- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Właśnie miałem telefon z BOK bo na orange.pl wysłałem im "zlecenie" że proszę o kontakt konsultanta z DUK. Babka przełączyła mnie do DUK, po 5min. czekania odebrał koleś no i zwowu mam wkur****a.......
3 razy powiedział że rabatów 30% nie ma i on nie ma opcji dać tyle!!!
Nosz k*****!!!
Może dać SPM89,98 z max. 20% i lumię 925 którę chcę w cenie 24zł. Pytam się go ile daje rabatu na telefon, a on 75zł i więcej nie może...Za 1zł nie da go! Szok!
Mówię, mu że te 20% to mogę sobie sam kupić wysyłając sms-a za 5zł, więc wychodzi na to że robi mi łaskę za 5zł, a on że nie zna takich promocji z orange.pl
Mówię, że mam staż 11 lat i nigdy nie targowałem się z DUK i brałem to co dawali na orange.pl, ale go to nie ruszyło w ogóle...
Ręce opadają....
Ktoś mi podpowie jak sprawić żeby DUK sam do mnie zadzwonił, nie przez BOK?
Jak mam wywalczyć te 30%, które jednak dają?
p.s.
umowę mam do 31.10. a wypowiedzenie dostali pod koniec maja
3 razy powiedział że rabatów 30% nie ma i on nie ma opcji dać tyle!!!
Nosz k*****!!!
Może dać SPM89,98 z max. 20% i lumię 925 którę chcę w cenie 24zł. Pytam się go ile daje rabatu na telefon, a on 75zł i więcej nie może...Za 1zł nie da go! Szok!
Mówię, mu że te 20% to mogę sobie sam kupić wysyłając sms-a za 5zł, więc wychodzi na to że robi mi łaskę za 5zł, a on że nie zna takich promocji z orange.pl
Mówię, że mam staż 11 lat i nigdy nie targowałem się z DUK i brałem to co dawali na orange.pl, ale go to nie ruszyło w ogóle...
Ręce opadają....
Ktoś mi podpowie jak sprawić żeby DUK sam do mnie zadzwonił, nie przez BOK?
Jak mam wywalczyć te 30%, które jednak dają?
p.s.
Ja olałem ich 30% kupiłem sam kod na 20 % wziąłęm xperię z1 za 100zł.
Abonament wyjdzie mi 71zł-25 za orange open posiadam funpacka hd = 46zł
Telefon sprzedam za 1200zł i wyjdzie mi że abonament mam za darmo
A jak telefon nie pójdzie to chociaż będzie nowa zabawka ,obecnie mam chinola Jiayu G3T z którego jestem bardzo zadowolony mimo że nie ma pasma aero2 i LTE.
DeivV wygląda na to że to max jak na razie wyciśnięty przez użytkownika telepolis, więcej nikomu nie dali
Abonament wyjdzie mi 71zł-25 za orange open posiadam funpacka hd = 46zł
Telefon sprzedam za 1200zł i wyjdzie mi że abonament mam za darmo

A jak telefon nie pójdzie to chociaż będzie nowa zabawka ,obecnie mam chinola Jiayu G3T z którego jestem bardzo zadowolony mimo że nie ma pasma aero2 i LTE.
DeivV wygląda na to że to max jak na razie wyciśnięty przez użytkownika telepolis, więcej nikomu nie dali

http://kup-orange.pl/kup_rabatDeivV pisze:a gdzie kupiles te 20% i za ile?
wypowiedzenie wysłałeś? dzwonić mogą różnie. Mi przy przedłużaniu tel zadzwonili po ok 2-3 tyg od wysłania wypowiedzenia.Robertuss pisze:(ciach)Ktoś mi podpowie jak sprawić żeby DUK sam do mnie zadzwonił, nie przez BOK? Jak mam wywalczyć te 30%, które jednak dają?
p.s.
Przy przedłużaniu internetu po ponad miesiącu.
Umowę mam do 31.10. a wypowiedzenie wysłałem pod koniec majaajan pisze:wypowiedzenie wysłałeś? dzwonić mogą różnie. Mi przy przedłużaniu tel zadzwonili po ok 2-3 tyg od wysłania wypowiedzenia.Robertuss pisze:(ciach)Ktoś mi podpowie jak sprawić żeby DUK sam do mnie zadzwonił, nie przez BOK? Jak mam wywalczyć te 30%, które jednak dają?
p.s.
Przy przedłużaniu internetu po ponad miesiącu.
Zadzwonili dziś do mnie z DUK-u, babka zapytała dlaczego wysłałem wypowiedzenie, to powiedziałem, że słaba oferta coś tam. Od razu zaproponowała rabat 30%
. Wybrałem Samsunga Galaxy S5, zniżka 300zł, więc cena wyszła 1249, nie targowałem się bardziej, bo w sumie z taką kasą za niego się liczyłem. Umowa na 24 mc-e, do tej pory zawsze miałem ofertę MIX. Ogólnie jestem zadowolony. Najgorsza była dla mnie jednak informacja, że telefon posiada logo orange na obudowie. Czy ktoś z was brał S5 w kolorze czarnym ? Faktycznie posiada to logo ?

generalnie sprawa wyglada tak że DUK nie ma nic wspólnego z orange.pl i szalone dni to zupelnie inna oferta i nie mogą nic robić z tymi ofertami. Oni mają swoje ceny telefonów takie jak w salonie i z nich mogą coś uciąć bądź też obniżyć abonament o 30% dziś rozmawiałem z konsultantem będąc w salonie orange w Poznaniu. Także nawet z1 proponowali mi duuuzo drozej niż w promocji obecnej, ale chyba z 300 taniej niż cena katalogowa w salonie. Podobno też od września zmniejszyli im uprawnienia bo połaczyli ich z działami stacjonarnym i firm tak coś babka w salonie mówiła. Tyle się dowiedziałem.
Wypowiedzenie wysłane w lipcu gdzieś . Cały czas proponowali 20% zniżki. Powiedziałam ze jak nie dadzą 30% to rezygnuję bo we wtorek kończy mi się umowa a proponują mi tylko 20%. Internet am cyfrowym polsacie i powiedziałam i ze przejdę do plusa. No i dali te 30 %. To jest abonament z telefonem razem 100 zł wyjdzie miesięcznie
Podejrzewam, że może to być Smart Plan Multi MAX 149,9 co po rabacie daje kwotę w granicach 104 zł. Tak mi się wydaję, chociaż kolega wyżej mógłby po prostu napisać jaki wybrał plan taryfowy.SJa08 pisze:No ładnie chyba, dali ci SPM II na raty za 89,98 minus rabat i minus rabat na tel wychodzi 100zł??? No to bardzo zacnie cie obdarowali, gratulować według mnie.
Tak, minus 10 zł orange open i wyjdzie 100 zł. Byłam w sobotę w salonie i nie chcieli mi dać więcej niż 20 %. Wkurzyłam się i poszłam do domu i zadzwoniłam do DUK. Też cały czas mówiła że więcej niż 20% mi nie da. Stawałam twardo że jak węcej nie dadzą to rezygnuję z tego a za rok z drugiego abonamentu. No i udało się.