posiada jeszcze jeden numer na siebie.

Oferta ogólnie nie jest lepsza bo masz tylko 4GB a w plusie masz drugie tyle czyli 8GB za dodatkowe 4zł. Lepsza dla kogoś kto potrzebuje niewiele netu i wtedy ma taniej ale musi przenosić numer jak sądzę.mil214 pisze:switek1987 twoja oferta jest po 50% rabacie w smartdomie? jeśli tak to trochę lipa....
przed chwilą do mnie dzwonili i proponowali tylko za 29zł - bez limitu komórkowe, stacjonarne, sms oraz 8GB, bez mms i zarzekają się że nie da się już nic taniej....
..co w sumie jest trochę dziwne skoro PremiumMobile działający na sieci Plus potrafi dać za 24,48zł lepszą ofertę:
-bez limitu komórkowe, stacjonarne, sms, mms oraz 4GB internetu
https://www.premiummobile.pl/abonament-bez-telefonu/
Tak zgadza się, jak dla mnie oferta lepsza bo 2-3GB jest całkowicie dla mnie wystarczająca, obecny pakiet 2,2GB bardzo rzadko przekraczam.Lotter pisze:Oferta ogólnie nie jest lepsza bo masz tylko 4GB a w plusie masz drugie tyle czyli 8GB za dodatkowe 4zł. Lepsza dla kogoś kto potrzebuje niewiele netu i wtedy ma taniej ale musi przenosić numer jak sądzę.mil214 pisze:switek1987 twoja oferta jest po 50% rabacie w smartdomie? jeśli tak to trochę lipa....
przed chwilą do mnie dzwonili i proponowali tylko za 29zł - bez limitu komórkowe, stacjonarne, sms oraz 8GB, bez mms i zarzekają się że nie da się już nic taniej....
..co w sumie jest trochę dziwne skoro PremiumMobile działający na sieci Plus potrafi dać za 24,48zł lepszą ofertę:
-bez limitu komórkowe, stacjonarne, sms, mms oraz 4GB internetu
https://www.premiummobile.pl/abonament-bez-telefonu/
Do tego oferta 29zł nie zmienia się po zakończeniu umowy i masz dalej te same warunki w razie niemożności przedłużenia lub innych problemów. W promocjach 50% jest tak, że nagle po zakończeniu umowy płacisz drugie tyle...
Generalnie gdyby zamiast 29zł było 25zł i te nieszczęsne mms-y (których praktycznie już niewiele osób używa) to bym się nie obraził i byłaby to praktycznie najlepsza oferta przedłużenia w plusie ever ...
Mms w opcji 29zł kosztuje 40gr a ja wysyłam ich może 4 w roku więc dla mnie ok.
Wie ktoś ile kosztuje minuta poza abonamentem?
Racja, 2 lata to obecnie bardzo długo jeśli chodzi o pakiety netu w taryfach głosowych ale taki mamy klimat. Patrząc tylko na wartość GB to zostaje coś na kartę i zmiana przy każdej obniżce cen. Tylko nie każdy ma ochotę na bawienie się za każdym razem i walkę o każdy GB za jak najniższą cenę. Abonament ma to do siebie, że na rok lub niestety dwa lata zapominasz o szczegółach i korzystasz bo liczy się komfort a nie kilka złotych mniej.Tak zgadza się, jak dla mnie oferta lepsza bo 2-3GB jest całkowicie dla mnie wystarczająca, obecny pakiet 2,2GB bardzo rzadko przekraczam.
Natomiast po zakończeniu 2 letniej umowy 8GB nie będzie już tej ceny warte, gdyż ceny pakietów systematycznie zwiększają się w tej samej cenie, a pewnie też w ostatnim okresie umowy za ten pakiet będzie się już przepłacać więc na to specjalnie bym nie patrzył.
gordon555 pisze:Czy tę ofertę tylko SIM za 29 zł (wszystko bez limitu) od razu Wam zaproponowali? Dziś zaniosłem wypowiedzenie do salonu, Pani od razu połączyła się z DUK i jedyne co usłyszałem, to oferta za 39,90 (no limit komórki, smsy i mmsy, stacjonarne dodatkowo płatne). Zapytałem wprost o ofertę za 29 zł, to Pani stwierdziła, że nigdy o niej nie słyszała. Póki co na nic się nie zgodziłem, przypomnę się im za kilka dni.
Spytałem Panią z jakiego działu dzwoni, mówiła że z DUK. Ale tak jak mówisz, poczekam kilka dni na kolejne odezwy.Szewczyk12 pisze:Gordon, połączyli Cię z innym działem który tej oferty nie ma, jutro się ktoś odezwie z działu rezygnacji.
Zadzwonią pewnie jutro już pojutrze do Ciebie.gordon555 pisze:Czy tę ofertę tylko SIM za 29 zł (wszystko bez limitu) od razu Wam zaproponowali? Dziś zaniosłem wypowiedzenie do salonu, Pani od razu połączyła się z DUK i jedyne co usłyszałem, to oferta za 39,90 (no limit komórki, smsy i mmsy, stacjonarne dodatkowo płatne). Zapytałem wprost o ofertę za 29 zł, to Pani stwierdziła, że nigdy o niej nie słyszała. Póki co na nic się nie zgodziłem, przypomnę się im za kilka dni.
Ja nie ugrałem bo ponoć się nie da. Inni też twierdzą że też nie dostali. W papierach oferty też nie ma wzmianki o mms.mil214 pisze:a do tej oferty za 29zł nie można ugrać chociażby jakiego małego pakietu mms?
Cieszę się, że pomogłem warto więc dzielić się uzyskaną ofertą.piokuk pisze:Przedłużyłem dzisiaj koleżance z pracy umowę na warunkach podanych w jednym z wcześniejszych postów: wszystko no limit, 7 GB internetu i Honor 5x za 3 złote za 29.90 przez pierwsze 12 miesięcy i 69.90 przez pozostałych 14 miesięcy. Oferta z DUK bez wypowiedzenia.